LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
maria_bunica spune:
"La multi ani"! Darian,multa sanatate,bucurii si realizari!
Mami si tati sa va bucurati mereu de minunea mica!
Poate reusesc azi sa va scriu mai multe daca tot ploua la noi si nu vom iesi la plimbare!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Maria Bunica ma bucur sa "te aud"!
Cris eu zic ca orice rau are si o parte buna! Important e sa comunicam chiar daca uneori apar confuzii, suparari sau chiar jigniri! Imi aduc aminte ca a fost o perioada tare tensionata pe DC! Dreptatea nu poate exista numai de o parte! Cred ca fiecare dintre noi are partea sa de vina, fie ca o constientizeaza fie ca nu! Important e sa lasam fiecare nasurile in jos si sa mergem mai departe! Asa e in viata... Am zis ceva deplasat?!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alic/alic.jpg)
alic spune:
buna fetelor!
ma asez putin cu voi la cafeaua de pranz
mai intai DARIAN
! sa cresti mare, sa sanatos si frumos!
referitor la sucurile de fructe...eu nu-i prea dau, desi mi-am tot propus; in schimb, in fiecare dimineata papa cel putin un mar...care de obicei e amestecat cu banan, portocala, kiwi sau ce mai avem prin casa...
Anda,ma refeream la albumul de un an; dupa cel de la 6 luni am promis ca fac unul si la un an, doar ca nu mai sunt toate albinutele pe-aici...si ma intreb: mai sunt protagonisti? frumos ar fi fost sa fie aceeasi...
da ce-ti veni cu cadoul pt nasi? nu e ziua celei mici? sau te dau banii afara din casa? eu nu stiu de obiceiul asta
Carla, multam pt raspuns! efectele negative ma pun pe ganduri...am sa ma sfatuiesc si cu dr...cum e pana la urma cu gradinita?
Beca, la mine trebuie trecut anul...1977
Alynta, bine faci! eu nici la botez nu le-am dat nimic...trebuia? eu am sa le iau acum cate un prosop de baie, ca le dau colacii...altfel nu vedeam sensul...
Miruta, faina ideea cu rama foto, dar in cazul meu poate pt bunici
Ely, multumim!
ce frumoasa e printesa ta si ce a crescut
am observat ca stie sa gateasca, sa faca ordine si curatenie, asa ca ai scapat mami
va pregatiti de mare? am vazut ca exersati in chiuveta si ca deja v-ati aprovizionat cu setul de nisip
Philip si Naty tot o data pe zi doarme, cam 2 ore si asta de mai bine de-o luna, cred!
Lauraoana, te inteleg perfect acelasi talmes-balmes e si la mine in creier
dar ne revenim noi pana la urma! trebuie!
clody, nu iei nimic? nu stiu daca mai alaptezi, dar cred ca stii ca daca ai febra, nu-i voie! sanatate multa!
Beca, detaliezi putin meniul pe o zi? si eu parca i-as mai baga ceva Nataliei, ea nu slabeste, dar mai mult de 150 de grame intr-o luna nu ia;
ref la ou si carne, nu stiu ce sa spun, dar vrei sa-i dai omleta, adica prajeala?
in leg cu suptul, desi naty e nedezlipita de san, nu mai sunge ca inainte; dar sunt constienta ca laptele nu mai este la fel de hranitor si de calitativ, probabil ca le mai tine de sete si de supliment...
Coraly, eu scriu si aici si la buburuze si pot sa-ti spun ca nu Cris a deshis acel subiect, ci Picky; eu am sa-i transmit dilema de aici si cred ca o sa ia o decizie; oricum, nu cred ca e cazul sa fiti atat de radicale cu fetele din lista, fiecare dintre noi are perioade de absenta, plus ca acum suntem foarte solicitate de cei mici, unde mai punem ca mai sunt si treburile zilnice?
aa..vad ca intre timp a raspuns Cris...e mai bine asa...
oricum, mie imi pare rau si de Cris, si de Daniella, si de Picky....desi n-am fost de la inceput cu voi...dar cine stie ce ne rezerva viitorul?
sincer, as vrea ca in albumul de 1 an sa se regaseasca toate albinutele!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic sincer, as vrea ca in albumul de 1 an sa se regaseasca toate albinutele! |
asa mi sar parea si mie frumos
![](floare.gif)
Mami
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda_magda well... pai albinuta mea n-a aparut nici in primul album |
poate ai uitat sa trimiti poza? alic cred ca ne scria zilnic sa-i trimitem un mail cu o poza de la 6 lunite...sunt SIGURA ca nu a fo cu intentie!
