Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Mirela, vinde-mi pontul! E o idee sa stam cu picioarele pe pereti dupa transfer? Eu sunt asa de deschisa catre tot. Rade barbatu-meu de mine de se prapadeste. Ultima a fost cea cu vionul rosu. Eu inca n-am inceput procedura pt fiv, dar am inceput sa beau vin rosu. Ca de, am zis sa ma invat cu el
Cati pui ai acolo?

asa m au pus aia de la med, 30 minute pe masa si inca 45 minute cu fundul pe 2 paturi si picioarele ridicate pe perete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

hmmm, interesant. De retinut si de studiat pozitia. Deci cu picioarele pe perete...asta imi iese. Fundul pe 2 paturi? Si 45 de minute, pfff, amortesti de tot. Dar parca mai conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna , dragele mele..
mirela bafta!
eu sunt in romanica , am fost f ocupata saptamana asta , nici nu am vazut cum a trecut timpul, sper sa treaca la fel de repede si sa incep fiv ul norocos!
va pup cu drag
weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mami vreau, la multi ani , sa ti dea d zeu sanatate si bebele mult dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Laura, LA MULYI ANI!, scuza-ma pt intarziere! Sa te vad anul acesta putatoare de bebe mic!

Ellyshor, LA MULTI ANI!. Sanatate, multe bucurii si un bebe mic cat mai curand!

Mergi la inceput

Luminita, m-am intrista si imi pare vrau din suflet ca nu ai pirdut sarcina! Trebuie sa-ti faci analizele hormonale (poate ai un deficit de progesteron) si cele de trombofilie. Pupici si mergem mai departe!

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu am mai intrat pe forum pt ca am fost foarte ocupata la servici si apoi am vrut sa nu ma mai gandesc la tratamente, la FIV,etc.
Luni plec la Budapesta, marti am prima ecografie si cum o vrea Dumnezeu si Maicuta Domnului asa o sa fie! Stiu ca nu am sanse prea mari si nu vreau sa-mi fac sperante ca sa nu cad iar pe fundul butoiului!
Pupici la toate surioarele!

Mergi la inceput

Luminita, am vrut sa scriu ca imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina si sa nu iti pierzi speranta, faptul ca ai ramas gravida natural demonstraza ca ovarele lucreaza desi AMH este mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

la multi ani,elly!!!
sa fii sanatoasa,fericita,
cat mai curand mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

adria,bafta multa!!
venim si noi cu tine!!!

Mergi la inceput