testicole necoborate,mare atentie,mamici

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

iar revin cu noutati, de data asta mai bune :D

intr-adevar outul era fixat, insa era cu muuult mai sus decat unde credeam eu, iar ce am crezut in prima faza ca e (udeva jos in scrot) era de fapt cusatura de pe interior, un pic igrosata

acum avem urmatorul control peste 6 luni, timp in care ar trebui sa creasca in dimesiuni si sa coboare mai jos

o sa fie bine, speram :D!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliyana spune:

Buna tuturor,
Scriu prima data pe forum. Am un baietel de 11 luni, nu are coborat testicolul drept- stiu de la nastere, am fost la 3 chirurgi pana acum -cu alte problemutze, dintre care unu ne-a programat la operatzie la 8.5 luni-ne-am speriat si nu ne-am dus, altu ne-a zis sa asteptam pana la 2 ani - fiind Radu Spataru/ parca asa il cheama cel de la medlife(am un foarte mare lapsus la nume) iar al treilea ca si primul medic la Alexandrescu ne-a zis sa-l operam in jurul vartei de 1 an. Acu sa vad cum ma descuc de un doctor, care sa-mi inspire acle sentiment ca asta e bun pentru copilul meu, si sal- operez pana la motz.
INREBARI:
- un doctor cu care a-ti trcut impreuna cu bebe prin asa ceva daca imi puteti recomanda - nume, spital eventual cum dau de Dansa/ul
- care sun scorurile la asa operatzii, vreau sa stiu pretzul corect nici sa ma arunc la prea mult nu e cazul dar ncic sa nu i se para putzin si sa faca treaba de mantuiala.

PS problemutzele noastre au fost urmatoarele - daca are cinea nevoie de raspunsuri pe tema asta- nu i se osificase capetele femurale pana la 6 luni, si a tr sa-l tin in orteza 1 luna si sa nu-i permit sa stea in picioruse.

DONEZ ORTEZA PENTRU DISPLAZIE DACA ARE CINEVA NEVOIE - este un chilotzel din plastic care tzine piciorusele departate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

si noi am avut un testicol necoborat, de fapt flotant.am fost la dr basca de vreo 2 ori,se lasa cu operat, apoi am ajuns la o dr de la fundeni care ni l-a recomandat pe dr chiriac babei de la alexandrescu. tipul a spus ca la unul din baietii lui s-a intamplat aceasi chestie, insa nu l-a operat ci a mers mai intai pe pregnyl.la fel ne-a recomandat si noua.am facut tratament cu o serie de 6 fiole, testicolul a coborat definitiv.am observat asta si nu am mai fost la control dupa.acum e ok.
poti merge la el la un control.basca mi se pare prea ocupat, pune studentii sa ii consulte(nu e rau in formarea lor si chiar au ce invata de la el, dar parca la final ma simteam mai bine dc il consulta si el mai amanuntit, ca la diagnosis)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliyana spune:

Merci mult pentru in raspuns promt Gogosel, am auzit si noi de la unul din doctori de pregnyl dar spunea k e prea sus si nu ni-l recomanda pt k se pare nu ar avea efect, dar merita incercat si la alt medic, daca se poate fara operatie ar fi ok, Piticul meu deabea sta sa-l schimb cu chiu cu vai, o sa fie vai de mine cand va tr sa-l dc la examinari inainte de operatie...
Oricum sunt interesata si de pretul unei interventii in caz k totusi e necesar.

Merci

Mergi la inceput