Poiana lui Iocanssřn
Raspunsuri - Pagina 10
lilanda spune:
Bonsoir :))
mihaela, e si-n Disneyul din Paris cinematograf din ala 3D cu efecte incluse :)) Chiar ma gindeam, cind fui la Avatar, ca asta e de-acum tehnologie depasita, insa adevaru' e ca soarecii aia printre picioare fac toti banii . Pe mine ai mei ma mituira cu o zi-mpreuna in Orsey, ca sa vin si io in Disney. E fun, insa mi-a parut rau ca am pierdut gramada de vreme in parcul de distractii si am ajuns in sectiunea Disney Hollywood abia pe la sfirsitul zilei, cind mai totul era inchis. Cre' ca abia acolo e distractia pentru mici si mari. Noi am prins doar trenuletul cu efecte speciale; ala e misto de tot!! Cutremure, explozii, torent de ape... totul pe traseu.
doruletz, deci fusesi martor ocular la asaltul cu pistolul?? Gosh!! Astia care fura la modul asta-s disperati!!! Pai ce bani sa mai iei, cind toata lumea foloseste cardul??
adeluctz, bine ca esti back pe net. Da' iar e sfirsit de luna!! :)) Iar pe istme vreau s-o-ntreb cite bai are??
Altminteri, tot plooa...desi se mai incalzi oleaca
buli spune:
dadada, si la noi trenuletul ala printre efecte speciale a fost pe locul 1, dupa aia masinile pe care le conduc copiii.
insa noi am intrat intii la studiouri, eram in cautarea lui fulger.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
doruletz spune:
lilanda, era ora inchiderii, sambata seara, probabil sperau sa gaseasca macar bani de discoteca:)
acu intelegeti voi de ce ne stoarcem creierii sa gasim o casa intr-un loc cat de cat acceptabil, nici un cartier nu mai e sigur, nici macar alea unde pana acu nu era nici o problema. tot acilea in zona asta unde stau io il gasira pe unu cu o pusca intr-un liceu, el cica intrase sa se ascunda de altii care-l urmareau.
Da' cica asta e riscul metropolelor ca in oraselele mici de provincie nu e asa, e calm, ne zise unu la clermont-ferrand ca daca mananca pisica o vrabie a doua zi apare la stirile locale...
Si apropos de vizitele la paris, nu stiu daca prevazurati Pendulul lui Foucault, da" cica tocmai www.sciencesetavenir.fr/actualite/fondamental/20100511.OBS3794/le-pendule-de-foucault-decroche.html" target="_blank">cazu si se sparse bila originala, facuta de monsieur Foucault asa ca acu se invarteste o copie...Sfarsitul lumii maica...
si tot despre bile, paranormale de data asta:
http://www.dailymotion.com/video/xda1e8_une-illusion-dyoptique-qui-defie-la_tech
mai viu
itsme spune:
permiteti sa raportez, o sa avem 4 buzi! una eu, una sotul, una catelul si alta pentru musafiri si alte oratanii :-)
dorulets, nu mai e sigur nicaieri, nici macar la capitala tarii mele de adoptie, care era inainte esalonul locului frumos, plictisitor si unde nu se petrece nimic! tocmai aflai la stiri ca niste anarhisti locali dadura foc la o banca, prin minune nu e nici un mort, doar 300.000 mii de dolari paguba. Motivul? Banca a sponsorat olimpiada din Vancouver, care cica s-a desfasurat pe teren furat de la bastinasi (acu' 300 de ani!). Asa ceva... Acu' ameninta ca o sa dea cu pirotehnicele si la reuniunea celor 8, si 20, care se desfasoara langa buzile mele :-) poate renovez dracului degeaba
lilanda spune:
Noah...azi avuram 25 de grade, ca-n linku' ala cu bile pus de doruletz :) Purceseram si la gratar, primul pe anul asta. Tragem nadejde sa nu fie si ultimul
itsme, sincer, te invidiez. Te invidiam io si pentru a doua buda...daramite pentru 4!!! Va spusei c-avem teenager care cind intra-n baie, uita sa mai iasa. Niels, intr-o seara, iesii cu ciinele la udat boschetii
mama rayu, La Multi Ani de onomastici!! Sa ramii frumoasa si sa fii sanatoasa
buli, cine-i fulger?? :))
buli spune:
ei cum cine-i www.popartuk.com/g/l/lgmp0628 lightning-mcqueen-cars-the-movie-mini-poster.jpg" target="_blank">fulger?
prietenul lui sally, aia pe care o cautaram de mos craciun si pe care o solicita tinarul si de la zina maseluta
e grele ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
doruletz spune:
si acilea la fel, venii vara dintr-o data, nici nu-mi vine sa cred ca acu fix o saptamana tremuram de frig la 6C printre vulcani iar acu sunt 25C!
