Poiana lui Iocanssřn
Raspunsuri - Pagina 13
Rayuela spune:
vreau si eu sa vad fetitz de speed!E pe contul de la scandinavi?
Bre,e tragedie mare in Suedia,nu merg in finala la Eurovision:))
Noi sintem oricum fani Danemarca,asa ca mare paguba nu e:)
Maine botezam un bebelus,dar sper sa se termine chefu repede ca vreau sa fiu pe baricade la finala,mai e careva?
Iaca topul meu:
1.Armenia
2:Danemarca
3.Israel
Fata aia de cinta pentru Armenia nici nu are nevoie de fapt sa cinte,e atit de frumoasa ca trebuie numa sa te uiti la ea:)
Aa,si Germania imi place mult!Si Irlanda!
lilanda spune:
Haha, am auzit si io azi, la munci, de eliminarea lui "den lille Carola" Ia, tre' sa ma updatez si eu, macar in stadiul final. Chibitam?? La ce ora-ncepe miine?
Va mai amintiti cind dezavuam noi pe-acilea produsele online de socializare?? Nah, acu mi'a picat belea pe cap: in interes de serviciu, tre' sa twitter
arborici, interesant articolul ala despre picturile disparute ale lui Warhol. Io ma indoiesc sa le fi furat cineva: mai degraba or fi fost aruncate din greseala, cind se facea curat pe-acolo :))
Hai va pup, ma duc sa-mi intind oasele la un Pilates, ca am amortit :))
mihaela_s spune:
Mie imi pare rau de Suedia, imi era draga fata si melodia imi placea...dar asta e!
Topul meu:
Germania si Turcia poate Belgia si Cipru...in rest parca toate is o apa si-un pamant .
A si grecii cu Opa lor sunt misto...barbati nene!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
speed spune:
mihaela,arboria,merci frumos de complimente la adresa micutei :)
mie mi-a placut mult welsh-ul cipriot, in rest nu-mi amintesc nici o melodie din tura de aseara...comentatorul irlandez n-o scotea pe Paula din "cat woman" :)
eu am aruncat pe bbq toate ramasitele de carne de prin frigider si am adaugat niste gambas marinati in usturoi si mirodenii, am pus o sticla de vin la frigider si ma rog acuma sa nu ploua ...:)
lilanda,de la twiter la facebook nu e decit un pas mic...:))
itsme spune:
si mie imi pare rau de Suedia, da' de mine mi se rupe sufletu' !
acum ii cred pe aia care au zis ca mutatul de casa e la fel de stresant ca o moarte in familie. Aproape ca imi doresc sa mor eu, numai sa scap de harababura asta
lilanda, bine ca m-ai prevenit, o sa despachetez in tihna. oricum, bucataria trebuie sa ne vina cam la 2 saptamani dupa ce ne mutam, asa ca nici sa vreau n-am cum despacheta tot. Am mai facut si greseala ca am schimbat ceva mobila, asa ca nici sa le pun in acelasi loc nu merge, deci am luat o saptamana de conced sa 'deal with it'.
Rayou, sunteti de groaza. Bietu' dac, ce teroare pe capul lui hahaha
arborico, poate ne vedem in conditii mai vesele de ambele parti data viitoare!
sa va zic una buna pana nu uit. Americanii astia sunt absolut dementiali. O duduie zbura cu un avion de seara, si obosita fiind pt ca era pe drum de mult, a adormit in avion. Avionul ateriza la 12:30 noaptea, iar aia o uitara acolo si inchisera usa. Dupa vreo 3 ore se trezi si cucoana, si o lua panica, gasindu-se inchisa in avion in ce stiu eu ce hambar, pe intuneric. Dimineata la prima ora, veni un echipaj de serviciu sa mature si o auzira pe duduie batand disperata dinauntrul avionului. Aia chemara repede militia si trupele de antiteroristi care o arestara pe biata femeie, pana sa afle ce si cum. Acu' ea da in judecata linia aeriana pentru neglijenta si cere intre 25 si 75 de mii pentru deranj Only in America.
