Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Scoica? Eu stiu ca nu se intoarce. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Atunci rectific. Cand pot merge bebeii cu fata spre directia de mers?
Ai dreptate cristies, nici macar nu are sistem de prindere invers.(sunt o mamica neinformata)
Mirela fericita de Mara Ioana
Vi4i spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu am pus la semnatura poze si video in leagan poze |
ce baiat frumos ai tu acolo!!!!!!
al meu nu sta in leagan prefera la el in patuc,acolo cu jucariile sale!!!!! ce mai ,baiat independent am,ca patucul e in dormitor si eu is in salon toata ziua!!!!!
baby in burtica
poze bebe iubit
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Vi4i si mai am o intrebare!!!! activa nus da curaj sa pun intrebari am!!!!! bebe al meu de cateva zile a inceput sa doarma de la 23.00 pana la 8-9 dimineata deci 9-10 ore de somn!!! si ziua papa din 4- 4 jumate ore! deci pe zi are acum doar 4 mese a cate 150 ml LP dar stiu ca trabuie sa pape de 5 ori pe zi!!!! sa incep sa-mi fac griji si sa-l fac sa manace mai des??? sau sa-l las sa pape cand vrea chiar si daca numai de 4 ori pe zi???? offff si cand aud acolo la voi bebei bolfosi si frumosi de peste 5 kile si al meu de numai 4600 gr !!! si mai zicea nu stiu cine ca LP umfla copiii!!! pai al meu e slabanog de il ia vantul daca e mai tare!!! aaaa si asa sa ma laud , dupa ce papa la 9 dimineata mai trage somn pana la 12!!!! deci eu dorm maica nu gluma!!!! aaa si raportam de vreo saptamana ras in hohote,distractie la maxim!!! adica deja intelege ca ma joc cu el si ii place,rade de nu mai poate!!! ma topesc toata!!!! baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Lasa puiul sa pape de cate ori vrea. Nu vei obtine nimic daca ii mai adaugi o masa. Probabil ca va manca mai putin la celelalte. De greutate ce sa zic...a luat 1850 in 2 luni si jumatate. Sebi al meu a luat 2 kg si e mai mare cu o saptamana. Nu iti mai face griji.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mariucasara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Atunci rectific. Cand pot merge bebeii cu fata spre directia de mers? Ai dreptate cristies, nici macar nu are sistem de prindere invers.(sunt o mamica neinformata) Mirela fericita de Mara Ioana |
Cel mai devreme la 9 luni.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
bubu_bu spune:
vi4i la fel cum au zis si fetele...fiecare bebelus este unic si creste papa in felul lui nu trebuie sa te ingrijorezi lasa bebita sa doarma si el papa bine mai au si ei perioade cand mai mult cand mai putin daca in rest e vesel,murdareste scutece e ok parerea mea....si ce fain ca doarme in patut pe raul il tin in dormitor cu mine in pat dar dupa botez incerc la el in patut sa vad daca merge desi la inceput in patut dormea acum sa vedem daca ai place
poze
miremia spune:
citat din mesajul lui mariucasara Cel mai devreme la 9 luni. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Multumesc mult!
Nik0le spune:
Sunt si eu pe aici, am venit din parc. E o vreme ciudata rau, daca nu racesc, precis fac insolatie... Dimineata am vorbit nitel singura, in sensul ca am scris niste raspunsuri lungi la doua subiecte care s-au dovedit a fi controversate, asa ca am renuntat sa le mai postez. Raspund un pic din urma:
miremia, multumesc pt incurajare, dar n-a fost sa fie, Irina s-a trezit toata noaptea din doua-n doua ore...
xela, biata Andreea, nu mi-a dat prin cap ca se poate bloca pistolul ala. Acum am un cui... Bafta sa rezolvi cu hartogaraia de la HR!
micki , multumesc pentru raspuns, abia astept sa ne (re)vedem!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Vi4i spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mariucasara
Cel mai devreme la 9 luni. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
ori eu nu am inteles intrebarea ori sunt un pic cu capul!!!!!!
cum adica cel mai devreme la 9 luni??? pai si pana atunci??? doar nu toate carucioarele au sistem switch!!!! al meu nu are!!!! si cum, folosesc caruciorul de la 9 luni cand deja peste ceva timp incepe a merge???? sau il tin in scoica pana atunci??? dar nu e comod ca nu se strange caruciorul cu scoica pe el!!!
off da de ce nu mai devreme de 9 luni??? si de ce vanzatoarea mi-a zis ca e de la 0+!!!!!
sunt in ceata acum
cred ca ceva nu am inteles eu!!!! asta tre sa fie
baby in burtica
poze bebe iubit
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
miremia spune:
citat din mesajul lui Vi4i ori eu nu am inteles intrebarea ori sunt un pic cu capul!!!!!! cum adica cel mai devreme la 9 luni??? pai si pana atunci??? doar nu toate carucioarele au sistem switch!!!! al meu nu are!!!! si cum, folosesc caruciorul de la 9 luni cand deja peste ceva timp incepe a merge???? sau il tin in scoica pana atunci??? dar nu e comod ca nu se strange caruciorul cu scoica pe el!!! off da de ce nu mai devreme de 9 luni??? si de ce vanzatoarea mi-a zis ca e de la 0+!!!!! sunt in ceata acum cred ca ceva nu am inteles eu!!!! asta tre sa fie baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Era vorba de mersul cu masina.