Prietene la bine si la greu!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am revenit.Scuzati de intarziere da am avut niste treaba
Pana sa ma pun pe citit vreau sa va zic ca avem un dintisor iesit, si celalat se vede

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

yupiiiiiiiiiii ,sa fie frumosi si sanatosi

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Asa de mult mi-a placut ce-am citit incat am terminat in 5 min si n-am retinut decat ca IMI PLACEEEEE
Lauricule iti doresc sa fie si rechinasa la fel de mancacioasa ca fimea.....

Eu pana acum nu i-am dat apa, nu stiu sa zic un motiv da nu i-am dat, bea ceai la greu

Ava cum ai pus film pe picasa????..eu nu am optiune de video

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

mai e careva pe bancuta?
Sabina mea a fost mofti...nu si-a facut somnul cum trebuie azi si a adormit foarte greu acum.

Biara mie mi-ar placea sa ne numim Mamici Zen de fulgusori...bine asta daca e de acord Monis sa-i imprumutam titulatura

Ava oare ce nu fac bine de nu-i place Sabinei dovlecelul cu cartof?...am auzit multe mamici care au succes cu legumele astea...si culmea e ca printesa e o mancacioasa

Cuscri am scapat si n-am scapat de constipatie...adica acum face in fiecare zi dar tot se chinuie putin si tot cam tare e...am intrebat la farmacie de Lass baby si mi-au zis ca probabil e produs nou ca nu au auzit de el...pana atunci bagam pere si am scos morcovul de tot din alimentatie...am trecut pe cereale simple bio de la Milupa

pozici putintele, de fapt 2 poze mai noi am pus...vai, te rog pune pozicile de la botez sa vad si eu cavalerul frumos

multi la mamica si la cei doi copilasi extraordinari

Lavi eu ii tai unghiutele dupa baita...vad ca nu face urat si ma lasa sa i le tai chiar daca e treaza

Coque La multi ani capisonului senior , sa va traiasca, sa va bucurati de el si de ocrotirea lui toata viata

marijan Gabrielei ...sa creasca mare si frumoasa

Dienutze ia sa incerc si eu plimbari de-astea pe inserat...poate poate doarme si a mea macar 6 ore legat

Lauradi hai, tzopaie vioi incoa'

Monica vai, ce nasol, poate o sa obtineti o a doua parere de la alt pediatru...dar, pe de alta parte daca e vorba de sanatatea Mariucai o faceti voi si pe asta...bafta

Stephy pai stai putin...cu ce drept au schimbat parola? pai doar nu le-a ramas lor mostenire forumul si fac ce vor ele...eu am poze pe contul comun si am dreptul sa le administrez...la subiectul ala activeaza 112 mamici...nu 4 ... si nu au dreptul sa faca asa ceva...poate ma enervez si bag un mesaj la moderatori

crissa lui Robert sa ii treaca galmuta rosie

Dymomo am cautat si eu azi biscuiti sa-i fac cu mar si nu am gasit ...unde sa mai caut? in farmacii? la sensiblue au oare?

strumfy pupam printesa curajoasa pt ca nu a plans la vaccin

Monis nici nu stii cat ma bucur sa te vad

Diana ai o familie de comitet

Laurica numai tu te puteai gandi la sotul Dianei avand treaba cu masina de cusut ...si inca ceva: te-a facut fii'ta din tastatura

Cuscri mi-a scos fii'mea incalzirea pe nas

Lylyana tare s-a bucurat buni ca am fost la ea astazi...noi nu prea ajungem pe-acolo decat in week-end-uri...plus ca s-a jucat cu stranepoata tot timpul cat am stat la ei...alta bucurie

Monis pai stai sa enumar niste profi de romana pe care-i stiu yo: la sc generala l-am avut pe Alistar Gheorghe iar la liceu o profa tare buna dar f severa: Olimpia Sima ...culmea ca mai stiam vreo doi de pe la clase paralele dar memoria imi joaca feste la ora asta...tu pe cine stii? (daca poti sa-mi spui)

ps: m-am gandit la tine la sf saptamanii...am zis ca poate treci prin Piatra in drum spre casa...as fi vrut sa te vad

Krelia ce bine ca ai venit sa ne colorezi putin subiectul

tina si eu ma gandeam sa-ti dau PM...ma bucur mult ca a facut-o Stephy ...bine ai venit !

