America (200)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Macrina, felicitari. Sa fie intr-un ceas bun, sa fie sanatos si sa va bucurati de toti pruncii.
Clara, bine ati venit inapoi. Unde ati avut nevoie de ajustare cu fusul orar mai mult, acolo sau aici cand v-ati intors?
Panteruto, ma bucur pt tine si mi-e putin mila de Aidan. Acomodare usoara, dar poate, poate…se razgandeste bebe.
Miere, o mie de dolari?! Wow…scump s-a mai facut urgenta nene.
Ab, sanatate multa la voi acolo, ca aveti nevoie!
Ruxi, da avansati mai sunteti voi acolo. Ce iti mai fac prietenii mofturosi? Vin iar la masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc mult fetele! Va imbratisez tare! Aidan o sa se acomodeze ca doar ce sa faca, nu pot sa trimit bebe inapoi :)).

Ruxij, niciodata nu e prea tarziu cand vrei ceva :)

Corina, pe 6 septembrie.

Delia, vai de genele mele, Aidan numai fizionomia fetei o are de la mine si faptul ca e slabanog, in rest e tot mama sotului.Ochi albastri, par blond e semnatura familiei ei. Chiar ziceam ca tot ce e recesiv la noi a fost dominant la el :)

Adriana 22+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Si Motrinul si Tylenolul nostru sunt pe lista, 3 sticle de grape flavor...il arunc nu e problema dar deja am folosit din el...daca am facut rau ca i-am dat lui Aidan...

Adriana 22+ si Aidan Alexander - 4 ani

Mergi la inceput

Eu stiu ca au zis ca problema a fost de concentratie. La unele din medicamente a fost mai mica decat necesarul concentratia, deci i-ai dat medicamentul degeaba, la altele a fost prea mare concentratia. Ma enerveaza ca nu spun si exact la care ce problema a afost, asa am stii daca am folosit aiurea sau am dat in exces copiilor.

Intrebare intrebatoare: ce faceti voi la perne cand se pateaza? Le spalati? Daca da, la ce temperatura? Le uscati? La aer cald, rece, cum? Ca eu am stricat pana acum 2 perne. Dupa spalat la permanent presiune la hot arata ca dupa razboi, nu le mai pot folosi, sunt ghemotoace, ghemotoace inauntru. Le-am si uscat, am sperat ca uscat, se imprastie mai bine umplutura aia. Aiurea. Am mai spalat perne pana acum, dar acum parca m-am prostit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Adriana ce fain sa ai fetita acum:) Superr

Ramona sa vezi ce bine e sa te dai cu masina saniuta iarna:)) de pe colina.
Ruxij wow e ceva. Is fractii simple, da is. De fapt am asa o senzatie ca de la inceputul lui aprilie tot se preumbla bagandu-i cu nasul in geometrie, fractii asa ca sa vada ce se prinde de ei. Fara a insista.

Mergi la inceput

Da voi nu dormiti pe perne acasa? Sau cumparati mereu altele noi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carmen, eu la perne si pilote folosesc niste mingii de tenis cand le bag la uscator. Sunt si niste mingii speciale in comert, dar merg si mingiile de tenis f bine.

Cam la 4-5 luni cumpar alte perne.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Carmen, eu arunc perna cand e murdara pt ca am incercat sa o spal si s-a strans toata intr-un colt.Avem perne de puf de gasca, moi si cand ating apa sunt gata.

Adriana 22+ Isabel Marie si Aidan Alexander - 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

De perne nu stiu, si eu port si arunc.:)
Nu am spus adevarul curat despre inmultiri, doar 5 copii din clasa fac asta, 5/24, grupul de avansati. Nu toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu arunc; nici nu m am gandit vreodata sa le spal...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput