Fulgusori de nov-dec2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali762000/ali762000.jpg)
ali762000 spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca s-a ajuns aici, v-am citit dar am zis ca nu vreau sa particip la "schimbul de cuvinte", ar fi multe de zis dar mai bine tac.
Sa va zic de noi: Azi Mihai e mai posomorat, chiar a plans nu prea a vrut sa manance cred ca din cauza dintilor si mie comanda nu a sosit pentru gelul de calmare a gingiilor si l-am trimis pe sotul ca am gasit in celalat capat a orasului dupa gel. Oare asa reactioneaza copii cand le ies dintii sunt mai posomorati si plang ca sa nu zic ca si doarme cam haotic, ca al meu de obicei e mai activ si rade toata ziua. Azi asa a plans de imi venea si mie sa plang langa el m-a durut sufletul ca in brate inca nu il pot lua sa ii alin suferinta . De sapt. viitoare o sa il iau in brate sper ca durerea de spate sa nu mai fie .
LMA sarbatoritilor de azi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristinica09 spune:
EVY ai intrebat pediatra?
Fetelor help me si pe mine cu un sfat...Stie cineva cum se trateaza furunculele ca am unul pe nas si numai scap de el...am luat ampicilina500 7 zile dar nu a trecut,a ramas asa tare si rosu iar azi cand am primit un cap in nas de la banditel a inceput iar durerea...si e asa urat ca mi-e si rusine sa mai ies din casa.Am pus si unguent cu antibiotic dar degeaba
Astazi dupa ce i-am dat suc de mar si morcov banditelului,chiar daca a fost mai mult pe el decat in gurita,a facut o pofta de mancare de m-am mirat,adica a mancat dublu fata de cum manca el pana la ora asta patru bibe in loc de doua.
Evy30 spune:
da ,
mi-a zi sa il urmaresc . nu crede ca ar fi vreo problema .dar sa fiu in garda . daca mai apare , atunci incepem investigatiile . sper sa nu fie cazul . eu asa cred
Evy30 spune:
super pt banditel .
chiar auzisem ca atunci cand incpi diversificaea , creste pofta de a papa laptic .
pt furuncul
unguent cu echinacea de aplicat local zilnic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nov_p_dec2009/nov_p_dec2009.jpg)
nov.dec2009 spune:
Fetelor (Camy_pus sunt) sper sa ramaneti in continuare alaturi de noi... o sa intru sa fac un nou capitol, unul in care are loc toata lumea, in care sa ne simtim bine ..
Nu voi sterge pe nimeni din lista! Mamici de fulgusori
cristinica09 spune:
Mersi mult EVY, merg sa caut
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 super pt banditel . chiar auzisem ca atunci cand incpi diversificaea , creste pofta de a papa laptic . ![]() pt furuncul unguent cu echinacea de aplicat local zilnic. |