Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

gata prezent!
la raport:posta ,niste cumparaturi, luat prinzul si vegetat.
Stiu ca n ro e frumos aici sunt oarece nori,bate vintul gata am intrat in casa si colind netul
Am scos o foaie de placinta(nu foietaj) si as face dulce ,sarat nu stiu;....mi e pofta sa miros cocatura
Cred ca o s o tai in 2 sa fac si una si alta....dar ce sa bag in ea????
ajutati ma cu niste idei -am de toate in frigo inclusiv o conserva de ton de 500Gr ;....nu stiu cum sa ma debasasez de ea.
?????????????????
MULTUMESC SI FIE VA MILA....ASTEPT IDEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hmmmhhh... dulce si sarat cu aluat de foietaj... io, am gatit foietajul doar cu dulce dar, am gasit o reteta yami-yam cu peste aici: http://www.culinar.ro/retete/gateste/5/285/6764/mancaruri/mancaruri-cu-peste/somon-pe-mozzarella-si-spanac-in-aluat-foetaj ... cred ca ar merge destul de bine si conserva ta de ton in locul somonului, doar ca nu mai pui sare la peste, ca are deja... iar de dulce: cu diverse branzeturi , sau mere rase, bostan copt, etc. , depinde ce-ti place si tie... . Succes mult Carma la gasitul ideilor care-ti vin pe plac si bucatareala placuta .
Io, aseara pofteam la macaroane cu branza date si la cuptor sau coltunasi cu branzica sarata/telemea ... si cred c-o sa fac io, candva, zilele astea, una din doua... nu maine, ca maine am in programul cu pofte o varzuca proaspata cu buturel/rasol afumat de purcel (m-o "corupt" frate-miu )... yami-yam, yami-yam .

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Hmmmhhh... dulce si sarat cu aluat de foietaj... io, am gatit foietajul doar cu dulce dar, am gasit o reteta yami-yam cu peste aici: http://www.culinar.ro/retete/gateste/5/285/6764/mancaruri/mancaruri-cu-peste/somon-pe-mozzarella-si-spanac-in-aluat-foetaj ... cred ca ar merge destul de bine si conserva ta de ton in locul somonului, doar ca nu mai pui sare la peste, ca are deja... iar de dulce: cu diverse branzeturi , sau mere rase, bostan copt, etc. , depinde ce-ti place si tie... . Succes mult Carma la gasitul ideilor care-ti vin pe plac si bucatareala placuta .
Io, aseara pofteam la macaroane cu branza date si la cuptor sau coltunasi cu branzica sarata/telemea ... si cred c-o sa fac io, candva, zilele astea, una din doua... nu maine, ca maine am in programul cu pofte o varzuca proaspata cu buturel/rasol afumat de purcel (m-o "corupt" frate-miu )... yami-yam, yami-yam .

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

sarut mina
ce de ideii
hai ca mi ai deschis gustul si la varza;.....ce mi place....varza
ma mai gindesc la ce pun in foi poate trintesc o umplutura de varza calita....ce nu exista placinta cu varza????
In rest dupa o seara la télé(Greek Idol),mi am culcat pisoiasul si ma pregatesc de lectura....din pacate o ispravesc si pe asta(Cosmar de R Ojog Brasovenu) si atunci sa vezi suspine dar poate gasesc un site unde pot incarca ceva romane
noapte buna la pestisoare mici si mari
PS george acum isi numara vizitatorii de pe site....

Mergi la inceput

Ba da. Bineinteles Carma, ca exista si placinte cu varza calita . Yami-yam . Cred ca foietajul se poate umple cu cam aproape orice ... depinde de poftele fiecaruia , bineinteles... Mult spor la bucatareala maine . Lectura placuta .

Noapte buna si de la mine la toate sirenetele ! Sa visati frumos la noapte ! & &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Tarziu dar am venit la raport.Si in seara asta am ajuns in jur de 21 de la munca,de mai sa nu ma mai primeasca acasa.Papa la trupa,calcat garderoba fetei pt petrecerea de maine si acum am aparut.Va pe toate!
Si ca sa va spun,baiatul a carei zi e maine ii zice lui Codri "iubitica" si tot vorbind la tel cu mamica lui in seara asta,mi-a spus si ea ca al ei fiu a zis ca fiica-mea este invitatul de onoare.
In rest toate bune.Si mi-ati facut o pofta de coca...Carma sa te gandesti si la mine cand o sa papi.Iar tu Cryna m-ai nimerit cu placinta cu mere.
Garta,fug sa le bafg la .MAine nu sunt la raport,ne vedem miercuri. toate fetele!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
No,mai apar si eu pe aici sa vad ce mai faceti, cum o mai duceti, asa ca ma pun sa citesc cate ceva sa vad ce va fac copilasii si cum va ai petreceti timpul...nu v-am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Cryna, e un scump poznasulM-am topit privind pozele.
Baby, sanatate si sa-ti treaca gatul!
Nicoll, sa ne chemi la nunta
Dany, Andani, Ely, Danuta, si pe toate celelate va

Noi suntem bine, sanatosi, asteptam caldura ca ne-am saturat de frig pana peste cap. Timpul ce nu ne ajunge...
Sa aveti o noapte frumoasa!

Mergi la inceput

neata
Dupa ce am vprbit aseara cu mama-buc si vecinii din campina....noaptea a fost foarte intrerupta
Astept acum sa se faca cafeaua eu s o beau cu lapte ca mi trebuie calciu pt oase
Afara oarecum ploua ...poate ma duc sa adun melci-desi mai am adunati.
Pe dupa amiaza trec la fabricat placinta
gata pupici imi i au cafeaua imi pun castile si l ascult pe BADEA M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Tarziu dar am venit la raport.Si in seara asta am ajuns in jur de 21 de la munca,de mai sa nu ma mai primeasca acasa.Papa la trupa,calcat garderoba fetei pt petrecerea de maine si acum am aparut.Va pe toate!
Si ca sa va spun,baiatul a carei zi e maine ii zice lui Codri "iubitica" si tot vorbind la tel cu mamica lui in seara asta,mi-a spus si ea ca al ei fiu a zis ca fiica-mea este invitatul de onoare.
In rest toate bune.Si mi-ati facut o pofta de coca...Carma sa te gandesti si la mine cand o sa papi.Iar tu Cryna m-ai nimerit cu placinta cu mere.
Garta,fug sa le bafg la .MAine nu sunt la raport,ne vedem miercuri. toate fetele!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

PUPICI la fetite si distractie placuta!
numai bine

Mergi la inceput

'Neata sirenete! Poftiti la , , , ceai , , ... poftiti, poftiti !

Eeeee, iote cine aparu ... Miha, bine ai "revenit" prin baltuta , ne era dor de tine duamna draga. Poate dai mai des pe la noi de amu inainte... vine acusica si vacanta ... nu mai e mult ... multumim pt. vizionarea si complimentarea pozicilor poznasului nostru. Ma bucur ca sunteti bine . Si noi abia asteptam calduraaaaa... sa ne mai arunci din cand in cand cate un semn de viata ... numai bine .

Nicoll, distractie faina diseara . Maine asteptam raportul + pozici si de la petrecerea voastra . Hi, hi, hi... si Robert fu cap de lista pe invitatiile Giuliei... no, mi-a zis mama fetitei ca, cand a intrebat-o cui imparte invitatiile, ea l-a bagat pe Robert la inaintare , el primul si... atat ... restul au stabilit pe urma ... iar, daca ati observat in poze, el sta langa Giulia la masa , in capul mesei... eh, s-a cam bosumflat el oleaca pe urma , ca Giulia se juca numai cu fetitele, cu el nu prea... erau doar trei baietei, de samanta ... dar, i-a trecut... pacat ca nu a vrut sa mearga la facut poza de grup dar, asta e... mno, ... bine ca s-au distrat ...

Celelalte sirenete, & ... o zi frumoasa cu mult spor in toate .

Va -acesc pe toate si dispar si io ... la trebi... o zi buna si frumoasa sa aveti ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput