LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ancy, arati f bine iar micutul e un dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara,

ce mai faceti fetelor?
observ ca la fel de guralive ati ramas si acum mai aveti bebeii ce va mostenesc.
In primul rand ca multumesc cu intarziere pt urarile de ziua mea de nastere.
Despre noi ce sa va zic ne-am tot confruntat cu raceli si acum suntem iar raciti am inceput eu acum vreo 2 zile cu o tuse foarte urata pe care a luat-o si Darius din pacate dar ne tratam amandoi si o sa fie bine nu ne plangem.
celor ce astazi isi serbeaza ziua onomastica.
Iosef de Madalinutza si Alexandra de bettyR pentru implinirea lunitelor si cu intarziere lui Aaron si Darian Rafael pentru implinirea primului anisor de viata, nu uit de Sara dar ei i-am mai spus la timpul potrivit prin Dana.
Noi suntem bine asa in mare, Darius are 6 dintisori ultimul aparut astazi, sus are 4 si jos 2, e un mare nazdravan si un mare cuceritor.
O sa incercam sa mai recuperam si noi din citit si in rest va pupam pe toti si toate si mai revenim.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius9Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

oo, ce de pagini, ati fost harnicute rau!

in primul rand, pentru ca-i trecut de 12, profit sa urez
Alesia! sa cresti mare si sa ai mult, mult noroc!

am vazut o gramada de meniuri, sper sa ne ramana in obicei sa scriem zilnic despre asta; ma conformes si eu:
dimineata: un mar cu jumatate de banana si sucul de la jumatatea de portocala
pranz: peste cu legume
seara: jumatate de felie de paine cu unt, o feliuta de cas si salata verde maruntita
in rest:

Beca, e prima data cand ii dai miere? capsunile cum le tolereaza? n-am incercat inca nici un dintre acestea doua...
vreau si eu reteta de paste, te rog

Laurra, eu ii dau iaurt de la napolact, am inceput cu usurel, iar acum ii dau 'numai bun; uneori, ii mai fac si de casa si nu face mofturi...

Carla, bravoo Larisei! te-a batut tura asta! ce harnicuta e la vorbit!!!!

Naty nu zice nimic concret, desi bodoganeste toata ziulica, canta, lalaie...uneori mai zice un mama soptit, iar daca o rog sa repete se uita la mine si rade, strengarita...stie ea ce stie e dornica de mers, desi inclin sa cred ca anisorul ne va prinde tot cu premergetor si antemergator, dar asta e..nu ne grabim nicaieri...
schimbam 4-5 scutece pe zi, noapte deloc;
bem apa putina si numai dupa mese, probabil ca si din motive de alaptat...
cam atat!
va pupam, o noapte linistitita!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

alynta,soryyyyyyyyyyyyyyy puteam sa jur ca Matei e Matei-George!!!!scuzeeee pupici mii

multumesc de sfatruile cu iaurtul , o sa raspund maine mai multe suntem inca la prietenii nostri la ziua de nastere si Maya doarme tun

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Philip si eu sper sa ne “vedem” mai des dar sunt saptamani cand nu am timp nici sa respir nici acasa nici la servici.

Acum am 2 nopti de nesomn ca Eduard e racit si sunt zombi.

Trebuie sa va zic ca Eduard l-a strigat pe Tudor azi: Tada pana azi il striga Baaaaaaa.

Sa aveti un weekend placut.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Am sarit direct in cana de cafea, ca-s zombi. Cezara a dormit foarte prost, respira greu, face si febra. Acum pare ca e un pic mai bine, doarme in patut, dar de mine nu se mai prinde somnul. Asa ca bantui pe net.
Mi-ar fi prins bine niste bomboane, dar le-a mancat Carla pe toate.

O zi senina!

P.S. Afara e soare, cred ca e ok sa iesim la plimbare, nu? Am uitat sa intreb pediatra.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Azi nu stiu cat de bine va manca Cezara, dar planul e cam asa:
M1 lapte (asta s-a bifat la 6 dimineata)
M2 fructe
M3 mamaliga cu peste (inca sunt in dubii daca sa arunc si vreo leguma), poate si felul 2, iaurt cu mamaliga (asa a mancat sambata trecuta si i-a placut)
M4 cereale cu iaurt (facut in casa)
M5 lapte

Poate ceva gustarici, fructe, biscuite, intre mese, mai ales daca nu mananca prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Neata! haideti la
[b]LA MULTI ANI ALESSIA.S[A CRESTI MARE ,SANATOASA,FRUMOASA SI ISTEATA SI SA AI MULT NOROC!LA MULTI ANI,MAMI!/b]
SERIALBASTRE...eu stiu ca daca are febra nu are voie afara.
A mea s-a trezit la 6.3o...acum s-a cerut la somn...
mi se termina bateria ...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Am modificat eu titlul...sper sa nu se supere fetele care o faceau de obicei.nu mi-a dat voie sa scriu si georgiana...prea multe litere.
a adormit si gaza intre timp...eu fug la bucatarie ca somnul meu a fugit.

Mergi la inceput

La multi ani, Alessia!

Mergi la inceput