si noi avem invitati la gratare weekendu asta ca iar e liber (luni sunt rusalii) asa ca sariti si voi cu retete mai speciale care va pricepti;
Gasi io unele da'mai bine daca sunt gata incercate.
itsme, da' de dormit mai aveti loc?:) primii si io un anunt de vanzare de casa (ca sunt inscrisa la alerte imobiliare) cica 'pavilion atipic' , si imi arata o poza cu o imensa cada in milocul unei camere care parea sa fie sufrageria... Stiu ca prin imensele palace-uri sunt camere d'astea da' totusi :)) Insa cel putin 3 buzi ne-ar trebui si noua, una neaparat pentru pisoi.
alt exemplu de paranormal : dupa ce scrisei ieri p'aci despre cat de "sigure" sunt locurile acilea, azi stirea zilei fu despre o urmarire cu impuscaturi (armament greu, mitraliere si explozivi) unde credeti, exact pe drumurile pe care bantuiram noi ieri de colo colo, ba la manej, ba la ikea, ba pe autostrada. O politista a murit, o soferita de pe strada e impuscata in plamni, mai sunt vreo alti 5 raniti, azi fusera blocate toate drumurile p'aci, elicoptere, sirene etc. Plus ca autostrada pe care o impuscara pe politista si unde ii pierdura pe criminali e taman aia care duce la Disneyland, nu va zisei io ca nicaieri nu mai e sigur in ziua de azi?
mai viu
doruletz spune:
uitai sa va zic alta stire d'asta gen www.hotnews.ro/stiri-international-7295601-5-capodopere-ale-picturii-universale-estimate-jumatate-miliard-euro-furate-muzeul-arta-moderna-din-paris.htm" target="_blank">'a mancat pisica o vrabie'
Cica alarma nu a functionat (e stricata din martie :)) si ala care urmarea pe monitor n-a vazut nimic desi in inregistrari apare un tip mascat care fuge cu tablourile.
care detereti bre comanda de un Picaso?
Sabina spune:
nu eu, eu sunt cu Modigliani:))
altfel, va citesc da sunt in stressuri mari , am concert luni seara, si e si cu foto/live video etc, complicat :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
itsme spune:
lilanda, cand o sa am de smotruit in cele 4 toalete n-o sa ma mai invidieze nimeni
ce sa zic, aici aveam 2 buzi, dar una era in subsol (la care ii zice basement), asa ca practic tot una imparteam toti dimineata. A doua era peste mana de ajuns, aveai de coborat 2 etaje, asa ca se folosea doar in caz de extrema urgenta, ca alternativa la boscheti. Saracu' Niels, stiu ce e sa ai teen-ager in casa. Si la noi tot asa era, isi facea baie sau ce facea ea acolo cate 2 ore. Trebuia sa venim cu militia si pompierii sa iasa de acolo.
Dar sa stii ca-mi lipsesc zilele alea, intr-un fel. Acum vine cand are timp pentru noi in program (si am o mica banuiala ca suntem cam jos pe lista de prioritati Aseara de exemplu a zis ca vine sa ne vada si sa imprumute GPS-un nostru, ca se duce cu un grup de prieteni la Miami. Se duc cu masina in the US, la Buffalo, si zboara de acolo ca e mai ieftin. Ne-a sunat in timpul zilei pe fiecare si a zis ca trece pe la noi 'dupa meci' (a fost mare meci de hockey intre Montreal si Philadelphia). Ta'so saracu' a inteles ca vine LA meci, si m-a sunat fericit dupa aia sa ma roage sa le cumpar chips si bere cand vin de la munca, ca-i vine copila sa se uite impreuna la meci. Eu intelesesem clar mesajul si stiam ca nu vine, dar n-am vrut sa-l contrazic si sa-i tai elanul, ca m-am gandit ca poate n-am bagat eu de seama. Saracu' om a fost tare dezamagit cand a constatat se uita tot singur la meci
Si bineinteles ca dumeaei a fost cu prietenii la un bar sa vada sportul ala, si dupa meci (a castigat Motrealul) au mai stat cu aia sa sarbatoreasca, asa ca m-a sunat pe mine la 11 si ceva sa ma roage sa ma duc eu la ea sa-i duc GPS-ul, ca ea nu mai are timp sa vina la noi ca e prea tarziu!
Asa ca regret timpul cand era aici la indemana, ocupa buzile si nu ma punea pe drumuri la 11 noaptea
io am long week-end (ziua Victoriei - regina, nu de batalie. Noi mai englezi decat englezii, ca pe Victoria asta inafara de noi n-o mai sarbatoreste nimeni!). Mai e inca un week-end dupa aia, si apoi ne mutam, ca urmare suntem programati la impachetari maxime week-endul asta "liber"! Greu cu mutatul asta, de abia astept sa se termine toata tarasenia.
sa aveti o vineri!
PS. Sabina, bafte maxime!