"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

ca bine ziceti voi de vinul de la hepilica. ma bag si eu la un pahar. in momentele astea imi pare rau ca nu mai fumez. cateodata simt nevoie... long story!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

hai ma ioanna, si tie ti-a placut vinutul? phaai de mine!
mai, vroiam sa-ti spun ca sotul tau a facut niste poze superbe, te rog multumeste-i. chiar se pricepe. e un fel de uka. le-a luat cu zum , pozitii....foarte misto. mi-au placut toate pozele facute de el.
pe carol dragutel. imi amintesc cum statea el pe scaunel singur si zambea cand il strigam . dragul de el!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mai fetelor,sa nu ma intelegeti gresit. Simtesc nevoia sa ma explic.Nici una dintre voi nu m-a facut vre-odata sa ma simt in plus ,sau prost.Nuuu,voi m-ati luat intre voi de la inceput.Sechelele sunt vechi,sunt un piculetz mai pentru un cabinet de psihologie/psihiatrie asa,dar imi e teama sa merg.De fapt nush ce ma tine ,tot sper sa ma fac bine de la sine.Poate o sa reusesc,daca nu ,caut ajutor specializat.

Lali de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fac capitol nou? Pot,pot?? [copil care tzopaie ]

Lali de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Hey, ce se intampla aici ?! voi nu stiti ca maine e luni ?!
Ma primiti intre voi si daca nu beau? o sa gust un pic da' sa nu va asteptati sa laud vinu sau ceva, ca pt mine toate-s la fel..vinu, berea..
Sunt ametita de oboseala, nush ce am de cateva zile..beah..
Am pus poze de la 7 luni, da nu cred ca vreti sa le vedeti..vreti? ..
Si mai am un album interesant..evolution adica..
M-am bucurat sa observ ca v-ati gandit la mine la gratar, promit ca la urmatorul nu o sa lipsesc, am zis!
Felicitari pt botez Dana, multi pupici Anei !
Lali, nu mai fii tristuca... trec toate..
Hepi draga mea prietena, ce mai spui tu? am vazut o poza delicoasa cu Maia, am salvat-o in calulator..e superba, cu ochisorii aia..m-a dat pe spate !

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Auzi, coana Hepi, da' vinul asta e panaceu universal? Si daca da, cum se administreaza? Beau io, fac baie, bea sotz? Hai, astept o sticla!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

..hai ma, tocmai tu nu stii? ce? cumva ai uitat cum se administreaza alea de le tii in frigider si le faci subcutanat in burta?

ma, daca stiu ca beti, pe bune va aduc. da' am vazut ca voi mai mult cu suculetu'...
bei sau nu? asa in treacat te intreb...fragutzu' n-are draga niciun defect? nu alcool, nu tutun... ce ne ascunzi?

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

ca bine ziceti voi de vinul de la hepilica. ma bag si eu la un pahar. in momentele astea imi pare rau ca nu mai fumez. cateodata simt nevoie... long story!

Pataniile noastre

mai, vroiam sa-ti spun ca sotul tau a facut niste poze superbe, te rog multumeste-i. chiar se pricepe. e un fel de uka. le-a luat cu zum , pozitii....foarte misto. mi-au placut toate pozele facute de el.
pe carol dragutel. imi amintesc cum statea el pe scaunel singur si zambea cand il strigam . dragul de el!

h.

Multumesc lui DD.

cu siguranta ii spun. de aseara de cand am incarcat fotografiile ma inteaba mereu:ce-au mai zis fetele? le-au placut fotografiile? da sa vad si eeeeu!!

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

Pataniile noastre

h.

Multumesc lui DD.

cu siguranta ii spun. de aseara de cand am incarcat fotografiile ma inteaba mereu:ce-au mai zis fetele? le-au placut fotografiile? da sa vad si eeeeu!!

Pataniile noastre

cuscra, spune-i ca sunt profi rau toate pozele !! jos palaria
ce mai face frumosul Carol?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

135

Casutza noua este gataa!
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

cuscra, spune-i ca sunt profi rau toate pozele !! jos palaria
ce mai face frumosul Carol?

multumim de intrebare . este un dulcic, dulcios, dulcineu! v-am zis ca este lumina ochilor mei????

am vazut pozele printesei este ata de expresiva si face niste mocute de-ti vine s-o papi

Pataniile noastre

Mergi la inceput