"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"
Raspunsuri - Pagina 5
alex25 spune:
Dap. revin si cu raspunsul...suportul de baitza din pozele Ukai este de la Mothercare.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
La multe lunitze fericite LISA MARIA si CALIN
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Intrebare: Fetele care v-ati luat termos pentru solide l-ati folosit, e bun de ceva? Uka, Moni_Iulia, Hepilica ma ajutati si pe mine cu un raspuns?
Lali_mete spune:
Neatza fetele!
e care vreti voi,proaspata,aromata si fierbinte.
Eu am avut o noapte de cosmar.Am dormit de la ora 2.30 la 5.50 cu intrerupere de papa la bebel la 3.30.
M-am tot gandit daca sa scriu despre asta sau nu,avand in vedere ca este foarte dimineata.
Rog frumos,pe cele care le-ar supara o refulare a sentimentelor mele,descarcarea mea emotionala ,descrierea ruperii de trecut sa sara postarea mea.Nu vreau sa deranjez pe nimeni,si daca deranjeaza prea tare sa imi spuneti si o scot.
Nu vreau compatimire,mila,empatie.Vreau felicitari:m-am eliberat.
Aseara mi-am pierdut tatal.Nu,nu a murit dar eu ma simt ca si cum l-as fi inmormantat ieri.
Eu ieri dimineata am plecat la tata,la tara,cu gand ca ieri sa ii pun in gradina tot ce mai aveam de pus pentru perioada asta,urmand ca azi sa merg la nepoata Georgiana si la cumnatul sora-mii,Gheorghe.Am pus tot in gradina,sunt rupta de spate,noroc ca l-a luat fina mamei de botez pe Paul vre-o 4 ore la ea,ca nu puneam nimic.Iepurasului meu ii plesneste in sfarsit gingiuta de sus dupa 3 saptamani de chin.
Aseara tatal meu m-a vazut ca stau de vorba cu vecinele,iar el in ultimul timp nu mia suporta pe nimeni,toata lumea era "o curva si-o jigodie" ptr el,asa ca s-a hotarat sa ma pedepseasca.Stie ca nu stau singura in casa pe intuneric,asa ca a plecat la cineva in sat si a stat pana la ora 22.50.Eu in timpul asta am stat la vecina.Cand a venit era nitel cu alcool in sange,deci cu chef de vorba,si nici una nici doua,imi spune ca el o aduce inapoi pe madama din cauza careia mama s-a sinucis,ca el o iubeste,ca DOAR EA IL INTELEGE,NOI VREM DOAR AVERE.Ce avere frate ca abea are dupa ce bea apa,nu-i place munca,ii place bautura si mai nou ii place foarte mult aceasta femeie.Aceeasi femeie care acum un an il acuza ca se culca cu sora-mea, care acum 6 luni spunea ca eu am facut copilul cu tata,aceeasi din cauza careia nu vorbeste nici un vecin cu el, care l-a acuzat ca se culca cu tot satul,inclusiv cu fata ei.In mintea ei tata era un fel de taur comunal.Aceeasi femeie care a plecat de la el si la cateva zile s-a mutat la alt barbat,de la ala tot pe el il suna,care ma ameninta ca ma prinde pe strada si imi da una in burta sa avortez,aceeasi la care baiatul urina in casa tatalui meu,intre masa si frigider,ne-a interzis sa calcam in casa care e construita in mare parte cu chirpici facuti de mine si de sora-mea la o varsta la care alte fete fac rochii la papusi.L-am intrebat daca nem ai iubeste vre-un pic pe noi,copiii lui,daca tine vre-un picla nepotii lui.L-am mai intrebat de ce nu a venit la botezul lui Paul ,si mi-a raspuns ca nu a avut bani,dar cateva zile mai tarziu a plecat la mandra.La intrebarea mea "de ce",raspunsul a fost "ca ea ma iubeste".Si noi,copiii lui nu il iubim,noi care ne lasam barbatii in casa si mergem sa ii facem lui curatenie,mancare si sa ii punem in pamant sa aiba crapelnita macar pe timpul verii.A spus ca nu are nevoie de nimic de la noi,ca noi vrem avere ca niciodata nu ne ajunge,ca orice femeie ar aduce in casa pentru noi nu-i buna.Acea orice femeie a fost doar mizerabila asta.poate imi inchid administratorii contul la logoreea mea .Mi-a spus multe,in capul meu e un mare gol acum,si in suflet la fel. L-am sunat pe nasul lui Paul in miezul noptii si a venit cu Vali si ne-au luat de acolo.Nu plecam,dar mi-a spus "pleaca si sa nu mai vii,ca vii numai sa imi faci rau".Dar mie oare nu mi-a facut rau la fiecare telefon in care doar se smiorcaia ca nu are de nici unele,ca ii vine rata la banca si nu are cu ce s-o plateasca,ca vecinii ii fac si ii dreg,si ei nu-l baga in