LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**
Raspunsuri - Pagina 11
lysbeth spune:
LA MULTI ANI COSTIN!RARES CODRUT!CEZAR CONSTANTIN!
Magdy, asa devine puiutul independent. Trebuie sa invete sa fie un fratior mai mare responsabil. O sa fie mai greu dar sunt convinsa ca veti trece cumva peste probleme
Cu trasul de urechi: al meu a ajuns tuns zero la varsta de 4 luni din acelas motiv. Se invatase sa se apuce de ele si sa traga taaare in jos. Deja i se clapaugisera asa ca l-am ras in cap si i le-am prins cu leucoplast de scalp. In 7 zile deja se vindecase de meteahna.
Dars e poate sa fie si un inceput mic de otita asa ca n-ar fi rau sa intrebati medicul
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adee
Si noi avem inca pianul si multe alte jucarii de cand eram eu mica(am si cate o jucarie de plus de la 10 si 20 ani cu urarile de ziua mea scrise pe un biletel - de la mama). Ariana il mai foloseste si ca ajunga la unele chestii care sunt prea sus pt eapianul pe post de scara |
DA! Ala e! Al meu e albastru, i-am gasit si picioarele, dar tot demontate le tinem. Si eu i-am mai dat si jucarii de-alea de cauciuc de-ale mele, si alea sunt apreciate, dar tete rules!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicky09 Fetelor...eu tot citesc despre vaccinul asta si nu inteleg..ce e Bcg, ca la noi nu se numeste asa vaccinul de 1 an, oare o fi altul? Eu pot sa spun ca pe 14 luna asta i-am facut vaccinul de 1 an, care consta in cea de-a treia doza pentru( hepatita b, poliomielita, tetanos...)in rest, am refuzat sa ii fac in manutza antioreion,pojar si rosolie sau cum se mai numeste...care tot la 1 an se facea.Oricum de semn nici nu se pune problema. |
Tot asta se face si "la noi" la 1 an. Fetele vorbesc despre vaccinul de la nastere,la care "se pune problema de semn", aici, in Ro. In Italia nu se face, pentru ca incidenta TBC e suficient de mica. Dar tu cu siguranta ai acest semn.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doranna mai am si eu niste jucarii, dar piesa de rezistenta este plapumioara mea, adica aceasta: poza este intr-o stare impecabila, e superba si o folosim de vreo luna si daca nu v-am facut sa zambiti, sa stiti ca o am si pe a sotului meu, exact acelasi model, intr-o stare si mai buna, aproape noua (noi suntem apropiati de varsta si cred ca s-au gasit peste tot in acea vreme) |
Daaa... o aveam si eu, am gasit-o, dar a fost irecuperabila, a trebuit sa o arunc... Ajunsese in conditii "improprii".
millie spune:
Ceau
Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009
doranna spune:
denisa,
am si eu nevoie de o consultatie/explicatie
fac niste cure de calciu de 1g - 10 zile/ luna si imi amintesc ca dr. mi-a spus sa beau mai multa apa in perioada in care iau calciu, dar nu mai stiu de ce... poti sa-mi spui tu?
Ramona si Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
koko_1 spune:
Helou fetele!!!
Multumim mult, mult de tot pentru urari!
La multi ani RARES-CODRUT!!!
Astazi Cezarutzu' meu a primit cadou vaccinul de 1 an...voiam sa-l facem saptamana viitoare dar m-a sunat aseara doctorita sa ne prezentam dimineata la vaccin si m-a usurat si de 200 lei. Sunt suparata ca nu am apucat sa-i cumpar remediul homeopat pentru reactiile adverse la vaccin si am incercat sa-i bag supozitor novocalmin dar n-am reusit (am bucatzalit 2 supozitoare).
In rest suntem bine 11,500kg iar lungime nu stiu ca a zis madam doctora ca nu are centimetru pentru copii mari
Va doresc tot binele din lume, sanatate maxima si muuuuulta rabdare
Sper sa intru mai des ca sunt si mama si tata si bona si menajera si partener de joaca si n-am timp nici sa mananc cateodata. Va puuuup.
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
Gianina34 spune:
La multi ani ! absolventilor - Rares-Codrut,ghiocel de Miruna22
si Cezar Constantin,ghiocel de Koko_1
sa fiti sanatosi, voiosi si cumintei
iar pentru mamici - multi pupici
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
cu trasul de urechi am ajuns si noi la dr orl (asa am aflat ca trebuie facut anual control de rutina)
urechiusele au fost ok, "zulufii" au fost cauza
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Monnvas spune:
Magdyi, nu poti angaja o bona? Asta daca nu poate veni mama/soacra sa sada cu voi pana la nastere. Ca de-acum o sa fie din ce in ce mai greu cu burtoiul de carat si, dat fiind ca ai antecedente medicale... cred ca va trebui sa te menajezi nu o saptamana-doua, ci pana la nastere. Asa ca, daca nu ai rude care sa te ajute, ia in calcul si bona.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)