"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralu si nu ne-ai zis ce ami face puiul drag..

cu orezul fiert si blenduit am incercat..cer prea mult de bietul meu blender..nu stiu ce s-a intamplat (nu oi fi fiert suficient orezul?! dupa mine, era numa' bun) dar nu l-a pasat deloc;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu evei i-am facut ciorbita cu bors de pe la 8 luni. la ea am inceput cu fructele si abia dupa ce i-am scos masa de lapte de la 10 si i-am inlocuit-o complet cu fructe, m-am apucat sa-i fac supita ptr masa de la 13-14 .. nu mi se pare ok s-o asaltez cu atatea gusturi noi deodata .. mesele se scot una cate una .. cel putin asa am facut si voi face eu ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am devorat si noiiaurtul cu fructe adaugate si un piculet de cereale.

eu stiam ca la fructe se pun cereale fara lapte. asa mi-a recomandat dr. nu stiu care este explicatia.

voi ziceti ca se poate pune unt sau smantana la piureul de legume? azi l-am pacalit amestecandu-l cu iaurt. asa a mancat 150 ml. a limpait si un pic de galbenus dar si asta e indigest. offfff ca nu mai stiu cum sa fac.

am niste spanac in congelator. i-as face maine. dati-mi si mie o idee, va rog. voi cum il faceti. zicea cineva ca pastrav dupa 9 luni. de ce???? aveti idee?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dana eu v-am zis ca dr la care am fost ultima data mi-a zis sa fara gluten pana nu-i apar dintii....care-i legatura, nu stiu....
orez am pasat eu azi ( cu spanacul..) si a iesit pasta....probabil nu l-ai fiert tu bine...

Ioanna eu azi i-am facut spanac cu orez, rosii si ceapa (am scos-o dupa..) si i-am pus si galbenus si iaurt....eu asa il fac pt noi, bine, cu ceapa calita si sos de rosii, dar tot pe acolo.. cred ca poti sa-i mai pui si ulei de masline , eu n-am avut din ala presat la rece, o sa luam la urmatoarea tura de cumparaturi la hypermarket, ca aici la tara nu se gaseste...

uf, Elle, ca am uitat s-o pup pe buflica sper ca e bine acum si ca a uitat deja

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hepi da, eu lapte batut ii voi da baiatului. De-asta facut de mine. Iau laptele de la Doamna Vaca, nepasteurizat, nedegresat, nedizolvat...si iese bun-bun.
Acum, eu nu stiu ce sa zic despre ce a iesit in oala ta acolo. Banuiesc ca e f bine...dar ai tu un "cui" pe undeva.
Ai putea incerca initial cu putine cereale sa-l dai Maiei. Si se manifesta ea pe post de tester

Selenica sar'mana de pontul cu borsul. Noi suntem de felul nostru borsari asa ca ma gandeam io ca pe viitor mi-ar fi dificil sa am un supar in casa

monikus iaurtul se da de la 6 luni. Noua azi ne-a dat unda verde Vedem noi daca-i place sau nu.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

zicea cineva ca pastrav dupa 9 luni. de ce???? aveti idee?

eu ziceam! asa imi spusese dr, ca ar fi un pic mai greu la stomac...acum eu stiu?! am cautat si eu informatii dar nu am gasit nik.

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ioanna eu azi i-am facut spanac cu orez, rosii si ceapa (am scos-o dupa..) si i-am pus si galbenus si iaurt....eu asa il fac pt noi, bine, cu ceapa calita si sos de rosii, dar tot pe acolo.. cred ca poti sa-i mai pui si ulei de masline , eu n-am avut din ala presat la rece, o sa luam la urmatoarea tura de cumparaturi la hypermarket, ca aici la tara nu se gaseste...

multumesc de idee. o sa incerc si eu maine. nu as pune orez ca noi suntem un pic caprit (facem si cacareze)

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

monikus iaurtul se da de la 6 luni. Noua azi ne-a dat unda verde Vedem noi daca-i place sau nu.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

saru'mana pt raspuns. incerc si eu in weekend atunci.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ma, ziceti voi sa fac iaurt cu lapte de la sursa? sursa as gasi. mie, recunosc, mi-e cam teama de laptele asta asa neprocesat...pt un copil asa mic. tocmai d-aia am ales si un UHT.
de bun, nu incape indoiala ca asta de la sursa e cel mai bun...

oare prin fierbere se distrug toate, toate, toate bacteriile, microbii si neamurili lor ? dupa fierbere, un lapte de la sursa e 100% safe, oare?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

zicea cineva ca pastrav dupa 9 luni. de ce???? aveti idee?

eu ziceam! asa imi spusese dr, ca ar fi un pic mai greu la stomac...acum eu stiu?! am cautat si eu informatii dar nu am gasit nik.

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

mie mi-a zis ca pot sa-i dau orice peste alb. si ca de la 7 luni jumate pot sa-i dau mamaliguta cu branza de vaci, ciorba cu perisoare de pui, supa cu galusti...

Pataniile noastre

Mergi la inceput