seama de fapt.Nu m-a sunat o data sa ma intrebe ce fac,sau ce face Paul,m-a sunat doar cand avea nevoie de ceva.M-a pus sa ii caut femeie la matrimoniale.Cum sa fac eu asta,cum? Mie mi se rupe sufletul cand ma gandesc la viata mamei mele alaturi de el.Am avut un declic aseara.Am inceput sa ma sufoc ,rau de tot,imi vedeam mainile albite si nu vreau sa imi imaginez cum imi arata fata.Atunci mi-am dat seama ca mi se face rau si urmeaza sa lesin.Am intrat in panica si am inceput sa tip,un urlet de ala sfasietor ca atunci cand mi-a murit mama.Am tipat ca o nebuna,am strigat la el,am aruncat cu ceva in el,nu stiu cu ce,ceva ce era langa mine.Cred ca o cutie de crema de maini,l-am luat de mana si l-am dat afara din camera. M-am descarcat de furie,de toate resentimentele,am spus tot ce aveam de spus ,tot ce mi-a venit in minte atunci,toate relele pe care mi le-am amintit.Dimineata am mai descoperit cateva ,dar o sa le astern pe o hartie si o sa i-o trimit,sa le stie si pe alea. Gata,am rupt fraiele,m-am eliberat.Am inteles ca nu ne iubeste,ca suntem doar sursa de hrana si punct de sprijin doar cand are nevoie,in rest suntem niste nimeni care il incurca,de care este impiedicat in drumul lui spre fericire.Aveam nevoie de confruntarea asta sa inteleg unde imi este locul,si am inteles.Din pacate eu de aseara nu mai am tata.Locul meu este doar langa Vali si Paul,alaturi de socri surioare,cumnat sinepoata.Tata sa faca ce vrea. A fost,nu mai este .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
mamideandrei spune:
neata! alex pentru cafea astept sa se raceasca putin ca frige!!
ellenuta, interesanta reteta, dar mai bine coace tu cartofii in hartie de copt si nu in aluminiu; este daunatoare coacerea in aluminiu si pt noi, mai ales pentru ei. eu am copt in hartie de copt in cuptorul de la aragaz si au iesit superbuni.
bunnnn, raportez o noapte linistita, in care andrei a dormit ok, s-a mai trezit de vreo 2 ori tusind, dar pana sa ajung eu la el, adormise la loc. i-am putut da si siropurile (la 2 si la 6), mi-a fost un pic teama ca se trezeste, dar am zis asta e tratamentul e tratament si trebuie urmat... i-am bagat siringa de la panadol asa usurel in gurita, si cand a simtit-o a inceput sa traga singur (probabil credea ca e suzeta), si nu s-a trezit deloc. si nu-mi vine sa cred ca si acum doarme...
apropo de suport eu am de la ok baby, adicaasta
dar nu sunt in totalitate impacata cu el pt ca andrei vrea sa de-a cu manutele in apa si se loveste de el, in primele zile am vazut ca facuse vanatai la coate, acum se joaca cu floricelele de deasupra
trimit ca s-a trezit smecherasul
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
Lali nu pot si nu vreau sa iti spun nimic, decat
selen80 spune:
neatza, deocamdata tot de la constanta tati e pe drum, vine sa ne ia sa ne duca la Tulcea
Elle multumim de reteta, suna tare bine uite ca putem sa facem si mancarica gustoasa pt bebe, nu numai piureuri fara gust, yuk...
Alex multumim de cafea, acum o savurez si eu cu voi
Andra felicitari pt mama si pt silabisiri..am vazut noile pozute de pe picasa, gogosica e adorabila! iar tu ai un gust in a o imbraca
Anomis
Laura multa sanatate puilor!
Mamideandrei multa sanatate si voua! tu esti asa, ceva gen Cristina, arati super si totusi te agiti sa slabesti mai tare decat noi, astea mai "pufoase" oare cand m-oi apuca si eu de zumba?
fata mea s-a trezit mai devreme, acum vreo ora si am zis s-o mai las, ca ea mai sta asa cate juma de ora in patut....ei, cred ca a adormit la loc ca nu se mai aude nimic...o fi oare posibil sa adoarma singura??! ma gandesc ca daca deja stie sa-si bage singura suzeta in gura, o fi gasit-o prin pat si s-o fi autoservit mi-e frica sa deschid usa, ca scartaie putin si poate o trezesc....
va pupacesc, mai intru si de la Tulcea ca avem net...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Selen drum bun.
selen80 spune:
LA MULTE LUNITE LISA! 8 LUNI DEJA, TE INDREPTI CU PASI REPEDE SPRE UN ANISOR! !
LA MULTE LUNITE CALIN si CODRIN!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Selen cred ca Lisa face 9 luni deja!