LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna seara fetelor!

Multa sanatate piticilor bolnaviori! De la care vaccin au facut febra? Ca si noi trebuie sa facem DTP-ul si sa stiu la ce sa ma astept. Mi-e groaza, deja de 1 luna trebuia facut, dar Mara a tot avut ba indigestie, ba bubite pe corp, ba ii curgea nasucul si am tot amanat... Nici acum nu sunt convinsa ca e 100% sanatoasa, aseara avea nasul infundat si abia dupa ce i-am desfundat cu pompita a adormit...Are ceva daca nu fac vaccinul la fix 1 an?

Am absentat ptr ca am fost bolnavi (eu si sotul), am fost la un gratar si toti care am fost am facut o toxiinfectie destul de urata,desi carnea era de la supermarket...si cu cate nerabdare am asteptat prumul gratar de anul asta

Mie pediatra mi-a zis sa incep sa-i dau lapte normal, sa inlocuiesc laptele praf. Nimic schimbat in rest. Dar laptele de vaca nu e atat de satios, nu tine 3-4 ore cum tinea celalalt pana la gustarica urmatoare!

Mara
Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Iar am avut o zi plina : job, cumparaturi, musafiri, plimbare si noroc ca aici se incheie lista mea , continua la altii !!

Alexandra e super haioasa pe zi ce trece, face niste mutrite, mai nou ridica din umeri si rade cu cei 4 dinti ai ei si face balet, zau ca nu stiu unde a vazut adica isi pune mainile pe canapea ca sprijin si face cumpana, e totala, trebuie sa o pozez neaparat !!

Dannah si noi am facut vaccinul la 1 an si 1 luna si ROR-ul il vom face peste 1 luna

Madyn, doar 2 poze cu absolventul ?

Chatonel, v-am admirat la iarba verde !! Ochelarii Dragoanei sunt bestiali, trebuie neaparat sa iau si eu cand gasesc

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Magdy felicitari pt.si sarcina usoara in continuare si fara probleme

Dannah din cate vad esti din Tm , poate o punem de-o intalneala ca eu stau in Lg si odata pe luna tot venim incolo.Apropo de laptele de vaca ,al indulcesti cu zahar sau ai dai fara,mie pediatrul mi-a spus sa-i pun o lingurita de zahar in lapte si nu stiu ce sa fac

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 [left]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani ghioceilor de azi:

Rares-Codrut

Cezar Constantin

Mamicile Miruna22 si Koko_1 aveti de la mine un brat de si multi .

www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

O sa pun in avans si morcovicii pentru ghioceii de maine...caci nu stiu daca reusesc sa intru...

Eva Maria

Teodora

Monica

Tudor

Mamicile Anamariame, Crisis81, Sirimie si Rnico aveti si voi de la mine un brat de si multi .

www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani Rares Codrut si Constantin ,sa cresteti mari sa fiti sanatosi ,norocosi si cuminti.Iar pt.mamici

Gigelica am tot vrut sa-ti multumesc pt.morcovelul celebru dar nu am mai reusit,ms

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noapte buna la unele !!! Bu-hu-hu placut la altele !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

am vazut-o pe Adela, Ioana, tare dragalaseAndrei, ii sta foarte bine tunsAm admirat-o si pe Luana cum mananca singurica si cum deseneazaMaria ce cocheta e si Dragos cu mamicaAna si Iulia ce dulci suntAtat am reusit sa citesc.Nici noi nu am umblat la puta, o mai lasam, o sa-l pun pe tati sa incerce si el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello!

Io am uitat aparatul acasa, asa ca ii revine Denisei misiunea de a pune poze de azi.

Am descoperit cu ocazia asta ca exista un pitic mai pitic decat mine: Denisa mi-a suflat titlul de piticul grupului, cu care ma obisnuisem (de obicei, indiferent cu ce gasca ies, io's cea mai mica).

Mai facem intalneala si saptamana viitoare, da?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Buna seara fetelor!

Am recuperat si eu, am vazut si muuuulte poze frumoase

MAGDY imi pare rau pt. problemele care le ai, sper sa reusesti sa rezolvi cumva si sa fie bine si pt. tine si pt bebe din burtica si pt fratiorul mai mare

MONNVAS multumescca m-ai anuntat de intalirea de astazi din IOR

A fost tare frumos si abia astpt sa vad pozele. DENISA ne bazam pe tine

Mergi la inceput