O intalnire DC?...
Raspunsuri - Pagina 4
kokiy spune:
Ca si propunere...fiecare membru sa poarte insigna cu nick-ul de pe DC ...totusi ar fi mai interesant sa fie transparenta,iar dupa pupaturi,conversatii, rasete sa se faca prezentarile ... "Apropo,eu sunt cu nick-ul XYZ pe DC "...interlocutorul cu mana intinsa "si eu sunt cu nick-ul ABC,parca ne-am contrat pe la SC" ...musai trebuie imortalizat momentul,poate ar fi bine sa contractam si o firma de interventii
....................................................................................
De vanzare
danielac spune:
Ar fi super sa ne intalnim la 10 ani de existenta!
la prima intalnire, de la WTC am regretat mult timp ca nu am ajuns, desi am fost asa de aproape, am cunoscut cativa membrii DC, dragi mie, atunci cand DC-ul a avut primul stand in Baby Expo, cred ca 2003 daca nu ma insel, am fost la mici intalniri DC locale, dar tare mult mi-as dori sa fie o intalnire de mare amploare!
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula2003 Faci reclama la firma de securitate ? Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1 |
am rectificat
....................................................................................
De vanzare
Cinezee spune:
imi aduc aminte ca anu trecut o mana de fete de pe DC ne am intalnit si a fost destul de usor de organizat
s-a afcut lista , s-a facut in pm schimb de nr telefon si s-a ales o locatie , cum spuneam cel mai bine este sambata ptr o asemenea intalnire
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Am vazut cum e chestia asta in seara in care m-am intalnit cu Gandacelu. Cu ochii plini de uimire sincera, mi-a declarat: "vaaaai, dar tu esti chiar OK" . Replicile mele, alea care se cereau, alea cu lipsa negului de pe nas si a caltilor in loc de par, nu au avut deloc darul de a-i risipi uimirea :)))). |
Ha, ha. Imaginea pe care si-o formeaza unii useri dupa modul in care scrii sau iti exprimi parerile, este total in afara realitatii.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
denizel spune:
Allinta, ne cunoastem? :)
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Allinta, ne cunoastem? :) |
Habar n-am. Dar ar fi bestial sa da.
Edit : Am inteles de ce m-ai intrebat daca ne cunoastem :
Ma refeream la modul generic, nu la tine, in mod special.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Lali_mete spune:
Timpul trece,luna aprilie mai are cateva zile,luna mai o sa treaca repede,nu ne spune nimeni cum s-au organizat celelalte intalniri DC? Cine s-a ocupat de organizare,unde au avut loc,cum s-a terminat totul? Sau a fost lasat balta totul?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
mari_paun spune:
mi-ar face placere sa particip la intalnire, multa lume n-ea ajutat si ne ajuta in continuare...cu multe fete m-am sfatuit si mi-ar placea sa ne cunoastem...daca e cava va rog sa ma anuntati.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 15+ si mami de Ema