DR.ION IONUT GIULESTI
Am si eu o rugaminte,daca stie cineva cum as putea face o consultatie la dr.Ion Ionut de la Giulesti.Am o problema foarte nasoala si trebuie sa ma operez cat mai repede.Despre dansul am auzit numai de bine si de aceea as vrea sa ajung la dansul.Eu nu sunt din Bucuresti si de aceea as dori sa stiu cum as putea obtine o programare/VA MULTUMESC/
Raspunsuri
sirimie spune:
poate ar trebui sa intrebi direct la spital
http://www.spitalpsarbu.ro/pagini/contact.php
sau sa obtii o trimitere de la doctorul de familie
multa sanatate!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
bobocel_07 spune:
Programare este mai greu sa-ti faci la dansul pentru ca e foarte ocupat pe o perioada mare de timp.Eu cand am fost acum un an am fost direct la spital, aflasem ca este in fiecare zi acolo mai putin joia,sambata si duminica de la 2 la 7, si m-a primit fara nici o problema.Multa sanatate
alexia_07
adra_bell spune:
Lucreaza la un cabinet particular, impreuna cu alti doi medici. Cabinetul este pe strada Atelierului, langa Gara de Nord, poate incerci si acolo, dar din cate stiu eu este destul de ocupat
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
elika23 spune:
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS.DECI IMI SPUNETI CA DACA MERG LA DANSUL IN SPITAL MA PRIMESTE<EU NEFIIND DIN BUCURESTI>
bobocel_07 spune:
Da te primeste daca mergi la spital,intrebi de dansul cand vine, vad ca cineva ti-a spus ca il gasesti si dimineata, eu stiam de la 2 la 7.Oricum merita sa te duci e un om cu suflet mare si un foarte bun medic.
alexia_07
elika23 spune:
Am sunat in dimineata asta la spital si mi-a raspuns o doamna super draguta la vorba si i-am explicat problema si mi-a zis sa ma duc cel mai bine intr-o zi de luni dupa ora 13 la internari si ca cel mai probabil o sa ma si interneze pentru operatie.Doar sa ma duc pregatita/Va multumesc din suflet si multa sanatate.
ucam spune:
Buna fetelor, am si eu o intrebare pt cele cere stiti: eu sunt insarcinata si sunt pacienta d-lui dr ion ionut, am fost la dansul la control in luna aprilie , dupa care mi-a recomandat o serie de analize si mi-a spus ca o sa ne vedem tocmai in august. mie personal mi se pare o perioada destul de lunga si as vrea sa stiu daca asa procedeaza dansul la inceputul sarcinii sau nu.multumesc
elika23 spune:
Am reusit sa ajumg la domnul dr.Este un adevarat domn,am discutat cu dansul si am reusit sa fac si o programare pentru operatie.Va multumesc mult pt.sfaturi