Aspirante optimiste > 20 ani (479)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
multumesc frumos. pana sa am copil nu credeam ca poti iubi pe cineva atat de mult...sa iti zambeasca ochii de fericire cand il vezi...sa astepti dimineata ca sa se trezeasca ...... sa te topesti cand iti zice" te iubesc mami mea scumpa".....imi dau seama ca nu am avut nimic inainte sa o am pe ea!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

mandreeac spune:
Yasmi sa iti traiasca minunea de fetita! E foarte frumoasa!
Cosmi tinem pumnii, sa fie bebe! Pupici
Andreea M.
ukume24 spune:
Vas poate e bebe!!!! si ce daca nu ati prea prestat ca si eu prestat mult mai putin in comparatie cu alte luni si ...surpriza. In a cata zi esti? Nu fac un test????
Yasmi ce frumos ai descris tu iubirea ta pentru fetita ta... mi-au dat lacrimile. Sper sa ma ajute si pe mine DD sa imi tin bebele in brate sanatos
.
Cosminutza ce entuziasmata sunt!!!!!! hai cu mine la odisee... Hai plssssss. Hai ca nu bag inca agitatele ca iti respect dorinta desi ma mananca buricele degetelro sa apas atstatura ![]()
.
Va puuuup
6+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
camcris spune:
yasmi dar si tu esti frumoasa ca doar are cu cine semana fetita asa dulcica foc 

sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa sa te bucuri de iubirea ei

cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ukume24 Cosminutza ce entuziasmata sunt!!!!!! hai cu mine la odisee... Hai plssssss. Hai ca nu bag inca agitatele ca iti respect dorinta desi ma mananca buricele degetelro sa apas atstatura |

Mi-as dori tare mult

yasmi ce frumos ai vb de iubirea pt fetitza

Va multumesc tuturor de incurajari

fara numar la toata lumeaCosmi

sherbi spune:
unde sunt pozele???
eu nu le vad. de ce?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
didi32 spune:
Hello fetelor, am aparut si eu!
Yasmi, mai fa un test surecheck, poate apar liniutzele! A, si Roxy care face pe niznaiu, si Cosmi la fel, asteptam liniutzele si de la voi!
Apropo de nunta, nici eu n-am vrut nici hora, nici batic, nici turta si-am scapat
! Pe considerentul ca la noi in Ardeal nu sunt aceste obiceiuri. Dar fina mea n-a scapat si cat m-au tinut cu turta sa stam la poze i-am scapat-o in cap saraca! Era si f mare si grea, am umplut-o de firimituri...
in devenire
bebelu86 spune:
ce fac fetelee?
am venit si eu acu
poze aici 
s-a chinuit saraca fata de i-a venit rau, dar mai mult de atat nu are ce sa-mi faca k am si nenorocitu ala de permanent care inca nu s-a dus, si a zis k va mai dura un pic. oricum acu are cat de cat o forma si e muuuult mai putin 
Cosmi te astept cu II sa te urmez si eu la odisee. la fel si pe tine Yasmi. 

pe toate
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta