Sezatoarea canadiana (179)
Raspunsuri - Pagina 9
nelia spune:
Roxana, pentru ca mi s-a parut in regula observatia ta... de fapt, nu o rugam decit sa ne povesteasca despre nunta, ca traditie, daca ii face placere.
De ce nu se vede dom'le poza?
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
pitilache spune:
Nelia eu am vazut poza. Am copiat ce pusesei intre img si am vazut afisul. Trebuie sa fie interesant!
multumesc ca ai inteles mesajul meu!
nelia spune:
Da, Roxana, da' eu voiam sa apara aici, asa frumos, sa se vada cit e el de mare. Cind ii dau preview se vede in mesaj, in schimb aici nu... trebuie sa-l intreb pe Admin. Mi-ar placea sa punem direct poze daca tot avem posibilitatea, ca ar fi mai interesante unele mesaje.
Ah, Delphin, am uitat sa-ti spun cit de mult mi-a placut rochia, mult, mult de tot... e stilul meu (de slaba) si culorile mele preferate de vara. Superba! Gasesti tu ocazia sa o porti dupa ce ajunge la tine!
Am terminat examenele si temele de predat... teoretic (ca practic tot altceva fac) fac mincare, ordine in casa... ca nu se mai poate si o vacanta avem... si scurta, ca apoi iar incepe nebunia.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Ione81 spune:
e vineri, in sfarsit!
Roxi - merci!
In rest, ne vedem pe FB, intr-adevar pt aceasta sunt setarile cu prieteni!
Si mie imi place FB pt ca e o fereastra in sufletele si vietile oamenilor din jurul nostru, caci nu avem mereu timp sa-i vedem pe toti... si suntem atat de imprastiati in lume!
Imi pare rau ca nu a fost teatrul azi, toata saptamana am stat cu gandul la piesa!
Sa aveti un weekend frumos!
columbiana spune:
Va multumesc pentru ginduri bune (tocmai ce-mi spunea sefa in seara asta sa nu ma bucur inainte sa vina hirtiile oficiale, ca a vazut ea odata un caz cind sefu a anuntat verbal si n-au mai venit vreo doi ani hirtiile; risu-plinsu birocratiei:)); da"nu conteaza, macar mi-au facut placerea sa incerce (sefii mei directi), inseamna ca ma iubesc cit-de cit .
mie-mi place FB, ma plimb acolo din amic in amic cind am chef de vazut poze si oameni, Simonaaa:))), ma bucur ca m-ati trecut pe lista;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Doloress spune:
Gata, v-am trimis si eu requesturi pe FB, pe care le-am ghicit
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Gata, v-am trimis si eu requesturi pe FB, pe care le-am ghicit Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
Am raspuns deja, m-ai ghicit bine, e drept ca burta ma da de gol
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
Diana2007 spune:
Deci, ne mutam pe FB ?
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
CriPOD spune:
La multi ani, Alice de simi! Sa cresti mare sanatoasa, fetita hotarata!
La multi ani, Calin de casandra!
Ana, felicitari pentru permanentizare daca asta iti doreai!
Khristin si LauraJr, sa stapaniti fericite casele cumparate! Cu groaza imi amintesc si eu de perioadele de showings, era cand m-am saturat si lucram in van in fata casei... cu caine cu tot, ca nu-l puteam lasa in casa. Plus ca sa nu vorbim de datul cu mopul ziua toata. Aia cu sa nu gatesti actually mi-a placut! Khristin, ai mai rezolvat cu carutzul ceva?
Eu sunt as usual, multumesc de intrebare. Numai ca e "mobil" al mic, asa ca statul la computer e lux si abia ce mai apuc sa citesc. De scris nu e niciodata timpul potrivit.
Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun. Un weekend fain.
pepit
zavalita spune:
La multi ani sarbatoritilor
Alice de Simi
Calin de Casandra
Katrinel
Monicuta
Super tare Miki!Cand te intorci in Montreal?
Ana felicitari pentru permanentizare!
V-am trimis si eu cereri pe facebook...
eu mi-am gasit colegii de generala si chiar un coleg de primara pe acolo. Dar sunt inca la inceputuri pe FB, ramane de experimentat...
felicitari Laura si Kristin.Sa stapaniti sanatoase casutele din povesti!
Foarte interesanta vanzarea de carti dragaica! Suna tare interesant...ce fel de carti au? au si carti pt a invata franceza si engleza? eu vin pe 4 mai, poate mai apuc si eu ceva.