v-am pupat, succes la vizionare, tineti pumnii si pentru mine. Eu nu stiu cu cine sa tin ca aici nu se difuzeaza asa ceva, dar merg pe mana voastra
doruletz spune:
reusii sa vaz si io pozele de fetit de speed, e superba in rochita imaculata (mai ales cand se da pe tobogan:))
rayu, imi paru rau de bietu' om da' tot nu m-am putut abtine sa nu ma tavalesc de ras:))(Da' ce-i facusi maica de-l speriasi asa?) Io oricum sunt fan cazaturi, nimic nu ma distreaza mai tare; de vreo cateva zile ma uit in fiecare seara la filmuletu www.nimportequi.com/fr/video_rodeo_secouage_orangina.html" target="_blank">asta si imi iau portia de ras cu lacrimi, cica asa e sanatos, face bine la creier :)
Unde vazurati bre semifinalele alea ca acilea nu au transmis nimic. Pentru mine o sa fie surpriza maine, io nu auzii nici o melodie. Da semnez condica aci, mai vine careva?
apropos de concursuri, azi se aleasa tara organizatoare pt cupa europei din 2016 si cum franta era candidata se duse si sarko cand votara aia; prezentarea candidaturii frantei o facu insa un copilas de 10 ani, uite www.leparisien.fr/saint-maur-des-fosses-94100/euro-2016-nathan-10-ans-l-atout-jeunesse-de-la-victoire-francaise-28-05-2010-940794.php" target="_blank">asta. Dupa ce se anuntara rezultatele si vazura ca iesira francezii unu din sala zise "i-a ajutat mult ala micu" ... iar astia de la tv se intrebau acu daca era vorba despre copil sau despre presedinte
mai viu
Rayuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rayuela vreau si eu sa vad fetitz de speed!E pe contul de la scandinavi? |
Chiar nimeni nu vede ca urlu aci???
itsmiule,dementiala faza cu fatuca aia!!!Pai nu e America tara tuturor posibilitatilor?
Dragilor,azi avem botez,sa speram ca nu cade nimeni in bot,sau alte alea!Din cite cunosc eu traditia familiei,sigur va povestesc ceva haios deseara!
Sabina spune:
daca tot se poarta fetite superbe la Comuniune:). ies si eu la interval cu ai mei.
http://armonii.blogspot.com/2010/05/wedding-fashion.html
N=o sa fiu la dat din dejte diseara, sper sa am ce citi cand viu acasa, ca eu sunt festivalul de muzici contemporane pe cap.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
speed spune:
rayuela, da , la scandinavi le-am pus
sabina, uau, ce frumosi sunt amindoi! si ce coronita frumoasa a avut Sofia...
sper sa pot vedea eurovizionul deseara ca il astept pe "cable man" sa-mi aduca un digital box si sa-mi puna alta retea de telefon, sper sa nu incurce ceva fire...ca n-ar fi prima data...
vreau sa va zic ca gambasii au iesit de-li-ciosi!! ca la restaurant de 5 stele...cind se opreste ploaia mai fac...
lilanda spune:
Bonsoir,
Ia, bagai o preauditie, acu', la Eurovision si, mai, mie mi se pare ca melodia Romaniei n-are nicio noima. E pur si simplu enervanta...Nici nu-mi imaginez cum a ajuns in finala.
Danejii scriu pe-acilea ca ar fi favoriti. Acu' e drept ca melodia lor ti se lipeste ca stickerul de creier, insa mie mi se pare ca are ritmuri din Sting si Abba...adica, o compilatie de succes. Io sper sa nu cistige.
Mai ascultasi Islanda, care-mi placu mult si Armenia, care si asta imi placu. Deci, io-s pe recpetie :))
Sabina, ce-a crescut Gheorghe!! E ditamai domnisorul :)) De Sofia, nici nu mai vorbesc! Mie pozele alea mi se par dintr-o belle epoque.