In concediu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

A! Aveti idee unde gasesc acoperitoare de unica folosinta pentru protectie WC? Ca nu as cara dupa mine nici reductorul Ioanei si altfel nu se prea descurca...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu ma caram cu blenderul, ca e mic. Meniul pt copii era un piureu cam subtire dupa parerea mea, niste paste, carne tocata cu sos de rosii (ragu) de pus pe paste... nu m-a incantat. In schimb exista bar dietetic cu carne si legume doar fierte. Luam ce credeam eu de cuviinta, ma duceam in camera si combinam cu 1 lingurita de lapte praf si apa incalzita - faceam ce piureu credeam eu ca mananca bb. Acelasi lucru cu fructele - piureu si puneam niste cereale de bb.

Cu wc-ul...copiii nu prea stau exact cum ii pui, ca sa stea si hartia aia (aparatoarea igenica). Am ales varianta de a cumpara servetele speciale pentru dezinfectat wc/bai (se gasesc in hipermarket-uri, tcm-uri) si cu ele am sters toaleta, baia, clantele...din camera de hotel in care am stat. Pe la cele publice nu i-am asezat sa faca....ne chinuiam noi sa-i tinem "in aer".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

in general cu un copilas de 1.7 ani te descurci in turcia,hotelurile au multe variante si de hrana si de cazare.

singurul lucru de care m-as teme eu ar fi de sarcina de 18 sapt,si de calatoria cu avionul si de mancarea mult diferita din turcia.

sau poate ca asta e doar mentalitatea mea est-europeana,ca noi suntem mai stresati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pt. carnita... unele hoteluri pun blender la dispozitia mamicilor, dar la fiecre masa exista mancare cu carnita tocata... ardei umpluti, vinete umplute, dovlecei...mai e si pestele prezent la fiecare masa ... eu nu mi-as face probleme cu mancarea la 1 an si 7 luni.

pt. lapte: sa nu uiati ca sticla cu laptele gate preparat se poate inacalzi si cu apa fierbinte de la robinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Turcii au supe/ciorbe? Sa nu radeti, dar habar nu am...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Turcii au supe/ciorbe? Sa nu radeti, dar habar nu am...

Mami de Ioana&Filip

ceva supe-creme... dar slabut.

Mergi la inceput