America (200)
Raspunsuri - Pagina 11
ruxij spune:
Merci fetelor. Nici al meu nu e cine stie ce deosebit. Eu chiar sper sa nu sa faca muzician. Noroc ca ii plac si altele.
Macrina spune:
Ruxi, foarte frumos canta baiatul.. Mai si ce baietel dragut, pare inalt, mai inalt decat al meu(care cred ca-i de-o varsta cu al tau).
Oana, sunt inca pe metereze..
(mi se pare c-o sa fiu insarcinata toata viata.. parca m-am obisnuit asa.. vad ca bebe niciun semn..)
Cenia, am uitat sa multumesc pt rapunsul cu babyshower
Oana C spune:
Macrina, daca nu nasc pina atunci, pe mine o sa ma induca marti. Poate nastem amindoua odata
Oana 38+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
CRISMIR spune:
Lia,super canta Bogdan,mi-a placut si mie tare mult,bravo!!!...si chiar ca este inaltut pt varsta lui,nu?!...frumos baiet,sa-ti traiasca!!!
Andreea,brrr,ce de serpi...pui tai sunt doi scumpi,frumosi copii faci,sa va traiasca!!!...da cam putine poze cu tine
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Lia, e super Bogdan!!!! Imi place taaaare mult!!!!!!! Si spui ca nu vrei sa il vezi in Filarmonica??? Ah...si ps: e taaare frumos!!!!!
Andreea, ce de serpi acolo!!!! Eu cred ca as fi fost stresata sa nu scape vre-unul
ruxij spune:
Merci mult.:) Ziceti si voi asa, sunteti dragute:) E pe locul 3 in clasa la el ca inaltime, e inaltut, dar a mai "regresat" cred, ca atunci cand era mai mic a fost mereu 95 percentile si la 6 ani a fost 90 percentile. Fiecare cu ritmul lui de crestere, dar ne-au zis de la nastere ca va fi inalt, desi era "average" ca lungime, pt. ca a avut (si are) picior mare Poarta nr 3 la pantofi si deja ii folosesc sosetele:))
Philip, mereu am admirat copilasii tai cat sunt de frumosi! De serpi si mie mi-ar fi frica.
Oana, Macrina, hai sa nasteti usor si sa fie bbii cuminti si sanatosi.
Azi mi-au venit musafiri cam neanuntati si le-am facut ciulama de ciuperci cu mamaliga, ca n-aveam altceva, ei propuneau sa comandam pizza si mi s-a parut mie bleah, n-aveam chef. Nu cred ca le-a placut, ca n-au luat a doua portie si prima nu a fost suficient de mare Stiti ca eu ma oftic dc. cuiva nu ii place mancarea mea, da? Asa ca am nervi (acum intelegeti de ce trebuie Cristina sa zica ca ii place, saraca, o caftesc altfel ) Voi le-ati mai dat vreodata ciulama la strainezi?
balerrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Merci mult.:) Ziceti si voi asa, sunteti dragute:) E pe locul 3 in clasa la el ca inaltime, e inaltut, dar a mai "regresat" cred, ca atunci cand era mai mic a fost mereu 95 percentile si la 6 ani a fost 90 percentile. Fiecare cu ritmul lui de crestere, dar ne-au zis de la nastere ca va fi inalt, desi era "average" ca lungime, pt. ca a avut (si are) picior mare Poarta nr 3 la pantofi si deja ii folosesc sosetele:)) Philip, mereu am admirat copilasii tai cat sunt de frumosi! De serpi si mie mi-ar fi frica. Oana, Macrina, hai sa nasteti usor si sa fie bbii cuminti si sanatosi. Azi mi-au venit musafiri cam neanuntati si le-am facut ciulama de ciuperci cu mamaliga, ca n-aveam altceva, ei propuneau sa comandam pizza si mi s-a parut mie bleah, n-aveam chef. Nu cred ca le-a placut, ca n-au luat a doua portie si prima nu a fost suficient de mare Stiti ca eu ma oftic dc. cuiva nu ii place mancarea mea, da? Asa ca am nervi (acum intelegeti de ce trebuie Cristina sa zica ca ii place, saraca, o caftesc altfel ) Voi le-ati mai dat vreodata ciulama la strainezi? |
Hai mai Lia ca daca musafirii sunt cine cred eu, ai stricat orzul pe gaste, ei nu stiu ce e bun
Si cu mancarea zau ca nu ma stii, mie daca nu imi place ceva nu mananc nici de frica, insa ce sa fac daca ma nimeresti si faci sosurile exact ca maica-mea ... Pai da-mi niste hamburgeri si niste fried chicken, si niste jello dintr-alea luminiscent ca in serialul lui Jamie Oliver si m-ai aranjat sa vezi cum nu ma ating de nimic.
-- C.
AB_AC spune:
Nici eu nu nimeresc cu mancarurile romanesti vreun american. Noroc cu bulagarii, rusii etc unde ne intelegem la sosuri si altele.
Si al meu cum fac ceva are in sos rosii ma ocoleste strategic si politicos. Papa o salata in loc de musaca, dovlecei, ardei umpluti sau tocanite.
Nu te nerfa, vin io si pap tot.
cenia spune:
Macrina: nu trebuie sa imi multumesti pentru raspuns! daca am multumi fiecare pe aici ar fi numai pagini de multumiri! ca fetele is dragute si raspund urgent!
Ha ha ce am ris cu mame nazi cu alaptatul , ca eram si eu una din aia! adica mai sunt pe la cealalta ramura a forumuli pe la odiseea bebelusilor. dar nu chiar nazi ca azi am dat formula.
Andreea: trebuie sa neluam de mina ca si baiatul meu cel mare, David nu maninca legume si fructe. morcovi cruzi rar de tot. doar carne, peste, snitzel, junk food ii place dar nu toata, cind mergem undeva face nazuri. nuincearca ceva nou. isi face greata si vomita dc incearca ceva nou ( o rosie de exemplu careia nu ii stie gustul) .
prietenul lui cel mai bun maninca de toate. e si mai plinut si mereu ma intreaba de ce nu maninca Dudu mincare?
fetele de unde inregistrez sau copiez filmele de care ati vorbit? vreau sa le arat sotului si as vrea sa le fac cunoscute si prietenelor mele pe facebook ( am vreo citeva zeci de romance aici dar maninca in majoritate americaneste, ca doar aici s-au nascut!) le inteleg, dar poate ca ar schimba ceva. ele se mira de mine ca am timp de gatit si zic ca eu stau acasa si de asta. numai la nunti se maninca romaneste, dca mergi la babyshower sau barbeque e clar ca o sa mincam!
noi AM implinit o luna de viata! suntem mari dormim bine, mi-e frica sa o laud! si am uat in greutate, mi avem gaze dar nu se compara nimic cu mirosul unui bebe mic, miros de sapun cu lapte si detergent. oare asa o fi combinatia?
la noi e cald tare deja am dat drumu la aer conditionat. am sunci o gramada si tot vreau samerg la plaja.