incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Yvon spune:
Felicitari MsLara, uite ca incet incet se vad si rezultate.
Eu nu stiu cum sa fac sa scap de obsesia de a ma cantari in fiecare dimineata.
De slabit in kg nu se vede, insa parca pe haine se vede un pic.
Eu sunt tot la 57.4 kg!
E drept ca azi dimineata am reusit sa ma abtin de la cantar.
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
Musette79 spune:
Eu aseara am dat-o in bara
, mi-era greata de la atata carne si am mancat de toate. Azi dimineata iara 63, si mor cand vad "3"-ul ala.
Proasta saptamana de tinut cura mi-am ales, ca tot racita am fost, de 4 saptamani m-o sleit raceala asta.
Acuma in 2 vin socrii dupa fetita si 2 saptamani am liber, numa bine ma duc la masaj de 3 ori pe saptamana si imi fac treburile.
Mai sunt 2 saptamani pana in 15 mai si speram sa am 62 acuma, nu 63, nu stiu daca reusesc chiar 3 kg in 2 saptamani, dar incerc.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
Yvon spune:
Eu nu pot sa zic ca am calcat pe alaturi, insa kg se incapataneaza sa ramana pe mine.
Nici eu nu cred ca pana pe 15 sa scad 3 kg.
Abia astept sa vad cantarul ca imi arata sub 57 si de acolo cred ca iar va fi greu pana la 55...
dar nu ma descurajez ![]()
Laura25 spune:
Eu stagnez , dar ma simt bine. Adica nu mai am burta umflata, ma simt mai usoara. Ieri nu am avut timp de sport, dar am mers cam 2 ore pe jos. (in ritm lent, e adevarat, ca eram cu kinderii de mana)
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
MsLara spune:
Cum impacati gratarul cu dieta? ![]()
Eu am mancat ieri paine cu branza dim, pulpa de pui la gratar cu salata pe la 4. Am dat insa in niste prajituri..asa ca azi-maine trebuie sa recuperez stricaciunea.![]()
Duminica frumoasa!
Hobby
Lali 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
dulcetica spune:
Fara prajituri cred ca ar fi fost foarte bine.Eu ieri am mincat gratar cu salata la prinz si seara,dimineata feta cu rosii , seara pe la 10 niste iaurt ca nu mai puteam de foame si printre picaturi o inghetata si 3 patratele de ciocolata.In fine,era 1 mai,dar la mine pare sa fie craciunul in restul zilelor.
Azi incerc mai usor!
Tare mi-e teama ca o sa fac si eu foame,adica un aliment pe zi, o saptamina ,inainte de 15 mai ,ca sa fiu in grafic.
Azi am facut 15 min gimnastica.
ellinia spune:
E3u m-am pricopsit cu o insolatie de toata frumusetea
... nu am realizat ca soarele e asa puternic, asa ca nu mi-am luat masuri de precautie. Nu tu o sapca, palarie ceva si m-a batut soarele in cap ... din toate punctele de vedere. Sunt rosie ca racul si nu-mi mai incap in piele. Ma asteapta o tura de iaurt cand ajung acasa - sa mi-l pun pe fata nu sa-l mananc... Invatatura de minte sa-mi fie. Nu stiu cum am sa merg maine la serviciu, o a fie tare naspa...
In fine, eu m-am hotarat sa iau o pauza de la disociat pentru ca nu-mi mai functioneaza digestia cum trebuie. Sa mananc niste lapte cu fulgi de ovaz dimineata, ceva usor la serviciu si dupa amiaza ori o supa, ri un gratar, ori o salata si poate reusesc asa. Mai scap i la branza cu rosii de acum, si la fructe mai de toate felurile, cred ca mi-ar fi greu sa stau trei zile numai cu vegetale sau numai cu proteine.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
dulcetica spune:
Nu va spun cit am ca-s secretoasa,insa trec la strategia b,adica ziua si alimentul ,ca nu se mai poate.Azi am inceput cu iaurt.Incerc sa beau si 2 l de apa.
Parca face cineva masaj?!Ce fel?Care-i efectul?E de ala cu vaccum cellulite M sau cum s-o fi chemind?
Laura25 spune:
Buna!
Nici eu nu zic cum stau, ca e JALE
. Ma gandeam sa incep Scarsdale, dar .. nu stiu daca ar tine, daca as slabi. Inca nu am mancat azi. Poate ideea dulceticai ziua-alimentul ar merge si la mine. In principiu, in we m-am tinut de dieta, mancand doar gratar. DAR am bagat mult
si am scapat si niste bere pe gat.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Yvon spune:
Buna !
hai fetelor ca nu e chiar asa de grav, se pare ca toate am pacatuit pe we , dar a fost sarbatoare ![]()
De azi suntem cumincioare, da?
Am incredere in voi !