"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
anomis28 spune:
noah, ca am balit si eu la pozele cu dulciuri
Fete gospodine
Fram cu colica dupa mneata, da' din aia serioasa de 2 litri juma. ntz, ntz, ntz! stau cu ochiu de pofta
Am vazut acum pozele de la toate fetele si parca.... parca am fost acolo cu voi. Sunteti toti niste frumosi.Tare dragi.
Vic multa sanatate, mami, te rog sa te ingrijesti ca Isa scumpa are nevoie de tine, ok?.
Anco, mami de 2 baieti sugubeti, esti ok, mai baga si tu nasucu' pe aici?
Hai ca ma duc la somn cu zambetu pe buze ca am fost si eu virtual la gratar. Lucia draga e ca si cum am fi fost si noi cu ei acolo, ok?
Raluk, pupam Alexu mucios, dai mami cu ser si aspirator, da nu foarte des cu aspiratorul ca din ce ii dai din aia se fac mai mult. Mie doctora mi-a zis sa-i dau cu Optamesone (fara N - ca ala e cu antibiotic) ca sa ii mai inhibe secretiile. si multa sanatate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Iulika29 spune:
Raluk Brucu cand a avut mucisori a avut o zi mucisori care erau mai mult apå, apoi a urmat galbeneala, dar eu nu i-am dat decat cu ser fiziologic si i-am aspirat nasucul in functie de fornaiala lui.Paracetamol i-am dat la febra dar la mucisori nik.Pupåm baiatul så scape de mucisori.
fran/m mie imi placi din ce in ce mai tare!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Buna seara buna seara.
Nu am cuvinte sa exprim cat de bine m-am simtiti astazi. DAna si Vali sunteti de milioane. Imi cer scuze daca v-am suparat ca am stat mai mult (ca sa intelegeti, injineru meu nu se mai dadea plecat atat de tare i-a placut) Copilasii sunt niste simpatici si cuminti si umblaciosi si frumosi frumosi. NU mai pot dupa ei. Mami si tati sunt gazdele perfecte!
Ce sa va spun? Ca fetele sunt asa cum mi le-am inchipuit pe fiecare, poate chiar mai mult.
Mi-a placut teribil de tare de Natalix care este o finuta si o pretioasa in sensul extrem de bun al cuvantului. NU stiu sa va explic dar este gratioasa asa. IAr de mami nu mai vorbesc. Tati si el asa "modern". MI-a placut mult de ei, nu stiu cum sa zic, asa o familie tanara si frumoasa. Efectiv sunt trei frumosi
Ioanna, Razvan si Carol sunt iarasi o familie model de care mi-a placut mult de tot. Tati are o pasiune pentru fotografie ABia astept sa vad pozele. Iar dovlecelul mic este DE-MEN=TI=AL!! Am zis am zis
Lullaby este o finuta si Alex la fel. PE tati nu am prea avut timp sa-l studiez
Rares de Monikus este un frumos cu un par incredibil si niste ochi superbi. SI are o fatzuca expresiva de mori. Seamana tare bine cu tati lui. Nici pe tati de Rares nu l-am studiat cu atentie
Zeina este o bufleica si o frumoasa. Mami a ei mi-a mers la suflet. PArca este sora mea, am simtit asa un magnetism . Tati de Zeina este un om harnic si prietenos (scuze dar n-am retinut cum il cheama)
Maia zana florilor este o finuta, o frumoasa, o cantareaza si o cumintica. Mami si tati sunt niste simpatici si niste haiosi si tare prietenosi. Injinerului i-a placut mult de tati de Maia si de vinuletul lui
Am lasat la urma pe nora mea Emma de care m-am indragostit instant. NU am cuvinte sa exprim cat de dulce, frumoasa si finuta este. Andrei este un copil minunat si vad in el imaginea lui Zgatix peste vreun an asa. Mami a lor este minunata, este o persoana tare calda si buna cu un suflet mare mare. Pe sufletul meu
Ma bucur ca v-a placut prajitura. PRomit sa revin cu reteta. SI ma bucur mult ca v-am intalnit fetelor si ma bucur ca fac parte din gasca asta de fete minunate NU va pot spune cat mi-am incarcat bateriile astazi. A fost o zi MINUNATA!!
