Gasca de Constanta *113*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Am revenit de la spectacol, copii au fost frumosi si s-au comportat bine, DanaAlex este in masura sa va spuna cum au fost in comparatie cu alte gradinite.
Aici aveti poze si sceneta.

Vizionare placuta!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!
acum am ajuns si noi acasa...am fost la teatrul de papusi si am vazut sceneta in care au fost Alba ca Zapada- Alexandra si piticul frumos- Bianca...super dragute amandoua artistelor
am vazut 4 scenete si a lor mi-a placut cel mai mult din partea noastra premiul I.

dupa spectacol am plecat in mamaia la perla si s-au dat amandoi dragalasii mei cu trotinetele (am achizitionat si asa ceva ), apoi pe plaja si a trebuit sa le cumpar lopatele, galetuse, plus o minge, plus palarii de paie ca s-au deschis 3-4 tarabe si au tabarat ai mei precum mustele...mai bine stateam acasa, era mai ieftin.
acum dorm amandoi si eu ma dau pe net ...diseara am program de dansez combinat cu calcat(mi-am facut obicei sa calc la dansez).... tin cu grigore-sper sa iasa castigator

maine plecam la tulcea sa vedem acvariul, abia astept si mi-a promis sotul ca mancam un bors de peste adevarat, stie el unde, apoi oprim la 2 iepurasi ca acolo am auzit ca e microrezervatie...vremea sa fie buna
cam atat de la noi....we placut si plimbareala multa

toate cele bune...

edit later: am admirat pozele Corneliei- frumoasi toti trei, Vladimir e deja baiat mare si pozele Cameliei - frumoase si talentate amandoua - Cami, Tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

DanaDumnezeu sa o odihneasca in pace! Eu am dat( in patru zari)toate hainutele mici de pana acum ale Isabellei.Ce o sa se mai stranga o sa impart iar.Pana atunci poate se afla daca fetitzele raman in familie sau la stat.

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex
...diseara am program de dansez combinat cu calcat(mi-am facut obicei sa calc la dansez).... tin cu grigore-sper sa iasa castigator

maine plecam la tulcea sa vedem acvariul, abia astept si mi-a promis sotul ca mancam un bors de peste adevarat,

Aceasta combinatie eu o am sambata
Grigore sper si eu sa castige

Vizionare placuta la acvariu( si eu mi-as dori pentru copii sa merg ...dar e greu fara masina...prin urmare vise si iar vise) si pofta buna la ciorba pescareasca .

Am admirat si eu Alba ca zapada si piticul superbe ambele. Felicitari CamiTania

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ehee, ce frumoasa sceneta!! Felicitari mami Dady si mami Camelia!!

M-a intristat veste cea rea, mare pacat de aceste sufletele, indiferent cum au ajuns pe lume, va fi greu pentru ele!

Eu as ajuta, dar lucrusoarele mele de 4-6 luni sunt de iarna, cred ca sunt cam groase pentru perioada care va urma. Dana, eu zic sa nu ne ocolesti, sa ne spui ce se va intampla in continuare.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

doamne ce caz incredibil la dansez....o pereche de gemene, autiste amandoua...sunt asa frumusele, bine ca mediatizeaza cazul lor la emisiunea asta asa de urmarita - Sabina si Bianca - asa se numesc

Mergi la inceput

Citat:

Vizionare placuta la acvariu( si eu mi-as dori pentru copii sa merg ...dar e greu fara masina...prin urmare vise si iar vise) si pofta buna la ciorba pescareasca .

multumim frumos...vin cu impresii maine seara
dupa cum ii cunosc eu pe ai mei o sa ma baraie la cap sa mai mergem...data viitoare anunt din timp si daca doriti veniti cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata dragele mele! ce mai faceti? va plimbariti? si noi azi am avea program de mers la un gratar,dar sa vedem cum va evolua starea mandrei.a racit cobza,de ieri face febra aproape incontinuu 38.6 si scade un pic apoi urca. avem gatul rosu. a zacut mai mult ieri. era asa apatica ca m-am speriat rau. nu avea nici un simptom de raceala(tuse sau mucuti)ca sa ma alarmez,dar ii era somn incontinuu. si cand sa luam temperatura,desi punand mana pe ea nu parea calduta,avea 38 si ceva.am fugit cu ea la medic si verdictul"rosu in gat".of,eu agitata si medicul imi spune ca sa ii scad febra dar sa o las si asa sa ii lupte organismul, sa faca anticorpi. ca are imunitate buna, de vreme ce a facut febra imediat si nu a ajuns sa aiba si tuse si mucuti,sa tratam mai multe.si acum suntem pe antibiotic si speram pana luni sa ne punem pe picioare,ca sa nu lipseasca de la scoala.nu a mai racit de mult,recunosc. dar cum se incalzeste, ea raceste. nu mai stiu ce sa ii mai dau de imunitate sa o fac un pic mai rezistenta.
Va si va doresc un weekend placut!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Buna ziua de weekend!

Bettyk, sanatate Alexiei! Lasa organismul sa lupte!

Ieri am fost impresionata de cazul anuntat de Dana, m-a fascinat sceneta...si am uitat sa va spun ca si noi am avut o saptamana grea cu Ana. Febra de duminica pana marti, miercuri seara a erupt Rubeola(pojarel). E nervoasa, apatica, cu nimik nu-i intram in voie, si cu mancarea e certata....azi parca e mai bine.

...asa ca eu sunt pe langa subiectul "Danseeez", aud doar vocile de la Disney Channel, fara voia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Crixia,multa sanatate Anei....si Mihaita are vricela,a adus-o tati si acum a predat-o,cred ca urmeaza Andreea....aveti grija,este epidemie!

m-am uitat si eu aseara la Dansez pt tine,am vazut cazul gemenelor autiste,fac de 2 ani terapie,deja au inceput sa vb,sa fie altfel....ma bucur enorm pt ele si parintii lor,care lupta la dublu,mai ales financiar.....e greu cu un copil autist,dar cu doi....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Mihaela, tu vorbesti serios, e epidemie de varicela!?? Nu vreau sa ma gandesc cum e sa treaca toata familia prin asa ceva! Cine de cine are grija mai intai? Pai tu ai avut, nu iei, esti imuna? Sanatate si voua!

Mergi la inceput