Gasca de Constanta *113*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Hello everybody!
Scriu pe fuga.Azi si maine imi e imposibil sa ajung la Petrom
.De joi oricand, adica joi sau vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si noi putem ajunge de maine oricand la Petrom, adik azi NU, maine DA.
Dupa ora 17-17.30

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna,

Cornelia - am dat pm cu adresa, telefon, tot... cred ca nu te atentioneaza in stanga paginii, asa ca intra tu si verifica... Pe mine ma gasesti aproape toata dupa-amiaza acasa.

Crixia - acum, ca m-ai indemnat sa scriu despre clasa I, imi dau seama ce a mai trecut timpul...si ce... inteleapta am devenit... La noi a decurs f simplu . Cunosteam o invatatoare de la scoala 28, care mi-a recomandat "cea mai buna alegere" dintre invatatoarele ce luau cls. I... o mare teapa (a se citi spagagioaica), drept pentru care l-am mutat in semestrul II la o alta clasa, unde a fost ceva mai bine. Au trecut anii... Acum termina cls a VI-a la CNMB, unde ca oferta educationala sunt f bine pozitionati. Si aici exista inca profesori care conditioneaza nota (ale naibii medii!) de meditatie, dar inca ne tinem tari .
Ai incredere ca vei lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste alegerea scolii Alexiei.

Tot din amintiri si citind printre randuri de nasucuri infundate, raceli, alergii sau mai stiu eu ce, va recomand o vizita de 7-10 zile la o salina. La Tb al meu a facut minuni! Adica dupa o cura de salina, doi ani nu avem treaba cu racelile. E drept ca el e ceva mai mare si , probabil, cu imunitate mai mare, dar vizitele la salina le-am inceput cand avea copilu' 4-5 ani. Am vazut ca exista o "salina" pe langa biserica Sf.Gheorghe...

Mai vin,

Diana, mami de Tibi (07.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Ne anuntam si noi prezenta la Petrom, maine dupa amiaza.
Diseara sunt de noapte, altfel mergeam si azi.
Diana, salina de care zici e prin piata Chiliei? Am citit si eu de ea cand au deschis-o dar nu am retinut adresa exacta
Crix, si eu trebuie sa ajung urgent la ORL-ist pt epistaxis recidivant dar inca nu am curaj...poti sa imi zici la cine mergi si cum a decurs examenul cu camera
Ada a venit foarte incantata de spectacolul de teatru la care au fost azi si se pregateste sa iasa cu bicicletele cu Bogdan si Iuli.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Sanatate bolnaviorilor! Si noi ne "laudam" cu febra la mandra cea mica, de muci...Alex are la greu de vreo doua saptamani.

Pentru maine, nu cred ca ajung la intalnire din motive de mucioase. Va doresc distractie placuta!

Am deschis capitol nou!!! Va astept cu drag!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput