Poiana lui Iocanssřn
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_s spune:
:(( noi in 18 iunie plecam in Ro...
S-aveti distractie placuta.
si numai bine!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Ahhh, pai ne putem intilni inainte de 18 iunie:)) Ia veniti cu propuneri, ca io vin cu linkuri la casute!!! Cite zile credeti ca ne suportam? Un weekend mai lung, asa? O saptamina??
mihaela_s spune:
Noi nu putem o saptamana inainte de concediu...eu termin cu practica si jobul de acum la 1 iunie, apoi in 15 iunie e skolavslutning, eu am doua fete la scoli...cred ca la noi e cam krĺnglig . Adica aproape imposibil. Mai ales ca Ovi e acum pe drum spre Lumea Noua, vine acasa peste mai bine de o saptamana...nu stiu ce we are libere(sa zicem ca poate poate un we am putea...dar el mereu are garzi pe we). Trebuie sa vad cat e de departe Skagen ca la noi nu se potriveste avion si ramane masina, tinem de vapoare, etc...
N-as vrea sa va tin incurcati asa ca sariti peste noi, desi imi pare tare rau.
poate poate va ganditi si veniti si pe Gotland odata . Vara se poate face baie si plaja .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sabina spune:
nu ma faceti, ca acus va treziti cu mine p-acolo;)
la Romanika care cum veniti?
si niste dobrogene si antidobrogene rapid, ma intorc la boabe (am concert pe 24 mai si-s varza cu planificarea....)
http://www.flickr.com/photos/degetica/sets/72157623980815590/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Rayuela spune:
Eu propun middsommar,daca Mihaela oricum nu poate nici inainte nici dupa.Avem oricum liber atunci,ce ziceti?Lilutz,io zic ca 3 zile ajunge,ca trebe sa ne intoarcem cit de cit ok la servici:))
Mai vine careva?
Conu???Mai stie cineva ceva de dinsul?O fi iar prin vreo tara calda?Chiar mi-e dor de el
Hai Sabinel,tatic de Toma,curaj!Mai ales voi,care sinteti pasionati de fotografie,o sa faceti niste poze senzationale!Sint doua mari care se bat cap in cap,nu stiu cum se numesc,dar mergi asa pe plaja care are doua maluri...e special!
doruletz spune:
pai cand e middsommaru Rayu? ca acilea nu servim sarbatoare d'asta (doar "fęte de la musique" e in iunie da' nu e nici un liber). Si care sunt aeroporturile prin zona aia de ziserati voi?
sabina, imi placu poza aia cu rapirea din serai pe perete si bufetul colorat, sunt locuri in lumea asta unde timpul sta pe loc domle
Altfel, azi fu miercuri, zi libera pt mine si fara scoala pt alex asa ca am decis sa ne facem de cap (mai mult ea). Dupa ce fuseram la cursul de dans, ne plimbaram prin magazine de jucarii de unde nu plecaram fara "cadou", mancaram la resto cu loc de joaca, ne indoparam de prajituri cu ciocolata, adormii in masina (ea, nu io, ca io trebui sa dau ture prin oras ca sa n-o trezesc), fuseram intr-un parc unde lua toate toboganele la rand , ne deteram amandoua in balansoare si in sfarsit ajunseram la masinute (in exterior) in care se invarti vreo ora in timp ce io inghetai de frig pe margine (sunt 13C acilea)
Si ce credeti fratilor, ca dupa ce o luaram pe inserate spre casa , dupa o zi intreaga de colindat, de amuzat si de facut absolut toate poftele si toate mofturile, madmoazela a urlat tot drumul pana acasa de suparare ca... la masinute nu prinsese coada maimutoiului care i-ar fi dat dreptul la inca o tura... Asa cevaaa
mai viu io
PS xeno, da un semn daca ajunsesi
Sabina spune:
:) era mega obosita, iti dai seama, asa patim si noi, ii distram toata ziua, ii rasfatam si la sfarsit primesc " esti o rea, nu ma iubesti" samd :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
Bonjurica :))
Pfffui, hai ca scapai si eu de-un stres cu nemtii (un project, megaevent) si vad mai bine ce se scrie (doar mai deschisei zilele astea DCu', da' n-am vazut activ subiectul ).
Asaaaa, sa revenim. Chiar cind ii midsommeru' ala suiedez, ca pe-acilea se sarbatoreste doar Nea Hans pe 24 iunie (se dau foc la vrajitoare, hehe). Mama Rayu, daca te referi la weekendu' 18-20, pentru mine e perfect (21 e luni, cea mai lunga zi a anului). Cine poate, cine se mai inscrie? Hai, ca pina atunci, mai creste temperatura cu vreun grad, doo (is 10 grade acu') . Doru, Sabinelu, bagati search pe bilete de avion la Billund, Hamburg (viu io sa va culeg de-acolo, ca atit Billund, cit si Hamburg is la o ora jumate de mine) sau Göteborg, de unde va poate prelua familia Rayu. Tot prin zona mea, ar mai fi Lübeck, da' acolo e mai mult un hangar, decit un aeroport...Hai va astept, cu informatii, ca dup-aia sa ma uit dupa ceva de inchiriat :)
Sabina, misto pozele...super scene. Si mie imi place aia cu bufetul si carpetele colorate!
In alta ordine de idei, ia sa va dau sa goliti sticlele, ca ieri se mai aduna o petala in trandafirul vietii mele, haha. Si dupa ce ajunsei acasa, pe la 5, asa, frinta de la intilnirea cu nemtii (psihic vorbesc, din cauza cocktailul horific de limbi - daneza si germana), ma lua Niels de fresh si ma duse in oras sa-mi cumpere cadou: o bicicleta. Va dati seama ca, la intoarce, io sosii cu biciclu', Niels cu masina, si avui freo doo dealuri de urcat. La 9, am adormit gramada pe sofa.
Va pupez si astept vesti...
mihaela_s spune:
lilanda!!!! Sa folosesti cu sanatate si sa treiesti 100 de ani bicicland! si
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
Lilanda, La multi ani!! mai dai de baut si azi?
vezi daca nu esti pe FB zaparam informatia:)