Aspirante optimiste > 20 ani (479)
Raspunsuri - Pagina 12
cos_minutza spune:
Anamira si eu dupa Ac am avut in z10 folicul de 13mm dar nu a fost nici bebe si nici ciclul nu mi-a venit
Cosmi
roxy_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Anamira si eu dupa Ac am avut in z10 folicul de 13mm dar nu a fost nici bebe si nici ciclul nu mi-a venit ![]() Cosmi ![]() |
si cand ti-a venit, dupa cat timp?de ce oare intarzierile astea, ca ma dispera

Viitoare mamica de

roxy_s spune:
bebelu tu unde ai disparut?
merg si eu sa fac repede o baita si vin repede, daca va mai gasesc....
Viitoare mamica de 
anamira spune:
Cos_minutza ai mai facut ceva tratament dupa ca sa ovulezi?
| citat din mesajul lui cos_minutza Anamira si eu dupa Ac am avut in z10 folicul de 13mm dar nu a fost nici bebe si nici ciclul nu mi-a venit ![]() Cosmi ![]() |
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
anamira spune:
Roxy si tu ai probleme cu ovulatia?
Eu deja trec la disperare. Din septembrie anul trecut nici macar o ovulatie n-am avut. Nu stiu ce sa mai cred
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxy_s
si cand ti-a venit, dupa cat timp?de ce oare intarzierile astea, ca ma dispera ![]() Viitoare mamica de ![]() |
_
bebelu86 spune:
a venit soata aksa, am pus masa si am papat.
acu am terminat. acu stau cu voi ![]()
Cosmi, Roxy, Anamira

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
anamira spune:
Bebelu si eu am aceeasi freza ca si tine, tot putin buha dar nu de la permanent ci am parul foarte des si nu e nici drept nici ondulat. Adik nicicum.
Proasta inspiratie ai avut cu permanentul. Si pe mine ma batea gandul acum ceva timp dar m-am lecuit dupa ce o colega de-a mea in urma unui astfel de tratament a ajuns exact ca un mielut, de colegii strigau dupa ea beee beee. Iti dai seama![]()
Sper sa scapi cat mai repede de efectele lui. Esti frumoasa, ai un par frumos si n-ai nevoie de imbunatatiri de genul asta. Da stii cum suntem noi. Ne dorim tot ce n-avem![]()
| citat din mesajul lui bebelu86 a venit soata aksa, am pus masa si am papat. acu am terminat. acu stau cu voi Cosmi, Roxy, Anamira ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta |
_
bebelu86 spune:
Ana exact cum ai tu paru asa il am si eu. nu sta in nici un fel.
il puneam pe moate. dar era groaznic de dormit, ii bagam o tona de spuma sa stea si la 3 zi spalat, iar dupa ma chinuiam sa-l descurc.
si mi-a venit mareata idee de al face permantent cu gandu k scap de moate si capata si el o forma. dar...degeaba
. oricum la mine nu s-a vazut deloc k eram permanent facuta, decat cand aveam parul ud, cum se usca era matura.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
anul acesta
bebelu86 spune:
dc aveam paru ondulat, sigur il vroiam drept, il am in toate directiile il vreau ondulat.
am incercat si cu placa dar la fel, degeaba.
credk cel mai bine e tunsa baietel ![]()
![]()
![]()
![]()
glumesc. cred k ma pune al meu sa dorm la usa pana imi creste la loc ![]()
Albumele noastre
anul acesta