Condica salajencelor vorovitoare[108]!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mersi , Miha de intrebare
Luni am ajuns la derma si cica ar fi o dermatita de contact. Am primit un sapun , ceva crema si ceva ulei pe care sa le folosesc pe fata. Cica nu am glande seboreee ( cred ca bine am retinut ) care sa secrete grasime pe fata si din aceasta cauza am tenul atat de uscat, iar in zona okilor fiind cea mai fina piele acolo apar prima data iritatiile , orideunde ar fi cauza. E bun rau acest dr. si-s tare multu de el. Cu fetele tot la el merg si de fiecare data a avut efect maxim tratamentul prescris de el.
Oti, cu cea mai mare incredere ti-l recomand pentru Alex. Merita sa mai vezi inca o parere.

In rest , toate bune si frumoase. Astept ziua de 20 iunie cand intru in CO ... mai am 1.5 luni ... ... cam mult, si totusi putin ... apoi 3 saptamani ma rasfat ...
Vineri e cerc pedagogic , deci de maine ducem fetele la bunici.
Acum merg sa pap cas proaspat luat din piata cu ceapa verde, ridichi rosii, rosii ... un deliciu

Pofta mare si voua !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza salajence!

adriana, inseamna ca ai pielea uscata pe fata, sper sa fie OK tratamentul....dar cred ca si apoi va trebuie sa folosesti creme speciale care sa suplimenteze grasimea pe care glandele seboreice ar trebui sa o secrete....

Restul? Pe unde va plimbati?

Azi Ovi pleaca pentru o saptamana in SUA, la New Orleans, raman singura cu fetele...n-o sa fie usor, dar ne descurcam.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Asa e Mihaela, tratamentul si-a facut efectul .
De acum toata viata trebuie sa folosesc aceste creme, bine k nu a fost nimic mai grav.

Va pupez si va urez noapte buna !

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

` neatza salajence !

Cum sarbatoriti 1 Mai ???

Eu sunt la zi de fructe asa k vom merge la Criseni sa spal tapiteria la masina si vom face o salata de legume
Incet-incet ii adaptez si pe ceilalti ai casei la stilul meu de viata cu mancare sanatoasa

In rest , numai loco k e CRIZA

Va pupez si va doresc petrecere frumoasa la toate salajencele

Mergi la inceput

Noi suntem singurele. Afarae soare si frumos asa ca o sa terminam curatenia in curte, o sa pun trandafirii ce i-am cumparat joi si restul florilor. Astea le pun in fata casei de unde Ovi a scos tufele care ne enervau. Apoi o sa dam o tura in oras, e zi de godis.

Ovi a ajuns cu bine dupa aproape 20 de ore de calatorie, cu 3 avioane, dintre care un zbor de 10 ore...am stat cu inima cat un purice si am suflat usurata pe la doua noaptea cand am primit mesajul din New Orleans ca a aterizat si dupa ultimul zbor cu bine. Acuma sper sa isi revina cu fusul orar si sa fie fain acolo. A mers fratele lui sa se intalneasca si sa stea cat pot cele 5 zile impreuna, asa ca o sa aiba full program.

Cam atat, va pup si un we frumos!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Am intrat si eu sa va salut. Imediat plecam la mami sa o serbam caci saptamana viitoare e ziua ei si azi am zis ca ar fi oportun sa iesim la un disc Va invit si pe voi la o felie de tort si o zi faina!Dulciuri

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

si o saptamana frumoasa!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput