Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu savurez un latte machiat ca mi-am facut pofta singura de dimineata si astept sa se trezeasca matza sa o scot la plimbare. Fetele din Buc care ati iesit...bate vantul tare?

Mirela fericita de Mara Ioana

da, bate, insa a batut toata primavara pana acum si daca as fi tinut cont sa nu il scot pe zile cu vant, probabil nu ar fi vazut soarele pana acum Andrei. Sa nu zic HOP, dar pana acum nu s-a intamplat nimic, l-am mai intors invers fata de directia vantului, i-am mai tras o paturica peste nas pavaza etc. Prea e soare si cald sa il tin in casa. Acum mai scriu 2-3 mailuri si ma duc iar!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

- mai e cineva preocupat de economii pentru copii? ing e varianta cea mai buna?

Noi am ales ING. Azi am depus primii bani in conturile puilor.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

mai e varianta Alpha Premier - cont curent dar cu dobanzi de depozite. eu asa ceva o sa fac, in ideea sa pot sa il vad pe IB si sa pot sa vars in el lunar una alta. Ei mai au un produs pt copii, ceva Alpha Dreams parca, insa la 14 ani motatul are acces la bani cu card etc, si sincer imi pare mult prea devreme, asa ca thanks but no thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:

- mai e cineva preocupat de economii pentru copii? ing e varianta cea mai buna?

Noi am ales ING. Azi am depus primii bani in conturile puilor.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

cat e minimul? pe cati ani, care e randamentu? ca as zic asa...
m-am interesat si de o oferta reiffaisen si promiteau 250 de euro la mia depusa intr-un an, daca depui mai mult de 1000, dobanda pentru ce depaseste e doar cea a bancii de 3%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

nu mai zic cate capitole am de recuperat..... cand aveti voi timp de toate si de forum,eu cred ca de lene nu mai reusesc chiar de toate

in primul rand salutare si cate la toate!!!!

am si eu o intrebare p-u alexutzza cand ai venit in Greece ai venit cu avionul,nu???? pai se permite sa ai termosul cu apa la tine si lapte praf???? plec si eu acasa pe 9 mai si pana la aeroport fac vreo 20 min.,plus vreo ora pana fac check in-ul si toate cele,plus vreo 2 ore zborul,deci sunt vreo 3 ore impreuna!!!!! si daca i se face foame eu ce ma fac???? oare pot lua toate cele cu mine p-u a avea just in case!!!!! si exact zbor ca e ora lui de papa!!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

dap, cu avionul, avem deja 4 zboruri la activ (2 ture de dus-intors) de regula e cuminte si doarme in avion sau pur si simplu priveste in jur si sta nemancat cate 8 ore (drum pan la aerop, check in, zbor, check out, inchiriat masina, mers acasa, etc) dar data trecuta cand ne-am intors in tara l-a lovit o foameee! fix la decolare, asa ca i-am facut bibe si a mancat 100

Da, se permite ai o geanta a lu bebe un termos mic (al meu e de 1 L si nu il umplu niciodata, aiau si io sa am de 2 mese asa), biberoane goale, sterilizate inchise cu capac numa sa pui lapte si o cutiuta cu LP, dar vezi ca la greci mereu m-au oprit la imbarcare cand treci prin aparate si mi s-au uitat in geanta sa vada, au verificat biberoanele, m-au mai pus sa desch cutia de LP, sau termosul sa miroasa ei sau m-au pus sa scot un servetel din pachetu de servetele si sa il folosesc sub ochii lor dar ma rog , te lasa cu toate cele. PLeci singura? o sa fie greutz singura dar nu f f greu . Musai sa iei CARUCIORUL!!!! e salvator ptr ca nu ai sa te descurci cu bagaje, control pasapoarte, control la bagaje si sa tii copilu in brate, geanta ta, geanta lui...asa pui frumu copilu in carutz, agati geanta lui de carutz si tu iti vezi de ale tale. O sa iti dea la imbarcare etichete de alea de pun pe bagaje pun si pe carutz, cand cobori din bus sa intri in avion sunt niste baieti mereu acolo sub avion , te duci spre ei (asta daca nu vin ei deja spre tine) si iti iau caruciorul si il baga unde treebuie, apoi cand cobori scarile din avion si mergi spre bus ai sa vezi undeva pe asfalt langa scari caruciorul tau.....ce altceva...in avion in timpul zborului tii copilul in brate si iti vor da ei o centura mica pe care o pui pe centura ta si il pui p BB in centura....altceva??? cum t mai pot ajuta?

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Eu savurez un latte machiat ca mi-am facut pofta singura de dimineata si astept sa se trezeasca matza sa o scot la plimbare. Fetele din Buc care ati iesit...bate vantul tare?

da, bate, insa a batut toata primavara pana acum si daca as fi tinut cont sa nu il scot pe zile cu vant, probabil nu ar fi vazut soarele pana acum Andrei. Sa nu zic HOP, dar pana acum nu s-a intamplat nimic, l-am mai intors invers fata de directia vantului, i-am mai tras o paturica peste nas pavaza etc. Prea e soare si cald sa il tin in casa. Acum mai scriu 2-3 mailuri si ma duc iar!

stati langa parc?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

stati langa parc?

la o statie distanta, insa am doua parculete intre blocuri din acelea noi pazite de gardian si de obieci dupa-amiaza acolo ma duc, mai ajuta si cu vantul ca nu e open space ca in parc sa te suiere alizeul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna fetele si de la mine nu am mai reusit sa intru va ca ati intrebat de mine si bebelian mea.Am si eu niste intrebari la cele care au asa ceva ca vreau sa cumpar la bebelina si nu vreau sa dau abnii aiaurea nu ca asa avrae prea multio sa postez niste saituri si sa-mi spuneti parerile voastre.Noi de 2 zile suntem cam maraite si mi-e sa nu fi racit iar ac luni a trebuit sa ies cu ea sa merg la c-ta sa-mi iau banii pe medical ca asa e la noi in romania .
aici
aici
aici
Astept vesti despre achizitiile care vreau sa le fac.Va multumesc si va .Sa nu dati cu pietre am vazut ca vb de kg eu din 12 cat am avut luate mai am 2 de dat jos dar as vrea 3 .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

aaa Apropo ca am vazut prin urma cu capitole ca tot doarme mata mea pe Alexuca mea nu o vrea nimeni de nora?Deja sunt loca nu ?Va si revin.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetelor da scrieti nu gluma!!!!

Onitza, noua pt reflux ni s-a dat Zantac-solutie. Se administreaza in functie de greutatea bebelului. Dupa cca 5 zile de Zantac nu a mai plins asa mult. Zantacul reduce aciditatea din stomacel si astfel nu ii mai irita, ustura chiar daca se mai intoarce laptic.

Altfel, ni s-a recomandat sa-i dam mese mai dese si mai mici cantitativ, daca varsa sa nu-l mai pun la sin iarasi, patul ridicat la un capat (eu am pus niste prosoape sub picioarele dintr-un capat....cam asta.

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cristies...ar fi ceva sa ma duc cu copilul, dar nu cred ca e o idee buna, o sa fie obositor ptr el si chinuitor ptr mine...io eram la K , stii clasele sunt A,B,C.....io eram K, am avut si L....so da-ti seama, plus fiecare clasa a cate 30 si ceva de insi..mergem la careu apoi intram in clase, dirigintii striga catalogu, barfe etc, apoi mergem in sala de festivitati urcam pe scena la strigare cate o clasa, facem poza etc...so...imagineaza-ti unde mai incape si Yannis in harmalaia asta

vi4i si Yannis doarme toata noaptea doarme minim 7 ore si a dormit si 11 ore, nu e asta o problema, dar ziua mananca nene de nu fac fatza, mananca la 2 ore , la 3 ore , adica papa o data cand se scoala (undeva intre 6 si 9 depinde de cat doarme noaptea) apoi mai trage o repriza de somn deci inca 4 ore fara papa si apoi.....foame foame foame si deja are numa 2 mese pe zi de 130-150 restul sunt de 180-200ml....si are 6300 deci io zic sa nu mai stai dupa program , daca i se face foame la 2 ore da-i la 2 oere, daca dupa cei 150ml nu cade lat (semn ca a fost suficient) mai fa-i repede 30 si vezi daca ii papa, la varsta lui ar trebui sa aibe 5 mese a cate 170-180 (cel putin asa scrie pe cutiile de LP) dar nu toti treb sa fie la norma, cat e sanatos, voios si rade e ok

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput