Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (59)
Raspunsuri - Pagina 15
daniela_daneza spune:
Good morning!
Cofee sau tea sau lapte cu cereale ...poftiti de va serviti .
Carma, sa iti fie de bun augur noul look si multa ,multa sanatate mamei tale! Hm, 62 euro, parca e cam mult .
Nicol, Cryna, Ninia ,Baby , Charlie si celelalte sirenute va pup si va urez o zi buna .Eu azi am o zi plina de alergatura si maine dimineata am si musafiri o verisoara de la Iasi, care e medic si vien la un seminar.
Charlie spune:
Ola Muchachas..
:-)
Multumesc in primul rand pentru vizite (pe blog ma biensur)si pentru aprecieri. :-)
legat de ceea ce spunea nicol, si eu simt ca timpul nu-mi ajunge. parca mi-o ia viata inainte si eu nu pot tine pasu.. Stau si ma intreb unde o sa ajunga tara asta. ??
Carma cherie io ce sa zic, sa-ti porti culoare cu drag si voiosie. Da alta coafeza nu mai este acolo pe la eleni ? Mama ei de treaba.. ce-i cu comportamentul asta ?
Bye the way - un pic mult doar pentru manopera. Dar probabil ca asta e nivelul preturilor.
Danezo have fun cu verisoara. :-) Ma bucur ca esti ok.
Crinuta - multi pupici si tie si micului Rockefeler. :-)
Azi.. se arata o zi lunga, lunga, lunga. Trebuie sa va spun ca lucrez in conta. Nu-i tocmai ce mi-am dorit de la viata... Trebuie sa misc ceva curand...
Love you girls.
Ramona
------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.
carmaw spune:
Buna la pestisoare
na ca am papat pestisori la cuptor -uscati o doamne!
Vad ca baltuta primeste vizite ...vezi verisoare... bravo tineti familionu aproape!
Charlie, eu o sa pap melci(culesi de mine) ii buna treaba?
Aici totul f scump si nebunie a ti vazut, grecii au miscat patratelu' de DOMINO si poate ca se va narui totul -in fine o admosfera sinistra!
Referitor la ce am platit eu la coafor- a fost putin ...e o 'grecoaica' pe topicul coresp. care a platit 90E
Sunt singura omu' meu a plecat cu turistii nemti (toti calare pe bicicleta)si, sunt bucuroasa ca am terminat de rinit( am fost ajutata)
numai bine si pupicila toate pestisoarele!
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela_daneza Buna dimineata ! Pana se face cafeaua Carmei va ofer eu una .....oare cafeaua ei are arome de masline ? Carma , mult succes la coafor .Ce culoare vrei sa te faci ? Si nu am inteles treaba cu tichetele, poate ma luminezi mataluta! Charlie , bine ai revenit iar cu munca ce sa mai zic , fa-i asa Imediat bag un ochi si la blog . Baby , ai un baiat frumos si finut si o mamica deasemenea .sa fiti sanatosi . Cryna, multa sanatate si voua . sa iti treaca spatele ... eu zic sa iesi in Copou sa cati vreun nenic sa te maseze .Multumesc de urarile pt sandale. Nicoll, deci ai program de noapte cu dar ce nu face o mama pt copii ei .Ai grija si nu te surmena prea tare . Merg pana la somaj si revin . Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
multumim frumos!
daniela_daneza spune:
citat din mesajul lui babylina azi nu am chef de scris . Am nevoie doar de o imbratisare |
daniela_daneza spune:
si o zi minunata
Baby , o imbratisare si acum de dimineata ca sa iti ajunga pt ziua de astazi .
Carlie , draguta , spor la treaba ! Sa se rezolve repede toate hartoagele.Si cred ca sunt prea putini oameni care fac ceea le place in viata , asa ca , capul sus .O zi frumoasa ca tine!
Va pup si revin .
babylina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daniela_daneza
Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Multumesc frumos!
babylina spune:
citat din mesajul lui daniela_daneza si o zi minunata Baby , o imbratisare si acum de dimineata ca sa iti ajunga pt ziua de astazi . Carlie , draguta , spor la treaba ! Sa se rezolve repede toate hartoagele.Si cred ca sunt prea putini oameni care fac ceea le place in viata , asa ca , capul sus .O zi frumoasa ca tine! Va pup si revin . Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Buna dimineatza! Multumesc frumos pentru imbratisare. Azi e o zi insorita.....afara.
babylina spune:
Ieri am avut o durere ingrozitoare de cap. Cum nu iau medicamente a trebuit sa o suport cu stoicism.
Si daca tot m-a terminat durerea de cap, am mai stat pana la 1 jumatate sa fac treaba prin casa. Asa ca azi sunt putin chiauna de oboseala si de ecourile zilei de ieri si a durerii de cap.
Sper ca weekendul sa fie odihnitor...
Charlie am vizitat si eu blogul. O sa fiu un vizitator fregvent pentru ca am gasit lucruri interesante. Felicitari!
toate sirenele. Sa aveti o zi superba