Gasca de Constanta *113*
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Lulu ma bucur ca dau peste "vecine",poate ne-am intalnit prin cartier,cine stie.De fapt,daca stai pe langa Piata Rosie sigur ne-am vazut.Am lucrat acolo in ultimul an inainte sa nasc . Mi-ar placea sa ne intalnim in apropierea zilei de 1 iunie, ca suntem multe mamici din Constanta,si stiu sigur ca noi,astea cu miros de mare in nas,suntem tare sociabile.Plus ca noi ,astea cu bebici micuti,am avea de invatat de la voi,cele cu bebici mai mari.
si poate o punem de-o intalneala.Mai dati si voi "sfoara-n tara",fiecare pe la odiseea la care sunteti inscrise,sa ne strangem mai multe,chiar si pentru o plimbare in grup,in parc.Cred ca o singura zi,sau poate doua,in functie de program,se poate face efortul de a merge in alta parte decat de obicei,nu?
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
Dady- eu am mai intrat pe topic, dar n-am scris nimic ... adevarul e ca in ultimile zile am ajuns acasa pe la ora 21...de acord cu intalnire la omv sau petromV- pe varianta, la boema, la abator...cel de pe varianta are cel mai mare spatiu de joaca
...duminica a fost super, am fost la city si am baut cafea, apoi in mamaia pe plaja- unde am stat in tricou si dupa la scoica land sa ne "racorim" cu bere
...ieri am luat-o pe nana de la gradi si am aterizat la omv boema unde s-au jucat asa de frumos...numai ca a fost cam frigutz si ea era mucea iar, asa ca azi si maine o tin acasa, e distractie mare la noi zilele astea..
informatie buna de stiut!!! super pret la oscillococcinum (16 lei) am gasit la o farmacie ...la majoritatea costa 22 lei...trimit detalii pe pm la doritori ca sa nu se considere reclama...apropo noi nu avem mail comun? ca la alte topicuri am vazut ca au.
Lulu - ne pregatim de 1 mai, mergem la gratar, total gasca deocamdata: 8 mici si 9 mari ..sa speram ca va fi vreme buna si cred ca de 2 mai acelasi program ....
...distractie frumoasa tuturor de 1 mai !!!
toate cele bune...
Madamsadamy spune:
Multumesc pentru urari!!!
Am lipsit motivat in ultima perioada. Am avut nepoata si viitoarea fina musafir inca dinainte de PASTE. Am facut shoping si pregatiri de PASTE si nunta in toata perioada. Ei vor venii la nunta chiar in saptamana nuntiii cand deja toate pregatirile trebuiesc terminate si detaliile stabilite. Asa ca am avut multe drumuri prin oras, prin magazine intalniri cu cameramani si muzicanti etc. Serbarea Pastelui a fost la mare inaltime si de mare clasa. Stiu ca sunt datoare cu multe poze, restanta rau, dar va rog sa ma scuzati si cat de curand o sa scap eu si de datoria asta. Sant si eu PRO pentru o inlaneala la scara mare. Astept locatia..
Lali_mete spune:
Eu personal ma gandeam la Parcul Tabacare pentru ca este mai mare, am putea sa ne intalnim acolo,fara ceva fastuos,doar asa,sa ne cunoastem cat mai multe din cele care frunzarim DC-ul des.Nush de ce ,dar am impresia ca ma agit degeaba,ca nu vad multa lume care ar veni .Parca sunt nitel dezamagita si eu intru in categoria dezamagitorilor,intram la odiseele noastre,"cunoastem" dupa nick o gramada de mamici romance imprastiate prin toata lumea,iar noi din acelasi oras nu ne stim . Am dat intamplator de "Gasca de Constanta" ,si ma bucur ca v-am cunoscut.
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
liris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex salutare, salutare!!! eheeee...ce zi de sarbatoare azi ![]() DANA, LA MULTI ANI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() revin... ![]() ![]() |
multumim frumos!!
![](pupic.gif)
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Eu personal ma gandeam la Parcul Tabacare pentru ca este mai mare, am putea sa ne intalnim acolo,fara ceva fastuos,doar asa,sa ne cunoastem cat mai multe din cele care frunzarim DC-ul des.Nush de ce ,dar am impresia ca ma agit degeaba,ca nu vad multa lume care ar veni .Parca sunt nitel dezamagita si eu intru in categoria dezamagitorilor,intram la odiseele noastre,"cunoastem" dupa nick o gramada de mamici romance imprastiate prin toata lumea,iar noi din acelasi oras nu ne stim . Am dat intamplator de "Gasca de Constanta" ,si ma bucur ca v-am cunoscut. Lali,mami ![]() ![]() ![]() |
hai Lali nu fi dezamagita...tocmai ce ne urnim s-o "punem" de o intalneala de zile mari
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
sa stii ca e greu cu intalnirile, uite eu de exemplu stau cu cel mic(el are 2 ani si 9luni )acasa si ies cu el in cursul diminetii, dar de cele mai multe ori rezolv anumite chestiuni gospodaresti, gen:piata, plati, etc...si sunt conditionata de somnul lui de la pranz care musai trebuie sa fie intre 13,maxim 14 pana la 16, pentru ca ne ducem dupa cea mare care e la gradi (ea are 3 ani si 8 luni), stam in curtea gradinitei pana in jur de 17.30 si acum ca s-a incalzit ne ducem la un loc de joaca...vineri am fost la pitici in tabacarie, luni la omv boema
plus ca daca sunt cu amandoi numai la vreun peco sa am timp sa spun o fraza cap-coada
![](icon_smile_big.gif)
... majoritatea celor de aici muncesc, au copilasii mult mai mari...dar ne adunam la un loc curand sau macar partial
...asta e frumusetea forumului asta, ne permite sa dialogam dupa timpul fiecaruia
![](punk.gif)
te
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
LA MULTI ANI Diana Francesca(SIMONA, SA-TI TRAIASCA PRINTESICA!i-ATI LUAT MOTUL? CUM A FOST?POZE?//
LA MULTI ANI Alexandru(mamacita)!aI CU CE TE MANDRI MAMICO...SI ANABELA ESTE DE-A DREPTUL DELICIOASA....AM AVUT SURPRIZA SA VADIN POZE CE MULT A CRESCUT SI CAT DE FRUMOASA S-A FACUT...
sI ACUM LA ZI:LA MULTI ANI, Dana(madamsadamy)
LA MULTI ANI Ina78!
<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Lali_mete spune:
Buna dimi! aromata,proaspata,aburinda pentru toata lumea! Ce frumos este afara
!!Dana stiu iubita ca lumea mai este si ocupata nu frunzareste netul ca mine non-stop
,de aia as propune sa fie intalnirea in we cu cine se poate,in cursul saptamanii iar u cine se poate.Eu sunt avida dupa intalniri,la mine e si o doza de egoism, avand ceva probleme acum care se rezolva in proportie de 80-90 % prin comunicare cu cat mai multi oameni . Va pupez,astept propuneri
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Mneatza!
Astept si eu intalnirea.Vedem cand o fi.Cum vom putea...exact cum a zis si DanaAlex, birou, copil, casa. Noi oricum in fiecare dupa amiaza, dupa ora 17.30 iesim afara si nu stam in cartier, colindam orasul.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"