Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine! Is cu -luta la purtator, bineinteles ... cine doreste e binevenita .

Ok., Dany, am inteles . Bine ai revenit prin baltuta ... cand o sa ai chef de scris... o sa ne mai arunci cate un semn de viata ... te asteptam .

Horoscopul de azi, 29.04.2010:

- "O veste neplacuta in legatura cu o persoana apropiata va da peste cap tot programul. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie. Prietenii va apreciaza pentru ca ii ajutati la nevoie. Partenerul de viata va sustine. Nu neglijati odihna!"
- "Iti pui intrebari daca nu cumva traiesti senzatia ca ai mai trecut prin ceea ce treci in aceasta perioada, dar ca nimic nu este nou. S-ar putea sa ai dreptate. Incearca sa nu mai fi atat de increzator (increzatoare) in rezultatul unei situatii la care ai inceput sa te gandesti din lipsa de ocupatie. Dorinta este tot ce avem si doar ea ne face sa mergem mai departe. Pune in aplicare chiar acum acest principiu si fa alegerile necesare, nu conteaza cum vor altii ca lucrurile sa se intample."
- "S-ar putea ca in viitor sa devii presedintele unui club sau al unei organizatii. Dupa-amiaza vei avea dispozitia pentru niste conversatii sau ganduri profunde. Treci printr-o perioada in care iti apreciezi mai bine calitatile si te pretuiesti mai mult. S-ar putea sa respecti sau sa indragesti o persoana mai in varsta sau care detine autoritate. Educatia, reclamele si calatoriile vor juca un rol mai important in planificarea viitorului apropiat."
- "Te bucuri ca un copil de apropierea unui eveniment pe care il astepti cu sufletul la gura. Esti optimist, entuziast, plin de viata, iar aceasta atitudine pozitiva va face ca totul sa se desfasoare foarte bine. Daca ai incepe sa cauti nod in papura, cu siguranta ar aparea si problemele, dar iata ce minuni poate face gandirea pozitiva. Zambeste si priveste spre viitor cu incredere maxima ca lucrurile vor lua intorsatura pe care ti-o doresti... si asa va fi!"
- "Ceilalti se asteapta mereu de la tine sa reactionezi rapid si sa rezolvi orice problema; chiar daca sunt mereu situatii care te privesc personal. Daca nu pui piciorul in prag, nimeni nu va sti ce simti cu adevarat."
- "Daca simti nevoia sa cheltui extravagant, atunci fii macar sigur ca dupa ce impulsul a trecut, acele achizitii nu iti vor parea frivole. Nu poti rezista sa nu faci cumparaturi astazi, dar ai grija ca tot ce consideri a fi o afacere buna si ti se para asa si dupa. Simti dorinta de a cheltui pe lucruri decorative si sa faci achizitii in domeniul artei, dar gandeste-te bine daca este o investitie sau un capriciu de moment."
- "Nici astazi nu reusesti sa gasesti scapare din criza sentimentala care a pus stapanire pe tine. Iubitul tau, care altadata te alinta si era mereu langa tine, pare distant si cu gandul la mii de kilometri departare. Si ce este mai complicat abia acum incepe. O discutie lamuritoare nu ar fi deloc de neluat in seama. Dragoste: **. Sanatate: ****. Cariera: ***. Bani: ***."
- "Din cauza pretentiilor crescute pe care le manifestati fata de cei dragi, este posibil ca scena casnica sa fie locul unor dispute aprige. Chiar dimineata acestei zile pare marcata de astfel de discutii a caror cauza sunteti dumneavoastra. Incercati sa fiti mai toleranti fata de ceilalti si veti descoperi cat de simplu se poate ajunge la un punct comun. Este posibil sa primiti vesti de la rude indepartate sau sa faceti planuri de calatorie alaturi de familie. Noroc: **. Dragoste: *****. Bani: ***. Sanatate: *."
- "Comportamentul persoanelor apropiate te dezamageste. Daca ti se pare ca esti singurul care face eforturi, analizeaza bine situatia, pentru a nu trage concluzii gresite. Nativii au parte de intalniri amoroase, insa ar fi mai bine sa le tina deocamdata secrete, indiferent ca sunt sau nu deja implicati intr-o alta relatie. Persoanele in cauza atrag comentarii rautacioase din partea celor gelosi sau rautaciosi."

