Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (59)
Raspunsuri - Pagina 17
Tethys spune:
Si de amu... dispar pe ziua de azi
... o sa profitam ca a iesit soarele (ieri a plouat
) si o sa dam o "fuguta" pana la "festivalul berii" ca, au masinute pt. copii, caluti (ponei)
si mai vedem noi ce
... poate mai apar dupa-amiaza sau diseara
... o zi placuta si numai bine la toate
! Am
-it...
...
Daca trecutul imi fu albastru
... eu imi facui prezentul galben
si atunci... mai mult ca sigur
viitorul imi va fi roz
!
carmaw spune:
BUNA pestisoarele dupa o noapte neplacuta mi a fost rau de la ficat am aparut;....da n-am cafea ci ceai
In rest am mai facut ceva prin casa , am pus melci in otet si sare ca si curete intestinele si apoi urmeaza prepararea
M -am tot uitat sa vad dar ieri am fost toata lumea prin parcuri....eu in schimb m-am enervat la topicul cu chiriasii si la cel cu' mama suparata'
Cei drept in ro am proprietati pe care le am cumparat cu bani munciti si care acum sunt inchiriate( din pacate am patimit atitea cu locatarii ca nu m ai suport si o sa vind in viitor)
Vorbesc de faptul ca imi displace mentalitatea SA LE O TRAGEM....ca e ' prosti/in virsta/plecati'
Nu stiu ce fac azi e soare cam nu sunt in forte....si apropos pina se duc bucurestencele joia la AUCHAN sa cumpere iepure
VA INVIT LA MINE !!
VENITI??

daniela_daneza spune:
da , da , Carma, eu vin !
ma teleportez imediat .
sa mai pastrezi , sa nu papi tot.Mulat sanatate ! Sper ac esti mai bine acum.Eu nu citesc decat 2-3 subiecte si chiar daca din curiozitate deschid vreunul si nu imi place sa ma deranjeaza nu ami citesc , am protejez ca si asa am nerivii mei oricum.![]()
Crynuta , plimbare plakuta la festivalul berii si te mai asteptam pe aici chiar daca inveti pt . sesiune si chiar daca iar intri in renovari .Ce mai faci de data asta ?
Va pup si o dupa masa plakuta .Aici a iesit soarele , dimineata ploua .
Tethys spune:
Seara buna sirenetelor! Cam pustiu prin baltuta, cam pustiu
...
...
La noi ploua
de rupe
... si n-am reusit sa plimb poznasul si cu poneii
... de pe la vreo 15.00-16.00 s-a pus pe plouat
... crezui ca o sa reusim sa iesim si mai pe seara la festival, cand ar fi fost cu luminitele aprinse
dar, nu avuram noroc
... nasol cu vremea asta
... inca ploua
, nu s-a oprit mai deloc... mno, asta e... macar ne-am dat in "valurile marii" (io+poznasul), carusel (poznasul), masinute (unchiul+poznasul), lanturi (poznasul), am papat/gustarit vata de zahar, papusoi fiert, o gura de bere
(ca na, doar fu "festivalul berii", nu?
)... si am mai fi vrut, acum pe seara, sa ne dam si in celelalte "chestii" pe care le mai aveau dar, na, vremea asta nasoala
... poate la anul
... oricum, poznasul si cu bunica-su or sa mearga la sfarsitul lunii la balci, la tara, la niste rude
si o sa aiba poznasul unde sa se mai dea in carusel sau ce-or sa aiba la balci
... io, anul asta n-am chef de a mai merge acolo
, la balci (fui doar anul trecut)... mno,
...
De renovat... vrem sa facem baia de la "a" la "z" (schimbat faianta, cada -> dus cu diverse utilitati, pus gresie...) si ce s-o mai ivi pe parcurs de renovat/schimbat prin casa... amu, sa vedem ce-om reusi
... ca, avem niste vecini care ne inunda (mai ales in baie) anual/bianual/lunar/bilunar
si tare mi-e ca ne-om trezi cu faianta-n cap
...
...
In fine, ce sa va mai zic
? Multa sanatate si numai bine la toate
si la toti ai vostri
! O seara placuta sa aveti
!
& 
viitorul imi va fi roz
!
daniela_daneza spune:
Cryna , sa av fie de bine plimbarea si pacat ca ploua dar na asta este .Si aici iar ploua
Succes la amenajat si fa asigurare baii , in caz de ii apuca iar pe vecini inundatul.
Va pup si o seara agreabila!
carmaw spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cryna77 Seara buna sirenetelor! Cam pustiu prin baltuta, cam pustiu ...La noi ploua de rupe ... si n-am reusit sa plimb poznasul si cu poneii ... de pe la vreo 15.00-16.00 s-a pus pe plouat ... crezui ca o sa reusim sa iesim si mai pe seara la festival, cand ar fi fost cu luminitele aprinse dar, nu avuram noroc ... nasol cu vremea asta ... inca ploua , nu s-a oprit mai deloc... mno, asta e... macar ne-am dat in "valurile marii" (io+poznasul), carusel (poznasul), masinute (unchiul+poznasul), lanturi (poznasul), am papat/gustarit vata de zahar, papusoi fiert, o gura de bere ... poate la anul ...De renovat... vrem sa facem baia de la "a" la "z" (schimbat faianta, cada -> dus cu diverse utilitati, pus gresie...) si ce s-o mai ivi pe parcurs de renovat/schimbat prin casa... amu, sa vedem ce-om reusi si tare mi-e ca ne-om trezi cu faianta-n cap ... ...In fine, ce sa va mai zic si la toti ai vostri ! O seara placuta sa aveti ! & ![]() @~@~@~@~@~@~@~@~@~@ Daca trecutul imi fu albastru ... eu imi facui prezentul galben si atunci... mai mult ca sigur viitorul imi va fi roz ! |
seara buna
da va astept...daca intirziati nu-i reincalzim
Fetele daca va inunda iresponsabili de la etajele superioare, treb sa aveti asigurare ca nu mai merge altfel ca e pacat -si apropos pune ventilator in baie iar usii de la baie fa-i i gaura ca sa montezi o sita de aerisire -astfel se asigura o ventilatie si pleaca umiditatea
Gata am tacut imi merge gura....

In rest pup

pe mari si mititei si ma bag in pat la refacrehai

daniela_daneza spune:
Neatza!
Va ofer matinala cafea 
, ceai si ce mai doriti voi si va urez o saptamana in care sa va iasa tot ce v-ati propus .
Si sper ca dupa masa cand redeschid pc-ul sa am ce sa citesc
.
Nicoll, ce faci, unde esti ? Sper ca sunt toate bune!
Ely si tu esti disparuta de ceva vreme .
HAI ADUNAREA !
elyanne spune:
Neataaaaaaa ![]()
Da... recunosc ca am disparut cam mult
... sper sa nu mi-o iau pe coaja...
Am multa, multa treaba... seara pic de oboseala... dimineata nu stiu cu ce sa incep, ca sa termin cat pot de multe... Iar peste o sapt. incepe sesiunea... si n-am apucat nici macar sa-mi scot cursurile si subiectele pentru examene
O scot cumva la capat... trebe sa le iau pe toate, ca urmeaza licenta... si asa am doua restante din primul an, nu-mi mai trebuie altele in plus 
Tocmai s-a trezit preferatul lui Dany
... incepe distractia si nici nu mi-am baut cafeaua... asa ca fug la ale mele 
Elena (23/10/04),
Andrei &
Mihai (03/03/07)
Tethys spune:
'Neata!
Aparui la cafea
. Multumim Dany
si servici usor sa ai
. 'Om vedea noi ce-'om reusi sa facem cu asigurarea baii...
... mama lor de vecini
...
Carma, ventilator in baie ne-am pus deja anul trecut, cand am mai facut niste renovari prin casa
... nu mai zic nik de vecinii nostri, ca
...
Ely, mult spor la treburi
si muuulta bafta in sesiune
. 'Or sa treaca ele toate
... succes
!
Daaa... chiar asa... unde disparusi Nicoll?
Hai ca... tre'sa vorbim
... am de luat/facut niste interviuri pt. o materie de examen... asa ca, tre'sa va invit la vorba
... speram ca-s toate bune pe la voi
. Te asteptam prin baltuta
.
Baby, ce mai zici? Ce mai faceti? Azi e soare
... mergeti in plimbari? Vi le dorim frumoase
si numai bine si voua
.
Celelalte sirenete (Ninia, Marami, Danuta, Miha, Andanii, Charlie, Naty...),
&
. O zi buna, multa sanatate si numai bine tuturor
.
Mno,
si un inceput de saptamana fain la toate sirenetele
!
& 
viitorul imi va fi roz
!
Tethys spune:
Si un horoscop zilnic... pt. azi, 10.05.2010:
- "La serviciu, sunteti predispus sa faceti greseli din cauza carora acumulati intarzieri. Va sfatuim sa nu va agitati si sa acceptati ajutorul colegilor. Iesiti in lume! Aveti sanse sa intalniti persoane care v-ar putea ajuta mult in viitor. Va sfatuim sa va menajati, altfel riscati sa va surmenati."
- "Iti doresti sa ai farmec si vei fi entuziast(a), reactionand la evenimentele din cursul zilei de astazi cu bunavointa si delicatete. O poveste de dragoste se va dezvolta rapid si iti va aduce neasteptate bucurii. Nu te lasa coplesit(a) de sarcinile de la serviciu, profita cat mai mult de placerile pe care ti le ofera viata. Ai grija de sanatatea ta si bea foarte multa apa. Simti o dorinta arzatoare sa-ti consolidezi relatiile cu membri familiei tale."
- "Nu poti demonstra acum adevarul intr-o situatie din care ai ceva de pierdut, dar trebuie sa accepti situatia asa cum e cu speranta ca va veni si ziua revansei. Te simti blocat intr-o situatie nedreapta, momentan fara iesire, in care cineva profita de o anumita condescenta asupra ta, dar nu se foloseste de pozitia sa pentru lucruri corecte. Stii ca greseste, stii ca nu face totul legal, dar nu ai cum sa demonstezi aceasta deocamdata, ci taci si astepti clipa cand adevarul va iesi la lumina."
- "In plan profesional s-ar putea sa aveti ocazia sa discutati cu o persoana care are foarte multa experienta si de la care aveti multe lucruri de invatat. Sfaturile pe care vi le va da aceasta s-ar putea sa va ajute foarte mult, asa ca ar trebui sa tineti cont de ele."
- "Respectul, pozitia in societate si realizarile sunt preocuparile tale principale din ultima perioada, caci incepe o noua faza in viata ta. Investitiile pot fi la inceput mici, dar o data cu trecerea timpului vei vedea si rezultatele- destul de promitatoare. Afisezi o autoritate provocatoare si cauti succesul cu orice pret. Ambitiile canalizate adecvat iti aduc rezultate grozave si o recunoastere generala. Indiferent de vreme, te hotarasti ca in aceasta dupa-amiaza sa te distrezi cu prietenii gatind. Daca ai inclinatii muzicale, poate va fi vorba si de cateva melodii cunoscute la pian. In general, te simti bine in compania prietenilor si te bucuri de prezenta lor mai mult ca oricand."
- "In aceasta perioada este posibil sa joci rolul unui dascal. Esti versatil in hobby-uri si talente. Poti sa-ti oferi serviciile unui centru educational. Pe plan sentimental nu stai prea bine, iti cauti parteneri de viata care sa fie extrovertiti, sportivi si la acelasi nivel intelectual. Dragoste: *****. Sanatate: *. Bani: ***."
- "Ai o nevoie uneori exagerata de independenta, iar acest lucru poate provoca ostilitatea generala, atat in mediul profesional, cat si printre cei apropiati. In cuplu se isca adevarate furtuni. Incearca sa nu dramatizezi."
Gata. Am disparut
&
... numai bine tuturor
.Daca trecutul imi fu albastru
viitorul imi va fi roz
!