Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
ioana_fota spune:
fetele a inceput sa ma doara gatuu.Ce am voie sa iau?.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota fetele a inceput sa ma doara gatuu.Ce am voie sa iau?. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
Eu iau propolis C.
Mirela fericita de Mara Ioana
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui bubu_bu raul nu rade in hohotechitaie se agita tipa rade cu gura pana la urechi dar sa faca ha ha ha hi hi hi cum fac bebei pe net inca nu,nici cand sta pe burta nu se ridica in manute dar daca il tin paseste si se impinge in picioare si salta asa capul il tine foarte bine si in fund si in picioare dar nu ar trebui sa inceapa si el cu altele?la voi se rasucesc,rad tare hmmm puturos al meu poze |
Nici Yannis nu rade in hohote, are gura pan la urechi, chiuie, gangureste da nu ha ha ha hihihi. SI nici pe burta nu ii place, il pun isi ridica capul se impinge un pic in maini apoi incepe sa bazaie, puturos si el si nici nu se intoarce/rasuceste. dar se impinge in picioare
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vi4i
ce baiat frumos ai tu acolo!!!!!! al meu nu sta in leagan prefera la el in patuc,acolo cu jucariile sale!!!!! ce mai ,baiat independent am,ca patucul e in dormitor si eu is in salon toata ziua!!!!! baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
ce bine de tine!
Yannis sta in pat numai noaptea si in repriza a doua de mini somn de dimineata, in rest urla ca din gura de sarpe daca il pun singur acolo, mergem si ziua la patut ca acolo are majoritatea jucariilor, dar sta numai impreuna cu mine si ne jucam impreuna, in rest, treb sa stea pe canapea cu toata lume prin jur, nu prea ii place sa stea singur sau sa il lasin undeva si tu sa-ti vezi de ale tale, nu in timpul zilei ...deh sociabil ca mami
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Nik0le
Noua cel mai bine ne-a fost cand am plecat la drum lung la o ora mica, mica, gen 4 dimineata. Fii-mea a dormit in mare parte din drum (vorbesc de cea mare, dar cred ca se aplica si la bebelusi). Asa intentionam sa facem si la vara, cand o sa mergem la mare. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
da, categoric! si Yannis se comporta excelent dimineata si in prima parte a zilei, mai incolo il apuca pandaliile, devine marait, e fericit numai daca esti prin preajma si ii acorzi atentie, muuuuulta atentie!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia
Cand am plecat weekend-ul trecut cu ea in masina au apucat-o bazdacii cu vreo 5 minute inainte de destinatie si a urlat cum nu credeam ca poate sa urle. Fiind aproape, n-am oprit sa vad ce are. Ei, cand am scos-o avea parul ud (avea capul gol), body-ul si puloverasul ude amandoua, iar ea continua sa tipe ca din gura de sarpe de abia am pus-o la san. A doua zi cum s-a vazut in masina a inceput concertul. N-a mai tacut nici luata in brate, nici pusa la san, a adormit intr-un final la mine in brate suspinand. A treia zi a scartait tot drumul, cu plansete spre final. Mie deja mi-e groaza sa mai plec singura cu ea...daca nu o sa mai stea niciodata cuminte in scoica? Cristies si Marei ii atarna picioarele putin din scoica dar ma gandesc sa o mai las asa cateva luni. Mirela fericita de Mara Ioana |
offf poate i-a fost f cald? daca era soare, in masina te incingi f repede e efectul de sera....cu Yannis inca nu am mers singura in masina mereu sta cineva cu el in spate (eu daca masina e condusa de tati sau tatal.mama mea daca eu conduc)....incearca sa ii tragi copertina de la scoica sa nu o bata soarele pe fatza ca Yannis la asta se enerveaza tare (soare-n ochi)
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Ne-am intors de afara si am mancat - tot biberonul!!! Sper ca criza a trecut... Pt Alexutzzza, voila chelie (fara tichie deocamdata ): Cheliuta Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
LOOOOOL!!!! dar ce perfect rotunda e! zici ca l-a dat cineva cu masina de tuns!!!! f haios! pe cheliutza dragul de el! Yannis inca nu are asa, are numai parul f rar asa cum are Andrei pe restul capului, dar daca face, ma revansez si pun poza ptr voi
de Yannis
tomaca spune:
Si Tudor a avut reflux de pe la 1 luna. I-am dat lapte Humana anti-regurgitare si nu a mai regurgitat de la primul biberon. Asta merge daca nu alaptezi. Plus debridad, patul ridicat acolo unde sta cu capul, ridicat pe umar de 2-3 ori in timpul suptului si la final 30 min pe umar. Acum suntem ok. merita incercat. Refluxul este un fel de arsura cum au adultii la gastrita si il supara tare. De aceea copii cu reflux par mai plangaciosi.
