Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
crissa13 spune:
Laurairina misto scaunul iar Amalia parea in elementul ei.
Am vazut si 2 dintisori frumosiai Emei.
Ionela sanatate tatalui si varului, multa putere pt ca imi inchipui ca este greu sa iti vezi parintele asa.Ma bucur ca e tati cu voi.
Cami sanatate tatalui.
Evi cunosc oboseala din cauza trezirilor, nu stiu ce are de se trezeste asa. Mult respect Laviniei si lui Floricik, nu stiu cum rezistati fetelor.
La multi ani sarbatoritilor de azi si La multi ani Betty78!!
Miany bravo pt David ca e incantat de gusturile noi.
Lavi ce bine ca Rares a fost de gasca la botez, si foarte tare ca ti-ai luat si laptopul cu tine.
cam slabuta a fost miscarea pe aici. cred ca lumea isi revine dupa weekend.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
grigore_tina spune:
ralu,stefan tot se constipa.abia aseara i-am dat siropelul si inca nimic.nici cu supozitor nu a iesit.acum sunt cu el in brate.ar vrea sa scrie si el.
mai nou ii place sa ii spun george.
noi am fost plecati.
a venit soacra acasa.6 saptamani picior in ghips. 3 luni nu calca pe el si 6 luni tine suruburile.
citim si revenim.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
laviniablaga spune:
Crissa...eu deocamdata nu ma mai pot plange..ca Rares doarme de la 00.30 pana pe la 6-7 dimineata cu treziri la ora 2 si ora 4 la tzitzi...ceea ce e parfum, comparativ cu perioada precedenta in care adormea cu greu la 3 dimineata si mi se trezea la 6...deci...acum...sunt cea mai multumita mamica!
Laura...eu cred ca daca fierbi totusi legumele si le depozitezi in frigider...de azi pe maine nu e nici o problema...
grigore_tina spune:
dau si eu raportul la kg.am 59 fix.am dat jos 500 gr.
grigore_tina spune:
floricik am vazut bobitele fetitei.e o dulce.
si pe mine m-au invadat pistruii.am mai multi decat inainte.
nov.dec2009 spune:
Dymo, Diana, Smara, Tina, Ali facut modificari, campul de flocirele va asteapta!!
Sa o tinem tot ashea, si intram in turma gazelutelor!
laurairina
Mamici de fulgusori
Lidia74 spune:
Hello gagici!
Recuperai si eu din urma...inclusiv capitolele cu ”belele”.......sper sa nu mai citesc vreodata asa ceva.....
Asa....deci....
RALUCI ti-am admirat pozele de la botez
ANCUTZA o veste mai faina nici ca se putea...Vorba DIANEI: acum asteptam sa ne zici ca v-ati mutat singuri singurei
STHEPHY ce bine ca nu te mai doare mana
IONELA te imbratisez. Sa dea DD sa vii si cu vesti mai bune despre tatal si varul tau.
FLORICIK nu mi-a venit sa cred ce dintisori are bebitza
RAMONA ce vesti faine cu DOMINIC...no, acuma te-ai linistit
LAURA e o dulcica gaza mica....cand o vad pe asta mica a ta imi aduc aminte de copilarie ca si mama ma purta in croseturi...
MONIIIIS....poate mai intri din cand in cand pe forum
Lidia74 spune:
SIMINA ce am mai poftit la cozonacii tai
No acuma nu vreau bag morcovul dar mi-a atras atentia un articol despre SLING pe desprecopii.http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2074
grigore_tina spune:
am revenit.copilul nu mai e constipat.dar nu stiu inca ce l-a ajutat.
am incercat de toate:supozitor,ceai de musetel(a baut 10ml),piure de mar si para coapte,lass baby.mami a baut 2 cani ceai de musetel,a papat o para si o banana.incerc in continuare cu lass baby pt ca e din plante.
ramonac pentru vesti.
o salut pe diana care mai mestereste ceva(inainte faceam si eu lanseta).
ralu_seby spune:
Hmmm, am o stare placuta si nu's de la ce..cred ca din cauza ca m-am dragalit pana acum cu bombonica mea. Parca il iubesc din ce in ce mai mult si el devine din ce in ce mai dulce. Se intoarce intr-o veselie, dc il pun sa doarma in patut pe burtica si face nazuri, se intoarce pe spate, ajunge pe diagonala, incearca sa se impuna. Cand se enerveaza baga picioarele sub el si isi ridica fundul si se intinde si se rasuceste...trebuie sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie .
Doris, am vazut pozicile cu strumful de ciocolata, e un frumos si un serios.
Ionela, cum mai e varul tau? A scazut febra? Tatal tau? Curaj mamico
Camy, off, inca o mamica cu probleme..sper ca sa il ajute pe tatal tau regimul asta de viata
A_driana, de o gramada de timp vrem sa ajungem si noi la bai, dar stiu ca sunt groaznice conditiile...ce era pe acolo? Voi aveti un loc al vostru unde va cazati?
Floricik, e o scumpa mica dintoasa, pupam fetele frumoase (cu pistrui)
Raluci, ce frumos ca ii pregatesti un partyyy..detalii, idei ceva? Ce bine ca ati reusit sa va odihniti mai bine cu totii Pup mancaciosul mic!
Lili, e bine ca ati reusit sa il "plantati" pe Vladut si v-ati distrat putin, pacat ca mirii au ratat vacanta. Pozici ceva?
Ali, felicitari pentru Mihai!
RamoC, asta da veste buna!!! Ce ma bucur pentru voi ca v-ati luat o piatra de pe inima!!
Lavi, vazut pozicile cu micul oaches. Un carnacior aduci si pt mine pe bancuta? Matei e fascinat de tot ce "fosnaie", celofan, pungi orice..dar nu pupa asa ceva, i le fosnesc eu
Diana, tu nu stai nicio clipa? Tot timpul "mesteresti cate ceva?
Laurairina, deci la voi marea D merge cu viteza melcului. Daca incerci sa "gatesti" intr-un ibricut mic, asa..cat de-o imbucatura-doua?! Sa vedem ce zic mamicile mai experimentate despre asta ca si eu sunt curioasa..
Tina, sper sa treaca repede perioada de recuperare a soacrei...macar George sa fie cumintel. Acum am citit ca ati scapat de constipatie..chiar ca nu mai stii de la ce e
Lidiuta, bine ai revenit!
Plange printul, revin
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)