Cuscri (pt a patra oara pe seara asta ) eu vreau sa dispar din lista de la nov.dec imediat ce luam datele de acolo si le mutam aici

lili si Raluci ce ne-am face fara voi? haideti si oferiti beuturi fine la duamne

Ionela te sun si dai telefonul pe speaker..ii cant eu ceva lui Mihnea sa vezi ce repede adoarme ...doar doar m-oi opri din cantat

daca tot e vorba de beibicuci...vreau sa-i multumesc Andreei pt efortul depus...comandat, platit, telefoane, drumuri la curier si toate celelalte...ieri l-am probat prima data si sunt tare multumita ca l-am luat

na ca pana recuperez eu se retrage toata lumea ...somnic usor fetelor care s-au bagat la nani

many saru'mana pt pontul cu LP in piureul de legume...o sa incerc maine poate asa papa si Sabinuta mea leguminoase

am reusit sa-mi fac temele zic eu...va pup pe toate si ne vedem dimineata la cafea

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mi-e asa drag sa va citesc incat am citit iar pe nerasuflate si am uitat cine spunea ca poate fi o problema de drivere la compul asta al meu... pai si eu il banuiesc de asta.,... sau de un virusache curajos care a trecut peste antivirus... aflu eu maine... ca in noaptea asta... il las asa

Ancutza.... pai canta:P

Mihnea meu a fost dat este cap cu programul. Dormit cand apuca... umbat mult... si e varza de obosit. a dormit de la 18 la 21.30... s-a trezit, papat... jucat... si nu mai putea sa adoarma... Cu greu... cu plansete isterice a adormit pe la 12.30. Important e ca l-a auzit si tat-so tipand si s-a chinuit si el sa-l linisteasca... si nu i-a iesit.... asa ca tot eu am rezolvat problema... dar macar a inteles ca nu e simplu( tata... ca bebe e lamurit deja... doar de asta plangea... ca nu e simplu)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

la ceas tarziu de seara (sau chiar dimineata)..cand toata lumea s-a retras spre "patul conjugal";...as usual ,puiul meu nu a adormit decat f.tarziu ,deci am ratat bancutza ajustata...acu de obosita ce sunt nici nu pot adormi ,asa ca am zis hai sa trag un ochi sa vad ce-au mai facut fetele mele dragi...Mi-am facut temele,dar nu temeinic (cred ca o brevetam si pe asta )..dar ,musai sa zic cate ceva...anyway...

ma bucur sa revad fete dragi,bucovineanca noastra si o Kreliutza purple-blue,dar si multe altele pe care nu le nominalizez ,dar stiu ca nu sunt frustrate din acest motiv...

fetele,many,lili (sau mai bine ziceam "cuscrele") de unde ati achizitionat scaunul de masa si la ce pret?..

Laurici si pe mine ma incearca un sentiment asa mai ciudat ..nu cred ca e vinovatie...mai degraba ceva de genul "dezradacinare" ,de aceea si eu subscriu ideei de a nu sterge nimik de dincolo deocamdata...tu ce mai mesteresti?!!

AVA mi-a placut "cantaretzul" tau....si noi tragem niste concerte ,mai ales pe-inserate,de ne stie tot blocul...asta e..

ANDRE m-ai dat gata cu "stilul" Chiarei de a manca ..si eu ,care ziceam ca al meu e "fitzos"...una peste alta e sanatoasa briza marii ,mai nasol cu partea cu "galopul",dar daca ai pile e k va -im cu mare drag,eu si praslea (nevinovat,ca sa nu intre lady purple si albastrel la idei)

Diana,Monis tare faza cu casa-luna-bec....eu inca mai "lucrez" la aspectul asta...uneori ma apuca resemnarea,alteori ma decompensez de-a dreptul...

ma retrag si eu spre patuc ..ca maine (azi,de fapt)..ne asteapta un vaccin ....o sa-mi savurez cafelutza ,gandindu-ma la voi ..la cafeaua laviniei si apa plata a Dianei..