Am cam sarit capitole la citit. A folosit cineva Colief pentru colici? Eu am cumparat astazi caci mi-a spus cineva ca a dat rezultate de a 2-a zi. Este pe baza de lactoza care il ajuta sa digere mai repede laptele. Noi nu am avut colici asa de rai, mai mult refluxul l-a deranjat, dar saptamana trecuta a avut niste crize de plans seara si inainte si dupa baie de nu stiam ce sa-i mai fac. Ori era prea obosit ori erau colici cu adevarat, nu stiu, dar am cautat Colief ca sa incerc. Lactoza este ok, ne-a ajutat cu constipatia. Tudor avea scaun 1 data pe zi, iar cu laptele acesta AR la 1-2 zile. Doctorita mi-a recomandat de la Humana un produs pe baza de lactoza. I-am pus in cateva biberoane (de vreo 3-4 ori intr-o zi) si de atunci nu mai avem probleme, am ramas cu tot pachetul de 500g de lactoza. Merita incercat caci este un produs natural care ajuta la asimilarea calciului.
Desi am mai citit printe capitole, n-am reusit sa scriu pana acum. Am incercat dar n-am terminat mesajul, nu l-am salvat, l-am pierdut si am renuntat. Bine v-am regasit.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
myky791 spune:
multumim de aprecieri mamidepuiuti.
am vazut ca si puiul meu are un inceput de chelie acolo la spate.
cu decalotarea mai avem pana e completa dar insistam.
ioana fota iti iau eu fata de nora ca sa avem unde veni vara la marepe interes dom'le... da eu sunt o soacra buna asa ca... dak iti place de baiatul meu....
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita noi suntem azi cu la multi ani! si nimeni din familie dimineata nu si-a amintit (pentru ei rusinica) fost in parc, frumos, verde, copilasi jucausi,aaaa.... cat pe ce sa uit - un copi "colorat" f. amabil am auzit din gura lui " va rog frumos" si "multumesc"... ma inscriu in clubul mamicilor care zambesc atunci cand intalnesc o alta mamica in parc cu copil cam de varsta copilului ei - am vrut sa socializez si nu "prea" am avut cu cine - una fuma langa carut ca turcu, a doua a facut in jurul ei o balta de seminte... eh, a treia a trecut pe langa mine cu bb intr-un port-bebe si mi-a zambit larg si eu m-am incruntat (mi se formeaza o cuta in frunte de la soare de-mi face o mina extrem de serioasa) de la soare, zic eu, dar si de la neobisnuinta de a mi se zambi pe strada, in parc... data viitoare daca o mai vad ii zambesc inapoi si o intreb ce varsta are bebelicul (la intoarcere statea jos aproape de iesire si alapta)... am niste chestiuni arzatoare si intrebatoare poate imi raspunde cineva - la baita ii intra multa apa in urechi - e de nashpa rau? cum evit intrarea urechilor la apa? - chestiune delicata - am avut o doctorita care nu avea cabinet, era medic rezident in spital si toate intalnirile noastre nu erau f. cusher, trebuia sa inventeze de fiecare data o intrare in spital pentru mine - ba internari de-o zi, ba camera de garda spre final - nu-mi convine o astfel de situatie, prefer cabinet, stat la coada, platit banu cinstit si nu ca spaga... deci am nevoie de un alt medic??? as fi vrut sa ma mai duc pe la ea, mai ales ca ea era tot timpul bucuroasa de mine... dar, ea e medic de spital, deseori trebuia s-o astept sa iasa din operatii - sa-mi caut un altul, nu pea am in zona (decat 2 la care am zis ca nu ma mai duc). Si cred ca asta e toata problema mea - nu am o contraceptie valida si evident domnului ii este frica - ce te faci daca mai apare un bebel asa pe neprins de veste (cand am aflat ca sunt insarcinata eu am bocit fara sa ma pot opri din plans cateva ore, iar el era atat de socat ca-i treceau curenti electrici prin cap)... - mai e cineva preocupat de economii pentru copii? ing e varianta cea mai buna? - se zice pe aci ca LP-ul umfla, noi suntem umflatu odiseei si nu mancam LP, doar LM; - azi a produs un kkcel consistent si galben malai, fapt pentru care m-am felicitat (e printre primul kkcel normal). |
pot sa incerc sa raspund:
eu ii fac baie baie in caditza si il bag in apa il tin cu urechile in apa, ii place cred ca ii aminteste de uter, eu am mai intrebat si citit si majoritatea spun ca nu e nimic, ii absorbi cu atentie apa din urechi dupa baie cu colturile de la prosopel sau cu betisoare (ceea ce eu mai mereu uit! ) si nu a patit nimic. La noi in casa e mereu cald, f rar l-am scos afara imediat dupa baie si apoi am inteles ca otita se face de la muci (nu respira bine si nu se aeriseste nu stu ce pe la urechea interna si face infectie) de aia zilnic sau maxim la 2-3 zile curatzam mucisorii sau laptele uscat (cand regurgiteaza vine si pe nas chiar daca nu scoate afara pe nas) si vad ca merge bine
ptr contraceptie, de ce nu iei cerazette?
Ptr economii o sa faca tati un cont in Grecia
...restul nu stiu
de Yannis