![](pupic.gif)
Mami
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
fetele eu ma retrag pe ziua de azi..ma duc si eu acasa sa imi vad puiutul
Mami de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurraa/laurraa.jpg)
laurraa spune:
LA MULTI ANI DARIAN!!!!! S ACRESTI MARE SI VOIOSI SI SA-TI BUCURI PARINTII MEREU!!!!
hmmmmm, ce gasesc eu aici...
cris, wellcome back,desi pt putin poate noi am vrea mai mult
anda,sigur nu a fost cu intentie neregasirea in album
alic, multumim de oferta cu albumul d eun an; pana in iunie cred ca pun toate mamicile
cosminica, nu am uitat de "datorie" uite de aici s-a inspirat soacra mea,scanandu-si toata revista si de pe diverse modele youtube si net; sa ma anunti cand ai terminat d eluat pozele ca apoi sterg albumulhttp://picasaweb.google.com/laurraa14/RevistaTricotaje?feat=directlink
beca,maya suge doar noaptea si ziua fff putindistractie placuta
philip,cum te mai simti?
laura si maria, spor la servici
carla, multumim
coraly,
alynta
maya mea nu mananc ciorba DELOC!!!!! a facut mama mea ieri fff buna cu pui de tara si nimic; a luat o gura si ziceai ca-si scoate limba cu totul de greata
azi-noapte doar dupa nurofen a adormit la ora 1 si avusese un somn ziua de 2 ore,atat!
am uitat sa va spun ca am cumparat 20 de pui de curcani de rasa care se fac de minim 30 de kg sa avem in casa si de creciun nu mai luam porc; sunt la ferma la unchiul meu,contribuim cu banii pe hrana; ni i-a adus din Ungaria cineva; ne-am strans mai multi prieteni si am luat 100
mai vroiam s amai zic cate ceva.imi amintesc io
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Alic nu stiu daca trebuia sau nu, dar asa mi s-a parut frumos si asa am simtit! lEGAT DE "SCOATEREA" DIN LISTA ERA VORBA DE FETELE CARE NU MAI ACTIVEAZA DELOC!(scuze scrisul mare, din greseala) Asa perioade de absenta are fiecare dintr-un motiv sau altul!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mh spune:
LA MULTI ANI DARIAN RAFAEL!
Ioana m-am facut sa rad cu adaugatul meselor, si eu am patit la fel, diferenta era ca a mea nu se trezea noaptea. Iti zic data nasterii? is in prima jumatate anului.
Miru' uite la ce e buna passiflora : insomnie, stari de iritabilitate,palpitatii extrasistole,tahicardie, senzatie de anxietate, vezica iritabila, dureri, stari de tensiune psihica si iritabiliate premenstruala, leucoree, dureri lombare.
Eu zic sa te gandesti la lucruri pozitive, invata sa te relaxezi, incearca un masaj, pe mine ma ajuta mult. Eu am avut atacuri de panica ani de zile, acum am invatat sa le controlez, cheia e relaxarea. Oricum tu nu ai asa ceva, daca aveai ajungeai direct la spital, e atat de intensa criza incat marea majoritatea cred ca au un atac de cord si ajung de obicei la camera de garda.
Depresie am avut si eu la Irina, acum nu am avut deloc din contra si cred ca a fost si cezariana de vina, plus ca aveam un obicei de a intalni numai '' congolezi'' care ma deprimau si mai tare.
Mihaela, Irina nov 2005 si Ania mai 2009