Va si pan' ne auzim va urez numai bine!!

Mergi la inceput

eu sunt tot pe bancuta....ma delectez cu mesajele astea frumoase

(iar ma inteapa in stanga sub coaste, de nici nu pot inspira bine)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

fetele,many,lili (sau mai bine ziceam "cuscrele") de unde ati achizitionat scaunul de masa si la ce pret?..

Si pe mine ma intereseaza

EDIT:noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hai ca mi s-o trezit baiatul pt o gura de tzitzi iar eu in drum spre baie m-am mai asezat un pic pe bancuta.Cuscri asa ,draga mea ,vorbeste cat vrei cu mine.Poze poate oi reusi maine.
Parola de la userul nov.dec2009 a schimbat-o Camy la sugestia unui moderator pt ca nu putea deschide capitole noi.Acuma ma gandesc ca ar fi putut deschide cu userul ei ,dar cred ca nu si-a dat seama atunci de asta.Si eu m-am necajit cand am vazut si mi-am si sters albumul ala cu cateva pozici ca ma gandeam ca se vor schimba si acolo parolele iar eu nu voi avea acces la ele.Tu zici ca ai pus prospaturi ?Le caut maine ca acum is somnoroasa sau poate chiar somnambula
Miany tinem pumnii sa nu-l doara piciorusul pe Davidut la vaccin
Simi pai ia zi tu ce mobila ai mai mutat si ce covoare ai mai scuturat de te doare p-acolo?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Revin si eu ca o pasare de noapte ce sunt, cu temele facute…Micutza mi s-a trezit de 3 ori pana acum plangand,ceea ce nu e normal,o supara dintii clar;i-am dat o fiola de camillia si pana acum e liniste.

Ramonik, multi ani fericiti impreuna!
Ancutza, sa-ti traiasca bunica!
Strumphy, ce de bunataturi acoloSa-ti traiasca micuta!
Dienutze, felicitari pt premiera!
Raluci,numai bunaciuni ne-ai lasat,mai ales inghetatamultumim!
Linia de pe burta la mine n-a prea fost de data asta,deci s-a dus rapid,la Ducu ,in schimb a fost proeminenta,dar cu timpul a disparut de tot.
Coquelicot, pt sotul tau!
Monica,lalu, imi pare rau de problema cu hemangiomul;sper sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare.
Diana, ce draguta esti tu ca mi-ai raspuns si la intrebarile de dincoloFelicitari pt sotul de gashca si pt soacra si pt copil cuminte(cu ultimle 2 ma pot lauda si eu,pacat ca nu am soacra mai aproape).Intoarcem si noi pupicii.
Shtephy, inteles cu copiii…eu pe-al treilea nu-l mai fac,multumesc;am ferecat portile,a se citi legat trompele.Astea sunt si activitatile lui Ducu,pe langa altele,gen chinuit pisoii sau dat mancare la gaini,achizitionate recent;si la fel si el nu se mai atinge de puzzle,desi era innebunit si mie imi convenea ca mai statea si el singur si linistit,mai ales.Astept pozele de la botez.
Andre, raspund si eu,desi vorbeai cu Diana,eu dupa Ralu am renuntat la curatenia bec,desi l-a inceput m-am straduit mult;acum inchid ochii la f multe chestii,inclusiv calcatul hainelor l-am redus drastic,ori eu calcam aproape tot…dar vad ac nu e un capat de tara,se poate si asa.
In seara asta i-am dat prima data Camillia,deci nu stiu;la Ducu n-au mers.La voi?
Simina, n-o pot vedea pe Maya ta acum,nu merge situl,dar maine revin.Felicitari pt dintisor!Eu pe polly l-am luat la un pret f bun din Cora Lujerului,dar asta acum 2 ani,cred.Dar banuiesc ca mai au si acuum,doar ca nu stiu cat e de bun pretul.
Laurairina, subscriu celor spuse de Lidia cu masina de cusut,faci o gramada de chestii,mai ales ca tu esti si priceputa de fel.Eu mi-am facut perdele,draperii,lenjerii,plus retusuri pe la diverse haine.Cu diversificarea,eu zic rabdare multa si las-o mai moale asa,in ritmul ei,ca nu-I bai.
Ariadna, vazut micutul cantaret,so sweet!Eu folosesc microundele,dar nu des;incalzesc una alta la ele sau fac mere coapte si mi-au prins bine cand am ramas fara butelie seara.
Ralu, eu stiu ca nu se gaseste la noi Camillia,dar daca afli altceva sa ne anunti si pe noi,pls.Mie mi le-a luat cineva tot din Italia.
Dymo, a mea inca nu papa nik,doar tzitzi;de marul copt stiu si eu ca merge in caz de scaun moale,ca sa ma exprim mai plastic
Monis, ce bine ca v-a priit la ai tai;sa mai repetati experienta.Sunt de accord sa nu se stearga inca nimic.
Lili, felicitari pt scaun!Intr-adevar tare bun polly asta
Krelia, miss you,da, and your purple!Sa nu-mi spui ca-ti tai pletele?Astept poze ,oricum.
Ancutza, gasesti la Hep Net Lass Baby.
Gata.Sunt ultima pe-aici.Ma retrag si eu...sub plapuma,ca in pat sunt deja,tot neconjugal,ca s-o citez pe Shtephy si impartit frateste cu Ducu(care a dormit exemplar in patutul lui,camera lui pana la venirea sora-sii acasa )si mai spre dimineata trebuie sa-i facem loc si zgatiei,ca nu poate sa lipseasca martie din post,vorba ceea.Aa,maine sper sa pun si niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neaaatza! Apa plata e servita! (Oh ce bine suna!)

