Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)
Raspunsuri - Pagina 16
Mona40 spune:
Salut gagicoante..
Vin si eu cu o cafea tarzie...
Ellisor, iti dorim multa sanatate, si cum spune si Lumi, se pare ca vei trece usor peste asta.
Pup la toate...
Mirelo, pe unde esti?
mirela2 spune:
mona uite ma
scuzoaiele mele, dar am fost in febra fiv ului, azi mi am luat puii acasa si acum stau cu cracii n tavan
va pup pe toate
Ellyshor spune:
Scumpele mele
Va multumesc frumos si din tot sufletelul meu precipitat de asteptare pentru toate cuvintele frumoase si incurajarile voastre.
Va multumesc!
Alinuta...ai fost tare draguta...eu si psihologul! Esti o scumpa si iti multumesc pt intentie
Dragele mele, ce sa va spun....sunt un pic agitata, dar sunt si increzatoare. Stiu ca DD nu ma pune la incercare asta asa degeaba ci cu un scop bine definit, si sper eu din suflet sa fie acela de a deveni mamica
Mirelush
Doamne Doamne sa fie alaturi de tine si sa dea viata burticutei tale!
Gallliii iti multumesc si te iubi...stii tu de ce!
Va pupic dulce si va tin la curent de indata ce am noutati
Babyboom...vino la mami...acum
mirela2 spune:
mona
ba da, sa stii ca ieri cat am stat in rezerva cu picioarele pe pereti, asa imi amortisera de mi venea sa ma intind, dar deh, cauza cere sacrificii
azi n am mai stat cu picioarele pe perna, poate mai tarziu
pupi la toate fetele
Mona40 spune:
Mireloto, sa nu te inveti cu narav...
Elisor
Fete eu plec la sport...
Intru in weekend...ceea ce va doresc si voua cat mai repede si mai placut.
alina06st spune:
Mirela, vinde-mi pontul! E o idee sa stam cu picioarele pe pereti dupa transfer? Eu sunt asa de deschisa catre tot. Rade barbatu-meu de mine de se prapadeste. Ultima a fost cea cu vionul rosu. Eu inca n-am inceput procedura pt fiv, dar am inceput sa beau vin rosu. Ca de, am zis sa ma invat cu el
Cati pui ai acolo?
galliciana spune:
la multi ani,laura!!!
sa ai parte de implinirea visului cat mai rpd, sa fii sanatoasa si fericita!