Crestinismul si evolutia spirituala 9

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Katya, lasa, bine ca pana la urma totul a fost ok. Trebuie sa mergem inainte, iar ispitele trebuie si ele sa vina, ca altfel nu ne mantuim. Si mai stiu un lucru: cel care are cu adevarat smerenie, cu siguranta nu stie ca o are. Deci noi sa mergem pe calea noastra si sa ne facem mai mici decat cei din jur, sa ne sfatuim ptr mantuirea noastra. Fetele tale ce zic de candeluta?

Iubitele mele, din ciclul ''praful de astazi face bine mobilei de maine", va anunt ca m-a lovit o lene teribila. Imi vine sa ma asez intr-un colt, poate poate trece.

Mamabear iubita mea, cum iti mai este, mai mama, mai? Tot asa umflatica cezariana? Nici nu stiu ce sa spun, ma tot gandesc la tine, si imi si imaginez pe Stefanel ca tot in bratele tale sta, si tu tot in picioare tinanadu-l pe el. Nu stiu cand te mai odihnesti si tu iubita surioara.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Hristos a inviat!

Iasmin, eu sunt "bine". Partea de jos a operatiei (taietura e verticala) s-a inrosit si s-a umflat si ma doare la atingere, dar vad ca n-a mai evoluat de ieri. M-as duce la doctor, dar n-am timp. Daca nu e mai bine pana luni , ma duc atunci.

Katya, iubita, ce s-a intamplat? Sper ca sunteti bine toti. Te pup. Doamne ajuta!

Celelalte fete, unde sunteti mai? Nu vreti sa mai scrieti daca am facut eu cafeaua? Azi o face Iasmin, asa ca poftiti va rog!

Va pup si va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Adevarat a inviat!

Da, fetelor, cafeaua e gata, suflati un pic ca frige

Mamabear, io zic sa mergi chiar mai curand de atat la medic!
Fetelor, maine este Sfantul Gheorghe (cum zice Crinuta e sarbatoare de porunca), este sarbatoare cu cruce rosie, iar la biserica mea parohiala este hram. V-as invita cu drag sa veniti pana la mine, macar virtual.
Pe mine m-a naucit strengarul de dimineata (parca ar fi baiatul Conchitei nu al meu) ca m-a luat la intrebari de dimineata de-am dat in balbaieli (eram si cu un pantof incaltata, haina doar pe jumate imbracata, ma grabeam sa ies din casa sa plec la servici).
Intrebarile lui (deci are doar 8 ani, da?) au fost cam astea:

1. Care e varsta la care ar trebui sa moara oamenii, la 36 sau la 80?

2. Cate judecati sunt dupa moartea omului? 2, 3, 4, 5, cate?

3. Dumnezeu judeca oamenii vii?

4. Dumnezeu stie ca omul va gresi dar il lasa sa greseasca, sa mearga in iad?

5. Cate lumi frumoase sunt dincolo? Exista mai multe raiuri?

Deci la o privire atenta, va zic, pe mine m-a lasat masca. I-am spus exact ceea ce credem noi crestinii si ceea ce este in credinta noastra. A ramas el asa, cam privind in gol sa ''mestece'' mai bine informatiile. Nu ma asteptam de la el sa deschida ochisorii de dimineata si sa ma ia cu filozofie Na, sa mai zica cineva ca sunt mititei si nu stiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Hi, hi, hi , intrebari din astea am mai primit si eu, dar le-am "lamurit" de mult. Eu am luat-o din timp cu intrebarile de baraj, de cand aveam vreo 19 ani si stateam cu puiul unei cunostinte, care la 2 ani jumate m-a intrebat, aratandu-mi icoanele din casa cati dumnezei sunt. I-am explicat atunci, cat putea el pricepe, ca sfintii sunt prietenii lui Dumnezeu, si ne ajuta si ei....A ras duhovnicul de mine cand i-am povestit, si mi-a zis sa ma pregatesc sa raspund la multe intrebari incuietoare. Mi-a mai zis, ca atunci cand nu stiu sa explic sa recunosc asta si sa spun ca voi studia si ii voi explica, dar sa nu-i spun povesti aiurea copilului.
Te pup si succes cu cateheza.

Mergi la inceput

Mey, tie iti da mana sa vorbesti. Pe mine insa m-a luat de dimineata ca din oala. A deschis ochisorii si a inceput... sa traga cu intrebari in mine. Ma gandeam ca deh, mai esti un pic pregatit, stii? Ia cupilu dejunu', se mai invarte, se mai joaca, mai intreaba, dar asa tir nu mi-am imaginat. Iote ca n'am intrebat de a visat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Eu am trecut tiptil pe la cafea astazi, lucrez de acasa, dar nu-mi place, am transformat bucataria in retea de comp si hirtii de la usa de la intrare pina la balcon:)), plus ca tot spre frigider intorc capul ;
Intrebarati de candela, in Romania aveam doua, acum nu am niciuna dar mama mi-a spus ca mi-a cumparat de la Rimet, de hramul mic, de Izvor anul asta pentru ca printre zestrea barbatului cind ne-am casatorit, printre boxe, casetofoane, si tot cabalicul unei discoteci intregi a'meu avea o candela, cu a mea au fost doua in casa la noi in Romania (noi ne-am gasit si dupa doua intilniri, la a treia ma cerea de nevasta; eu tocmai terminam Novena Sfintului Anton de Padova si moldoveanu meu un post cu acatiste de la Parintele Iustin Pirvu, rezultatul s-a vazut)

mai vin eu pe la voi:))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Adevarat a-nviat!Hristos a-nviat!

mamabear ,sigur ca sintem bine,daca te referi la candela cazuta,pai a fost acum citeva luni...
Dar tu de ce amini sa mergi la dr?Piana luni mai e mult...Nu ma pricep la cezariene,dar nu mi se pare-n regula,asa ca ia-ti puii si du-te cu ei daca n-ai cui sa-i lasi.

Iasmin da,bune intrebari...ale mele-s inca mici,si ele ce invata pe la biserica inca nu e relevant ca religie,retin si ele ca Zaheu s-a urcat intr-un copac,ca cineva a omorit un balaur care venise la geam(asta ca le-a vb data trecuta de sf Gheorghe de miine)...

Da,si eu zic tot asa cind vine vreo sarbatoare:ca e de porunca...din cauza Crinutei care ce-o mai fi facind si ea?

Ce sa va zic,fetelor,nu tb neaparat sa fim primul sb pe pagina,scriem si noi cind avem ce,cind nu,ne odihnim si tot asa,acuma fetele parem a fi cu toate intr-o pauza,om veni noi una cite una cind ne-o apuca vreo angoasa sau vreun dor mare.

Va imbratisez pe toate si sa ne citim sanatoase!

Mergi la inceput

Katya, pauza e ok, sa zicem ca ne pastram in echilibru la o anumita faza in evolutie. Totul e sa nu incepem sa involuam ca deh... se mai intampla si s-a mai vazut si pe la case mai mari.

Mergi la inceput

Ana, ce surpriza. Iote ce frumos povestesti. Si tii toate secret pentru tine numai. Mai povesteste ca mie asa imi place Deci povestea celor doua candele- superb.
Io zic ca daca tii frigiderul mai golutz asa, si gatesti zilnic cate un pic ptr ziua respectiva, nu mai are ce te atrage la frigider
Te pup

Mergi la inceput

Katya ce hram are biserica voastra?

Mergi la inceput