Sa vad ce am retinut...Mai nimic ca am citit pe nerasuflate!

Purple K m-am distrat ca de obicei cand te-am citit, figura ai fost cu sticla de vanish si sclava Isaura...

Ralu io zic ca-i fai un mei tai. Eu mi-am mesterit unul, am pus si poze cu Teo in el, intre timp l-am mai imbunatatit, mai vreau sa-i intaresc centurile de la umeri ptr mersul cu copilul pe spate. ii mai comod de pus copilul decat in wrap, sta bine merci acolo cu piciorele broscuta cum e recomandat ptr solduletele si coloana lor, nu-i chiar asa de lejer la purtat ca un wrap dar e mai usor acceptat de copilasi. Daca ii place sa stea lipit de tine si cu fata la tine e beton. Eu vreau sa va spun ca am pus-o pe Timeea in spate in Mei tai si asa de tare i-a placut ca l-a luat cu ea in pat noaptea (semn de mare cinste ).

Stephy, eu am observat ca atunci cand vine vremea frumoasa si stau mult afara nu mai au chef de puzzle. O sa le reia la toamna. Vlad n-a fost niciodata mare fan si acum nu mai face chiar deloc. Timeea mai face, ei ii plac, dar acum de vreo 1-2 saptamani mare pauza. Pupam piticii!

Dovleceii i-am dat la Timi cu lapte (muls, in fine daca vreti si praf) si cereale (fulgi de orez de la milupa). Si il manca asa. Brocolli ii bun pentru tranzit, pentru cei peste 6 luni puteti incerca si fasolea verde f frageda si un pic de varza de bruxelles. Asta cu grija si tatonari ca baloneaza. Mai exista cereale cu orez, porumb si tapioca, tapioca si porumbul dau tranzit bun.
Nu va descurajati ca nu papa inca bebei-i isi dau ei drumul (aia mancaciosii).

Andre, bine ca ai gasit o metoda de dat papica Chiarei!

Laura, nu va spun ce mesteresc ca astept sa vad daca-mi iese. Va pun poze sambata ca musai sa termin pana atunci (asta daca reusesc sa fac, altfel nu pun sa radeti de mine ). Tananam suspans....

Ariadna, hehe si cate o sa mai cumparati si n-o sa folositi!

Mai era dar nu mai stiu ce vreau.
Putem sa incepem sa mesterim listuta, nu?
Hai sa vedem ce fete lipsesc si daca au fost invitate sa nu le bombardam cu PM-uri, nu?
Pupici la toate fara exceptie! Lalu

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput