Redoutistele sfideaza speculantii romani (179)
Raspunsuri - Pagina 13

pitzinuca spune:
help!!!!!
incerc sa imi fac cont la Next si nu imi accepta nr de mobil. am incercat si legat si cu spatii, grupat cate 2 sau 3, cu 0040 sau +40. nimic!
ma ajutati? pls!pls!
eu , cu
(DPN 27.08.2010), andi
si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

inima25150 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca help!!!!! incerc sa imi fac cont la Next si nu imi accepta nr de mobil. am incercat si legat si cu spatii, grupat cate 2 sau 3, cu 0040 sau +40. nimic! ![]() ma ajutati? pls!pls! eu ![]() ![]() ![]() ![]() _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
ai incercat sa scrii nr de tel fara prefix?
cum alegi deja tara
e posibil sa nu mai ai nevoie de prefix
pt FR e fara prefix
Mami de

(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

anne16 spune:
citat din mesajul lui lavi02![]() Taxa este de 5 EUR, cum apare pe site? Pachetele vin colet sau scrisoare la posta, ca la LR? Multumesc! |
Next, livreaza in Ro, momentan.
Da, taxa este 5 euro.
Pachetele vin la posta de care aparti.
Daca ai mai multe produse iti pot veni ambalate in mai multe pungi(scrisori voluminoase).

anne16 spune:
citat din mesajul lui pitzinuca help!!!!! incerc sa imi fac cont la Next si nu imi accepta nr de mobil. am incercat si legat si cu spatii, grupat cate 2 sau 3, cu 0040 sau +40. nimic! ![]() ma ajutati? pls!pls! eu ![]() ![]() ![]() ![]() _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Eu am completat cu numarul de telefon fix, fara spatii si cu prefixul tarii 0040.
Dar am contul de anul trecut inainte sa blocheze franciza livrarile spre Ro.

pitzinuca spune:
nu merge. nici cu fix, nici cu mobil, cu nimic...
merci oricum!
eu , cu
(DPN 27.08.2010), andi
si tati
_
traduceri si asistenta

pitzinuca spune:
am reusit. incercam sa imi fac cont pe uk
dar ce diferenta de oferta intre .uk si .ro. ... ca de obicei.
eu , cu
(DPN 27.08.2010), andi
si tati
_
traduceri si asistenta

madic spune:
Fetele care ati dat comenzi pe LR.fr la inceputul lui aprilie si care nu le-ati primit, dar v-a fost trimis mesaj ca va returneaza banii, mai aveti vreo noutate?
Eu le-am dat datele de mai bine de o saptamana, dar nici raspuns de la ei n-am mai primit, nici banii inapoi nu i-am vazut.
Ce mai putem face in situatia asta?