Azi avem soare afara iar, durerile de spate/shale m-au mai lasat un pic ... in rest, nik nou ...

la toate sirenetele si o zi frumoasa, placuta si usoara sa aveti ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

adevat ceva din horoscop...prietena mea din halle-be are probleme
partenerul la naiba nu ma sustine
da o sa scriu la praline
bisou pestisoarelor
cm

Mergi la inceput

Carma, ...

Trei blonde pe malul Nilului

Trei blonde pe malul Nilului, isi bateau capul cum sa treaca tefere pe partea cealalta. Duhul fluviului le vede amarite, i se face mila de ele si le zice:
- Uite, eu nu va pot trece dincolo, dar va pot indeplini la fiecare o dorinta.
Prima zice:
- Vreau sa fiu cea mai rapida inotatoare din lume.
Zis si facut. Inoata tipa voiniceste, dar nu ajunge nici la jumatate, ca o prind din urma crocodilii si o mananca.
A doua se gindeste ce se gindeste si zice, luminata:
- Vreau o barca cu motor.
Apare barca. Sare blonda in barca, dar cand sa ajunga pe malul celalalt o ajung din urma niste crocodili enormi, sfarma barca si o halesc.
A treia blonda, ingrozita, se gindeste, se gindeste si zice:
- Fa-ma bruneta.
Zis si facut. Se uita tipa in jur si zice:
- A, uite un pod...

In epoca de piatra era Bula la scoala.Deodata in scoala se aude un urlet.
-Bula ce ai de urli ? il intreaba profesoara pe Bula.
-Ma iertati, doamna profesoara, dar mi-a cazut fituica pe picior.

Doua vecine se cearta la gard:
- Nenorocito ce esti! Barbatu-meu iar a dormit la tine in noaptea asta!
Cealalta ii raspunde:
- Poate la tine doarme! La mine sta treaz!

Un macelar vede intrand in magazinul sau un caine cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: “10 antricoate de miel, va rog.” Amuzat, ia banii, pune antricoatele intr-o punga in gura cainelui, si inchide repede magazinul. Il urmareste pe caine si vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura in ambele sensuri si traverseaza in statia de autobuz. Cainele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Cand autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul il urmeaza perplex. Dupa un timp, cainele se aseaza in fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul “stop”, iar macelarul il urmeaza afara. Cainele alearga pana in fata unei case si lasa punga la intrare. Se intoarce pe alee, mai face o cursa, si latra catre usa. Si latra, si latra. Nici un raspuns. Atunci sare pe perete, alearga in jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa. Un tip masiv iese injurand si bombanind cainele. Macelarul incepe sa strige la tip, “Ce dracului faci? Cainele asta e un geniu!” Stapanul ii raspunde, “Geniu, pe dracu’! Este a doua oara saptamana asta cand isi uita cheia.”

Mistretul furios isi cumpara o bicicleta si se da cu ea prin padure. Iepurasul, fugind pe langa el, ii tot striga:
- O sa cazi! O sa cazi!
Mistretul, nervos:
- N-o sa cad! N-o sa cad!
Pana la urma cade intr-o groapa.
Iepurasul, vesel:
- Vezi, ti-am zis eu c-o sa cazi!
Mistretul ii raspunde:
- Parchez unde vreau, da!?

la toate...

Si... nu mai zic nik ... o zi buna si placuta in continuare la toate... ... ... ...............

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

bune bune si multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Astazi fac cinste ca este ziua de nastere a surorii mele " La multi ani , Getina! sa fii sanatoasa si toate visele sa iti devina realitate.

Deci poftiti : , bauturica si cafea .

O zi buna!

Cum petreceti de 1 MAI ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Buna dimineata!

Astazi fac cinste ca este ziua de nastere a surorii mele " La multi ani , Getina! sa fii sanatoasa si toate visele sa iti devina realitate.

Deci poftiti : , bauturica si cafea .

O zi buna!

Cum petreceti de 1 MAI ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

la multi ani GETINA!
de 1 mai nu fac nimic .....ieri am spalat covorul nimic deosebit
ma uit pe net.
VOI?

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!

Aparui la distractie ... "La multi ani!" Getuta, sora de Dany! Sa-ti traiasca surioara Dany, sa aiba parte numai de bucurii si impliniri in viata, multa sanatate si fericire !
Multumim fain de tratatie si oferim o dedicatie muzicala :

Hmmmhhh... 1 mai... noi asteptam musafiri... s-au anuntat ieri ... pt. azi sau pt. maine, nu era siguri cand vor veni (matusa-mea, sora mamei)... in rest, pe acasa ... cam atat ...

la toate sirenetele si o zi frumoasa sa aveti ! Nu numai ca vine weekend-ul dar, e si sarbatoare -> 1 mai... deci: weekend fain si superfain s-aveti ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata!

Dani, sa iti traiasca surioara!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

V-am neglijat ca am avut o gramada pe cap.

De la doctor nu am venit cu vesti foarte bune. Ioana are glicemia tot mare. Pediatra ne-a zis sa nu ne alarmam, doar sa reducem dulciurile (si asa nu manca multe). Eu insa nu am stat linistita, am luat legatura cu un diabetolog pediatru si saptamana viitoare repetam analiza. Dupa aia mai vedem.
Burtica se pare ca o doare de la viermisori. Luam tratament.
Intre timp vinerea trecuta i-au aparut bubite pe tot corpul si am crezut ca e varicela (cu toate ca e vaccinata) si am stat stresata sa nu ia si Nadia (careia nu am apucat sa-i fac vaccin). Nu era varicela, ci o reactie alergica urata de tot (nici acum nu i-a trecut) fiindca i-am dat ca idioata un medicament care continea Propolis, la care e alergica. Nu am citit bine pe prospect

La servici, multa, multa treaba.

Bona a considerat ca trebuie sa isi ia doua zile libere ca sa mearga la tara sa faca pomana si a trebuit sa facem zeci de scheme ca sa reusim sa stam cu fetele.

La mare nu am prins rezervarile cand vroiam fiindca ne-am tot sucit (de fapt celelalte familii cu care mergem) si nu mai erau locuri. Vom merge tot acolo dar in alta perioada, cand e mai scump cu vreo 250 Euro. Si in plus trebuie sa plecam de miercuri pana miercuri (in loc de duminica-duminica cum vroiam) si, cum atunci nu imi iau decat o saptamana de concediu, va trebui sa fac un tur de forta sa pregatesc toate cele.

Cam asta, de abia astept weekendul poate m-oi relaxa putin.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata!!!Haideti sa ne strangem la o cele care suntem pe acasa.Eu dupa ziua baieteluilui am avut o zi de miercuri de cosmar,am venit tarziu si f obosita,iar ieri si aseara am fost la scoala.Azi nu se invata,asa ca sunt acasa.Si aici vom ramne,cred ca ne vom face de treaba si joaca prin casa si curte.
Dany LA Multi Ani pentru sora ta,sa fie sanatoasa si fericita!Imi pare rau pentru pierderea suferita!
Cryna pe baricade ca intotdeauna!Pupa si pe Ochi frumosi!
Miha bine ai revenit,te asteptam mai des!Ce face Diana?
Carma am sa caut si prahovencele,aici am citit ca exista,ma alatur negresit!
Cuscra a trecut gatul?Ce face baiatul?Cam tacuta...Sun mai tarziu!
Cristiana m-am dus rau cu capul,am uitat de adresa.O scriu azi sau maine,sa nu instrainezi bluzele.
Naty sa treaca toate problemele,sa conlucrati bine cu medicul diabetolog si sa fie totul sub control.
Ely au trecut virusii?Te asteptam mai des,cum sa te uitam?
Pentru azi distractie placuta tuturor!
MAi tarzu o sa pun si ceva pozici,va,sa aveti o zi minunata!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput