Gasca de Constanta *113*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna seara tuturor! mai, mai toata lumea la gratar sau chiar la munte. noi anul asta slabut de tot:( daca tati e plecat in voiaj.
Crixia,draga mea impresii de clasa I. 1.despre adaptare: a fost ok de la bun inceput deoarece se cunoasteau cativa dintre ei de la gradinita si a fost usoara trecerea. ca pe parcurs au intervenit altele,gen gasculite,mai bine zis "bisericute" si ca mai excludeau cate un copilas sau nu vorbea cu toti, ce sa spun? Discutii pe tema asta mereu. ca nu e frumos,ca nu e bine. ca orice parinte. dar copilul tot copil. selectivi,cel putin asa mi se par mie. nu le poti impune cu cine sa vorbeasca. daca nu vor ei,nu vor si pace. dar macar e politicoasa si asta conteaza.certuri exista. mi s-au plans cativa parinti. am discutat cu ea si cred ca problema s-a rezolvat. a inteles mandra ce este bine si ce nu este.dar nu te poti baga mereu in certurile pustilor. acum se cearta acum se impaca.
2. despre programa: destul de incarcata pentru clasa I. dar datorita doamnei invatatoare care are metode foarte bune si le explica extraordinar nu au fost probleme. mici lucruri pe care nu le-a inteles,dar explicate,i-au intrat in capsor. si sper ca acolo au ramas.
cert e ca ii place la scoala,se duce cu placere si abia asteapta sa treaca weekendul sa se intalneasca cu colegii.
acum e acum ca a venit caldura. e cu gandul doar la joaca,cum sa faca lectiile mai repede si sa ajunga in parc.si doar ce incep evaluarile asa ca mai avem un pic de tras si apoi libera sa faca ce vrea. sper doar sa mai dea randament si sa nu se culce pe o ureche.zicea si invatatoarea ca cei mici deja cand da caldura sunt cu gandul la joaca,nu mai sunt atenti si deci randament mai putin. i-a ajuns oboseala.uf,si mai mult ca ea cred ca astept eu sa ia vacanta. Am spus asa in mare Crixia. daca te mai pot lamuri cu ceva intreaba-ma si iti voi spune. Voi vedea mai exact ce spune ea dupa premiere. hai ca m-am lungit...........
Va pupic si va doresc o seara placuta!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

LA MULTI ANI Stefan!!! mami Cornelia

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

LA MULTI ANI STEFAN! SA CRESTI MARE SI VOINIC.
CORNELIA,sa iti traiasca printisorul, sa fiti sanatosi si va bucurati de tot ceea ce este frumos impreuna cu cei trei dragalasi.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La multi ani Stefan!!O copilarie fericita alaturi de familia ta!!!
Mami Cornelia, sa-ti dea Dzeu putere sa-i faci mari si tot aici pe DC sa ne crestem nepotii!!!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

fetele!!! Am baiat mare!

Aici am poze noi, daca aveti timp si chef de vizionat: http://picasaweb.google.com/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Stefan! Sa cresti mare, sanatos, iubit de toata lumea!
Cornelia sa fiti sanatosi, sa va bucurati de puii vostrii!

Cristina pai au ceva in comun mandrele mele, doar sunt "rude".
bettyk se pare ca pe masura ce cresc, copii isi "dezvolta" simtul de a face parte din "bisericute" . scolarita, cat despre caldura si leneveala, asa eram si noi (numai ca am cam uitat) .

Va doresc o seara buna si multa sanatate!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI STEFAN! Cornelia sa -ti creasca baiatul mare,sanatos si norocos!

Cristina.Am reusit sa facem rost de un costumas rosu..stil mos Craciun...oare merge???
Daca nu....ma poate ajuta cineva pana vineri cu un costumas de pitic????

<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>

Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Dady, e bine rosu! foloseste bluza, pune-i colanti negri sau maron, o curea mai lata cu catarama si incaltari gen cizmulite ingramadite la glezna. Sper ca m-am facut inteleasa! www.magazin-haine-copii.ro/haine/haine/pitic%202.jpg" target="_blank">uite aici o imagine cu pitic cu bluza rosie, colanti si incaltari largi
Ca sa-ti iasa incaltarile, eu recomand sa improvizezi asa: peste incaltarile obisnuite ale Biei pui un ciorap/sosete groase si lungi, care raman ingramadite la glezna.

Hai sa fie cu noroc!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Betyyk, wow, ce schimbari! Stiu ca situatia difera functie de multe motive...nici nu stiu la ce sa ma astept. Vom vedea cum va fi noul colectiv, doamna...
Ea pare dornica, sper sa ii placa si cand incepe...mai e pana atunci!

Greul in ce ma priveste este legat de concentrarea noastra ca parinti la tot ce fac ei...daca, acum la gradi, pot trece 2-3 zile cand nu o intreb ce a facut/ invatat....la scoala nu cred ca va mai fi la fel. Nu-mi pot permite sa imi rup atentia asupra ei pe motiv de alte urgente. Sau acum poate sa lipseasca 1 zi pe motiv minor...atunci, gata cu absentele
Cam asa vad eu, spune-mi daca gresesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani STEFAN!Cornelia sa va traiasca puiutzii sa fie sanatosi si norocosi

Gata am "gatat" de adunat hartiile le am pe toate originale/copii si tot tacamul acum asteptam sa se faca luni sa le depun si sa ma lase in pace un an(protectia copilului) caci in rest abia incepe show-ul pentru vara.Cand terapeutii iau vacanta iar noi trebuie sa continuam terapiile....vai mama/steau ma.Eeee dar n-o sa treaca timpul si el o sa fie bine si toti vor uita...atunci sa ma vezi....... batrana si bolnava.

all
ps: am revenit sa-mi corectez greselile facute

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput