LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**
Raspunsuri - Pagina 11
lysbeth spune:
LA MULTI ANI COSTIN!RARES CODRUT!CEZAR CONSTANTIN!
Magdy, asa devine puiutul independent. Trebuie sa invete sa fie un fratior mai mare responsabil. O sa fie mai greu dar sunt convinsa ca veti trece cumva peste probleme
Cu trasul de urechi: al meu a ajuns tuns zero la varsta de 4 luni din acelas motiv. Se invatase sa se apuce de ele si sa traga taaare in jos. Deja i se clapaugisera asa ca l-am ras in cap si i le-am prins cu leucoplast de scalp. In 7 zile deja se vindecase de meteahna.
Dars e poate sa fie si un inceput mic de otita asa ca n-ar fi rau sa intrebati medicul
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adee
Si noi avem inca pianul si multe alte jucarii de cand eram eu mica(am si cate o jucarie de plus de la 10 si 20 ani cu urarile de ziua mea scrise pe un biletel - de la mama |
DA! Ala e! Al meu e albastru, i-am gasit si picioarele, dar tot demontate le tinem. Si eu i-am mai dat si jucarii de-alea de cauciuc de-ale mele, si alea sunt apreciate, dar tete rules!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicky09 Fetelor...eu tot citesc despre vaccinul asta si nu inteleg..ce e Bcg, ca la noi nu se numeste asa vaccinul de 1 an, oare o fi altul? Eu pot sa spun ca pe 14 luna asta i-am facut vaccinul de 1 an, care consta in cea de-a treia doza pentru( hepatita b, poliomielita, tetanos...)in rest, am refuzat sa ii fac in manutza antioreion,pojar si rosolie sau cum se mai numeste...care tot la 1 an se facea.Oricum de semn nici nu se pune problema. |
Tot asta se face si "la noi" la 1 an. Fetele vorbesc despre vaccinul de la nastere,la care "se pune problema de semn", aici, in Ro. In Italia nu se face, pentru ca incidenta TBC e suficient de mica. Dar tu cu siguranta ai acest semn.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doranna mai am si eu niste jucarii, dar piesa de rezistenta este plapumioara mea, adica aceasta: poza este intr-o stare impecabila, e superba si o folosim de vreo luna si daca nu v-am facut sa zambiti, sa stiti ca o am si pe a sotului meu, exact acelasi model, intr-o stare si mai buna, aproape noua (noi suntem apropiati de varsta si cred ca s-au gasit peste tot in acea vreme) |
Daaa... o aveam si eu, am gasit-o, dar a fost irecuperabila, a trebuit sa o arunc...
Ajunsese in conditii "improprii".Denisa-Madalina
fericita de
millie spune:
Ceau
Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
doranna spune:
denisa,
am si eu nevoie de o consultatie/explicatie![]()
fac niste cure de calciu de 1g - 10 zile/ luna si imi amintesc ca dr. mi-a spus sa beau mai multa apa in perioada in care iau calciu, dar nu mai stiu de ce... poti sa-mi spui tu?

Ramona si
Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
koko_1 spune:
Helou fetele!!!
Multumim mult, mult de tot pentru urari!
La multi ani RARES-CODRUT!!!
Astazi Cezarutzu' meu a primit cadou vaccinul de 1 an...voiam sa-l facem saptamana viitoare dar m-a sunat aseara doctorita sa ne prezentam dimineata la vaccin si m-a usurat si de 200 lei. Sunt suparata ca nu am apucat sa-i cumpar remediul homeopat pentru reactiile adverse la vaccin si am incercat sa-i bag supozitor novocalmin dar n-am reusit (am bucatzalit 2 supozitoare).
In rest suntem bine 11,500kg iar lungime nu stiu ca a zis madam doctora ca nu are centimetru pentru copii mari ![]()
Va doresc tot binele din lume, sanatate maxima si muuuuulta rabdare
Sper sa intru mai des ca sunt si mama si tata si bona si menajera si partener de joaca si n-am timp nici sa mananc cateodata. Va puuuup.
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
Gianina34 spune:
La multi ani ! absolventilor
- Rares-Codrut,ghiocel de Miruna22
si Cezar Constantin,ghiocel de Koko_1
sa fiti sanatosi, voiosi si cumintei![]()
iar pentru mamici - multi pupici

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
cu trasul de urechi am ajuns si noi la dr orl (asa am aflat ca trebuie facut anual control
de rutina)
urechiusele au fost ok, "zulufii" au fost cauza![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Monnvas spune:
Magdyi, nu poti angaja o bona? Asta daca nu poate veni mama/soacra sa sada cu voi pana la nastere. Ca de-acum o sa fie din ce in ce mai greu cu burtoiul de carat si, dat fiind ca ai antecedente medicale... cred ca va trebui sa te menajezi nu o saptamana-doua, ci pana la nastere. Asa ca, daca nu ai rude care sa te ajute, ia in calcul si bona.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)