Sezatoarea canadiana (179)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Baking soda = Bicarbonate de soude= Bicarbonat de sodiu
Bicarbonat de amoniu nu stiu cum se spune,eu am luat de la magazinul romanesc din TO, dar e facut in RO.
Eu am luat masina de facut paine Black&Decker de la Canadian Tire cand era in oferta. Sincer nu mai stiu cat a costat, cred ca a fost in jur de 60$ cu tot cu taxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris1511
Bicarbonat de amoniu nu stiu cum se spune,eu am luat de la magazinul romanesc din TO, dar e facut in RO.

Ammonium bicarbonate = Bicarbonate d'ammonium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CGE - ma gandeam eu ca e furculision, dar nu l-am vazut. Daca nu, o sa abordez calea esentei de vanilie si gata...
PITI - la masinile astea cica se pune detergentul direct in cuva, sub rufe (sau peste). am pus eu balsam si gramada, de la inceput, dar nu mi-e clar daca are efect... O data am pazit masina si la clatire am pus balsamul, dar nu mi-e drag sa fac sportul asta mereu...
Vreau robot de bucatarie care sa amestece si aluaturi. dar sa si toace, mixeze, blenduiasca, razuiasca si ce se mai poate face... un albus batut, o maioneza, eventual si un masaj pe spate...
Si, desigur, sa nu coste o avere am vazut eu un Kitchen Aid grozav, dar m-a luat ameteala, costa din 3 cifre si prima este cel putin 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ana, felicitari ptr permanentizare. asa s-o zice?

Anka, robotul ala si-l doreste sotul meu cadou de ziua lui (dupa motociclete, barca, pusca, asta e noul hobby-bucataria).Am vazut la Costco un Kitchenaid-dar numai batator. La La Baie era un un alt batator la care ii atasai sus un alt instrument care facea cam ce vrei tu. dar pretul era tot asa din 3 cifre incepind cu 5

In seara asta ma vazut si eu Sex in the City.... cum oare l-am scapat eu pina acum??? M-a cucerit total, de abia astept sa vad si partea a doua. Deci sunt prima pe lista la intilnirea noastra!

Saptamina viitoare ramin fara copii. Pleaca la Washington o saptamina, cu scoala. Ei sunt atit de fericiti si nerabdatori, eu am inima grea, imi fac atite scenarii in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Dana trebuie sa urmaresti si serialul. il gasesti sigur pe torente sau DC++...
motto-ul tau e super si in trend cu filmul-"born to shop"

acum m-a lovit,la cinema filmele americane sunt dublate? sau aveti subtitrare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fiindca tot vorbiti de kitchenaid, ca sa va ridic moralul, in Fr, tot cu 3 cifre din care prima e 5 insa €. Nu puteti lua in rate cu 0% interet?Perso as face-o! Ca si cum as pune la pusculita o anumita suma ca sa-l cumpar, insa ma folosesc si de el intre timp

Despre filme..cred ca v-am mai intrebat o data: urmariti Desperate Housewives ? Sunt pe la sezonul 6 acum si 7 in turnare. Mie tare-mi place...relaxant...film de fete cum il numesc eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

a da si desperate housewives..mie imi place de mor lynette, ultimul sezon e mai reusit decat precedentele 2.
a si grey's anatomy imi place.
ia priviti aici ce doctoras simpatic.
http://images.google.ro/images?um=1&hl=ro&tbs=isch%3A1&sa=1&q=eric+dane&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&start=0

cu intalnirea cum a ramas? este pe 16 mai sau cum? unde?
ma inscriu si eu pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Fetelor scuzati ca dau buzna la voi dar am si eu nevoie de niste informatii. Imi puteti recomanda si mie niste magazine de haine/pantofi pe care sa le gasesc in centrele oraselor mari din Canada? Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anka, noi am luat robotul asta:
http://reviews.canadiantire.ca/9045-fr_ca/0431992P/reviews.htm

Nu e asa profi, dar isi face treaba.

si masina de framantat paine.

Dar ai grija, ocupa mult spatiu in bucatarie.
Si mixer normal, pe care il folosesc mult mai mult.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Iata, am supravietuit!
Va multumesc de urari inca odata!
A fost frumos, le-am dus la film, la How to train your Dragon, le-a placut mult. Eu eram prea stresata ca sa enjoy, eram cu ochii pe ele ca pe butelie, imi era frica sa nu se innece vreuna cu pop corn, ca ciripeau intr-una... Dar s-au simtit bine, apoi am venit acasa, s-au mai jucat, o sa incerc sa pun si poze.

Ana felicitari pentru permanentizare! Bravo! Sper sa fie bine si sa fi tu multumita!

miki nu cred c-am apucat sa-ti spun felicitari pentru noul post, asa ca o fac acum. Sa treceti cu bine de noua mutare, sa nu fie prea cu hopuri. Si noi am facut intr-un an doua mutari dintr-un oras in altul si retur, la mine s-a lasat cu 10 kile pierdute din cauza stresului. Te inteleg , dar va fi bine!

Va rog eu, nu va mutati pe FB, ca eu n-am timp de asa ceva. Mai ziceti si aici cite ceva!

Simo ai un pm

Mergi la inceput