Am facut si eu poze dar din pacate nu le pot descarca...
Trimit si revin sa nu pierd
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Ralukule, daca nu sunt galbeni mucisorii nu te ambala. Baga ser si scoate cu aspiratorul. Nu stiu daca e cazul sa ii dai inca medicament ceva daca nu are febra. De tusit poate sa tuseasca datorita faptului ca inghite mucisorii. Ar fi bine sa il vada si un doc sa eliminai varianta de rosu in gat. Pupam Alexul sa treaca repede.
Uka mami, sincer iti spun ca am tot asteptat sa te vad intrand pe usa . Poate data viitoare
Aricelule, am udat tastatura la pozele tale. Doamne ce copil frumos ai. Ptui sa nu o deochi. Este incredibil de frumoasa!!. TE rog eu baga si o poza cu tine ca am un feeling ca si tu esti la fel. Spargi normele
Fug sa ma delectez si cu pozele cu samuraiul ca de cand le astept
Sunt franta de oboseala, l-am lasat pe Zgatix la ai mei ca maine merge la un botez si pic jos da nu ma las
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 fran/m mie imi placi din ce in ce mai tare! ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå ![]() Bruce, minunea noastrå |
Hai fata, ca ma emotionez, ce dracu'!
Promit io ca dc vii in Romanica iti fac usturoi in fiecare zi!
![](pupic.gif)
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
alex25 spune:
Si tot nu m-am lasat dusa ptr ca nu intrase toata lumea cu parerile si muream de curiozitate.
Monica, daaaaa sora mea, sa stii ca am simtit acelasi lucru chiar de inainte de a te cunoaste....si sotzii s-au inteles bine.
Fragutzo, tu stii cat de mult imi place de tine si de Natalix, nu?
Oare ma mai crede cineva daca zic ca acuma chiar ma duc la culcare? Nu de alta dar ma chinui de pe tel si nu mai pot de felinare.
Noapte bunaaaaa.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monica_dicut spune:
Ptui ptui ca am vazut si pozele cu Josh. Ma declar fericita POt sa dorm linistita la noapte
AUziti, da e doispe, nu plecam la techila??
Alex, da, asa se pare, ca s-au placut si sotii. ORicum, al meu a fost mega incantat. Nici nu ma asteptam . SI acum mi-e rusine ca nu mai vroia sa plece de acolo
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Eu cred, adica sunt sigura ca am ramas cam singura pe aici
Shaidiridiridirdiridaaaa!!!
S-auzi unaaaa, s-auzi doooooo
S-auzi trei sa-i dam bataiiii!!
Zi-le maaaaiiiii!!!!
(Fluierat si pocnit din dejte)
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
delia79 spune:
Fetelor, efectiv mi-am clatit ochii cu pozele voastre, dovleceii sunt superbi, toti! Mi-am adus aminte ca romanii sunt oameni frumosi . Nooroc ca sunt patita cu voi si am avut si eu prajituri in bot cand ma uitam la poze, ca altfel ma lua cu salvarea
. Mi-a placut si de sotiorii vostri, chiar daca in unele poze aratau stingheri
, bietii de ei - s-au lasat convinsi sa participe
.
Fraguta, fac bine beibi, merci de intrebare. Aici a plouat azi, dar tot am iesit un pic, asa de ciuda.
Raluk, faci foarte bine, mami. Elimina mucusorii aia afurisiti si verifica temperatura. Hai ca maine va fi fresh Alex
Techila, inca odata felicitari pt organizare si pt familia minunata de care ai parte .
Auziti, daca faceti o intalnire la Montréal, vin si eu, oricand, oriunde .
Somn usor mamici de dovlecei
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Eu cred, adica sunt sigura ca am ramas cam singura pe aici ![]() Shaidiridiridirdiridaaaa!!! S-auzi unaaaa, s-auzi doooooo S-auzi trei sa-i dam bataiiii!! Zi-le maaaaiiiii!!!! (Fluierat si pocnit din dejte) Monica ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Eeee, cum sa fii singura? Te las io vreodata la greu?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.