Oradea (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Gabi K iti multumesc si tie pentru primire.
Marius multumesc inca o data pentru sfaturile pe care mi le-ai dat, m-au ajutat foarte mult.

Avand in vedere ca nu ne cunoastem , ma prezint pe scurt: am 32 de ani, un copil de 1 an si o luna si inca unul de 27
, o adevarata tauroica si la propriu si la figurat , in prezent ma bucur la maxim de puiul meu, intentionez sa stau acasa 2 ani, indiferent de ce va decide guvernul, cu toate ca nu mi-e totuna.

Va las ca s-a trezit piticul, mai vorbim.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui butterfly33

Buna,
Daca puneti de un protest in Oradea ma bag si eu...si poate mai aduc vreo 2-3 persoane.

mami de Eliza (23.10.2009)

Eliza n-ar fi rau sa fim mai multe, dar este un inceput, sa vedem poate ca se mai aduna si alte mamici sau viitoare mamici.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152062

daca aveti haine de donat, sau jucarii, sau orice !!! !!! !!!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandradaa spune:

Buna fetelor,

Daca se face protest si la Oradea vreau sa stiu si eu sa mai spun la lume..Din pacate eu sunt in maternitate astept sa vina bebe dar stiu multe mamici care au semnat petitie si ar vrea sa mearga la protest .

pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut!

Pfuaai, Daria, ce-as mai vrea eu sa clocesc... Sunt atat de obosita si fizic si psihic incat astept internarea in spital de marti ca pe o vacanta, daca va puteti inchipui asa ceva, avand in vedere ca e un spital din Romania... In ultimele 2 luni de sarcina n-am luat nimic in greutate, ceea ce pentru silueta nu zic,e foarte bine, dar cam spune ce usor mi-a fost... Luca ma solicita la maximum, ma gandesc cu groaza ce fac daca si bebe 2 va avea la fel de mari probleme cu somnul ca si Luca, el si acum la aproape 2 ani se scoala de 2 ori pe noapte (nu mai amintim cum a fost in primul an, ca m-am mai plans eu), iar cand doarme el nu pot dormi de arsuri... Iar ziua sunt tot timpul dupa el, nu ma lasa sa stau o clipa, sus jos pe scari, in curte, pune-l pe tricicleta, da-l jos, pune-l pe hinta,da-l pune-te pe covor sa te joci cu masinute, atata e de dificil... Si cu toate astea, parca vad ca dupa o zi doua mor de dorul lui si o sa sun de 10 ori pe zi sa-l cer la telefon...

Am fost cu el la Baloiu, n-am fost chiar incantata dar sper sa fi fost ok diagnosticul, i-a facut eco si are colecistul septat, de la ala sunt si scaunele dese, va trebui sa aiba grija toata viata la fiere dar na, mai bine decat grozaviile pe care le-am citit pe net.

In rest, imi fac bagajul de spital, am lasat o multime de instructiuni scrise pt. maica-mea, care va veni la noi sa aiba grija de Luca atata timp cat sunt in spital, mi=e mai groaza sa n-o termine si pe ea decat mi-e groaza de nastere. Si evident ma enervez cu porcii astia de politicieni si masurile lor...

Va pup si va doresc weekend placut! Mai intru eu pana marti dimineata, cand ma internez (ma interneaza cu o zi inainte de data programata pt. nastere).

SIMI, multa sanatate mamei tale!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 37+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Nu e nici gripa, dar febra continua. Cauza n-o poate spune nici unul din cei 4 medici la care am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Simi-ma gandesc ca tot i s-a dat un tratament.Sanatate multa!

Moni-esti atat de scumpa!!!Vei fi un top model cu 2 barbati frumosi!! Ba nu, cu trei, vorba Carlei!!
Suntem cu gandul la tine, sigur vei trece usor peste tot ce presupune intalnirea cu Alex, pentru ca te vei grabi la Luca si activitatile lui

Carla-bine ai venit! Crestere mare si sanatate la pitic!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRIS, tu n-ai somn nici sambata? Esti asa matinala mereu... Multumesc de urari si ganduri, sper si eu sa fie bine totul

SIMI, chiar asa, i-a dat totusi un tratament, un antibiotic cu spectru larg sau ceva, nu? Ca o infectie tot trebuie sa fie, daca persista febra...Sau sa nu fi luat vreo boala de copii, ca alea mai debuteaza cu febra si stare de rau inainte sa apara bubele. Multa sanatate!

CARLA, am uitat sa-ti urez bine ai venit!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 38+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Simi multa sanatate.

Moni te-am vazut intr-o zi in oras cu sotzul,esti o dragutza...iti tin pumnii marti si sa ne anunti si pe noi de bb,daaaa
Pe cand sa scot ????
Luca e un scuump,poate ar trebui sa mai consulti un dr.,o a doua parere

O zi frumoasa tuturor

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Pentru prima data dupa 5 zile i-a scazut febra la 37. Sper sa nu mai urce.
Multumesc tuturor pentru gandurile bune.

Mergi la inceput