LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)
Raspunsuri - Pagina 16
LauraOana spune:
mirutaAHAAAAAAAA!!! thx
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
miruta spune:
Meniul nostru de azi:
6 -150 ml lapte
10-mar cu banana si biscuiti
13-ciorbita de pui a la grec cu painica
16-iaurt
2-paste cu branza la cuptor (sper)
Edit ca am uitat sa zic de lapte : 200 ml la culcare,inca 200 pe la 2-3 .
laurraa spune:
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF GHE, o zi cat mai frumoasa si tot ce va doriti
ma bucur ca va place canapeua sa vedem cum pacalim bunica; mama s-a anuntat ca tot ce tine de maya se ocupa ea, camera ei,picturi tot tot dar eu vreau sa mai extind putin; singuri nu avem cum s aterminam tot tot la casa,cu baniio nostri ne mutam doar la parter, dar mama sa traiasca si sa-mi pun "flerul" de fiica in aplicare poate ne mutam si sus; tot ei ne-au ajutat si cu pamantul si trebuie sa o faca si d edata aceasta
beca, a mea dupa lapte praf seara la 20 min s etrezeste si suge ambii sani, noaptea pe la 3 si dimineata la 8.30-9 tot tzitzi; ziua nu cere,doar acum d ecand cu maselutele; daca ii dau ar sta cu tzitzi in gura mereu de alintatura nu ca ar trage
faine meniuri, o sa ii fac si eu Mayei paste
voi can spuneti de iaurt vorbiti de cel preparat in casa nu? eu am facut Mayei si la prima lingurita mai avea un pic si-si scotea si limba si gatul afara de greata
de azi incepem cu galbenusul si noi calumea nu i-am dat decat la inceput de vreo 3 maxim 4 ori
painea prajita trebuie sa fie paine in casa?
cris, ce mare si frumoasa a crescut miru
oana, ma bucur sa te citesc
oana_du, ce mai faci? esti la servici?
maria,pupam printul
alynta, la multi ani lui Matei si o zi cat mai frumoasa!
maya mai nou ne mangaie pe fata si ZICE "mmmmmmmaaaaa,mmmmmiiiii" adica "mai-mai", cand ii zic "hai iubeste-o pe mami" ma ia de gat si ma stange tare tare; o intreb "unde e chitz" (un soricel din plus care ne ajuta sa mancam cand nu-i place ceva, sa tinem caciula cand nu o vrea ca ii pun si lui Chitz caciula, sa doarma etc, prietenul ei) si se duce si mi-l aduce, arunca si ea mingile si eu sa i le dau, stie ca daca e la margine patului va cadea de merge mai incolo, eiiii am crescut dom'le
diseara mergem la o zi de nastere si abia astept sa mai iesim un pic
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
votati-ne va rugam :*:*:**: http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176. mai sunt cateva zile pana la sfarsitul concursului :*
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
CarlaV spune:
Ely, , imi pare rau ca-ti face netul probleme.
Ana, vorbim pe mess cand ne vedem.
Serialbastre, imi pare rau pentru rosul in gat. Carnea asa o prepar si eu, o fierb separat si arunc zeama.
Lauraa, , imi place canapeaua. De la aceeasi firma eu am pus ochii acum cativa ani pe un pat de piele si de atunci salivez degeaba dupa el. Sa-ti traiasca soacra, asa ceva mai rar!
Badriana, felicitari Irinei pentru mersul in picioare!
Oanaalex, felicitari Marei pentru mers/alergat. Daca esti la birou inseamna ca deja te-ai angajat aici, ma bucur ca ai reusit asa repede.
Strunfita, ce bine ca au copiii strabunici! Ale mele abia mai au un bunic si o bunica... Asa am patit si noi cu ratele si terenul, este singurul achitat integral si l-am luat cu 120E/mp. Pentru ser, vorbim cand vrei, tocmai l-am dat ieri pe ultimul si azi fac o comanda noua.
Sa va zic ce mi-a facut Larisa dimineata: era in patul nostru, ca sa ne jucam fara sa o deranjeze pe Saby, care mai dormea, se intinde peste marginea patului si pune mana pe sticla de apa minerala de alaturi. Intreaba "asta tze e?", eu zic "apa" si ea zice "sticla" . Asa-mi trebuie sa dau informatii inexacte copilului, ma taxeaza imediat.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
baby-first spune:
Buna, fetele!!!
In primul rand multumim celor care ne-au urat la multi ani de Sf. Gheorghe, ii urez si eu La multi ani iubitei mele Georgiana pentru azi si pentru maine.
Noi suntem bine, azi am intrat putin la biserica si chiar cand am ajuns impartaseau pe toti copilasii si ne-am impartasit si noi, a fost foarte emotionant ca mi-au dar lacrimile si Alesia a fost tare dulce si se uita asa de mirata la tot ce se intampla.
Incepem chefurile inca de azi. Avem cativa invitati, nimic special pregatit, dar o sa avem trei zile de sarbatorit, ca maine mergem la bunici care ne asteapta cu tort si duminica avem o alta tura de invitati.
Cris, ma bucur ca ai intrat pe la noi, sper sa o faci mai des de acum.
Yioanna, pentru amandoua, cand vii prin zona, da-ne tel. poate ne vedem. Maine sarbatorim un an de cand ne-am vazut la inghetata la Mc si binainteles venirea pe lume a Alesiei
Phillip, si Alesia doarme doar o data pe zi vreo 2 -3 ore si seara pe la 9- 9,30.
Va pup ca am supa si tocanita de vitel pe aragaz, mai sunt si harnica
Laura si socrul meu a luat cativa curcani din aia si s-au facut cat China, un piept l-am impartit in vreo 5 pungi pentru gatit o data. Chiar merita. Si noi ne gandim sa inlocuim porcul cu asa ceva, mai ales ca nu prea mancam porc.
Va pup si nu stiu cand o sa mai am timp sa intru pe la voi.
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
baby-first spune:
UUUffff, mi-a picat net-ul, era sa pierd ditamai carnatul de mesaj.
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
miruta spune:
CRIS...ma bucur ca ai inceput sa rescrii si aici.
ANDREAA...harnicutul tau e tare scump.mi-au placut tare pozele din masuta de televizor .e mortal ce concentrat era pe hartia aia.spor la sport.
CARMINA...sunteti tare frumosi .imi place maxim carliontata ta.de ce zici ca nu esti multumita de cum arati?eu te vad super.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF.GHEORGHE!
am fugit ,nu mai pot sta ,s-a trezit teroriciul mic!
strunfita spune:
Serialbastre, multa sanatate!
Laurraa, imi place maxim canapeaua si masuta! Eu iti recomand sa-ti pui parchet masiv daca aveti bani. Noi ne-am pus acum parchet laminat, cel mai gros, de 12.3 mm si tot mi se pare rece. Peste cativa ani vreau sa-l schimb, avem la apartament parchet de fag si nu se compara. Inca un pont, incearca sa faci totul cat mai deschis in casa, mai ales daca nu e asfaltat drumul, eu am o gresie maro la bucatarie, arata bine dar tre' sa dau cu mopul de vreo 3-4 ori pe zi, orice picatura si orice urma de praf se vede. O sa incerc sa fac zilele astea cateva poze cu casuta.
Am vazut ieri la niste prieteni o balustrada mortala, sa vad daca o pot descarca sa ti-o arat. Dar e cam periculoasa pentru copii. Mie imi pare rau ca am facut doar mana curenta de lemn, as fi vrut acum sa fi facut si stalpisorii.
Si aici niste poze de la serbarea de la gradi, unde a fost si Andreea prezenta si vroia pe scena
http://family.webshots.com/album/577417512nWRkFX
Andata, mult succes sotului tau!
Carla, ma minunez de Larisa cat de mult vorbeste, waw!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Gheorghe!
Noi azi mergem in parcul botanic, ne intalnim cu cateva fete de la mamici din Timisoara.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
DanaMi spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA ASTAZI ZIUA NUMELUI
Maria si Bubu a inceput sa sparga ( bolurile de ciorba ) dar e super haioasa cand face ceva ce stie ca nu are voi si eu o strig ea se intoarce si imi arata degetelul ca nu e voie
Badriana, felicitari pt mica mergereata
Strunfita, felicitari pt casa, sa dea DD sa fiti fericiti in ea ti-am admirat copilasii
Philip, cu asa un ajutor nu-ti mai trebuie nimic
Flobaby, te primim cu mare drag, nu stiu daca te-am mai intrebat odata, ati reusit sa va mutati?
Andata, spor la impachetari
Ioana, atata timp cat omleta nu e facuta cu ulei nu cred ca-i face rau, mi-ai dat idee cu pastele cu mozzarella eu ii dadeam doar cu vita si suc de rosii
Laurra, ma inscriu si eu in clubul celor cu soacre super de treaba
Andreea, multa sanatate Cezarei
s-a trezit ....
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009