ovulatie influentata?

ovulatie influentata? | Autor: ginamaria

Link direct la acest mesaj

In luna ianuarie dupa o operatie laparoscopica am apelat si la un homeopat (nu strica), acesta mi-a dat printre altele (ceva remediu) si tinctura din mladita de zmeur care cica ar fi foarte bun reglator hormonal. Avand un monitor de ovulatie, imediat la urmatoarea ovulatie am observat ca ovulatia este mult mai repede decat inainte de "ceva" (operatie sau tinctura), mult mai repede insemnand ziua 13 si nu 15,16. Tot in acea perioada mi-am facut si analize hormonale care au iesit f. bine. Imediat a inceput si Postul Pastelui deci 2 luni proteina animala deloc. Primele 3 luni cu ovulatie exacta in ziua 13 si CM la 28 de zile batut in cuie, inainte CM la 30-31 de zile. De o luna de zile nu mai iau nici remedii nici tinctura de zmeur iar de 2 saptamani mananc proteine, multe, dar pana la urma acesta este regimul meu alimentar normal. Spre surprinderea mea luna aceasta in ziua 13 monitorul nici nu imi arata ca m-as apropia de ovulatie........
1)Este posibil ca regimul alimentar sau mladita de zmeur sa influenteze cu adevarat in asa masura?
2) Cu toate astea nu am ramas insarcinata si ma intreb daca s-ar fi putut sa fie ovulatia prea repede si sa nu fi fost foliculul destul de dezvoltat?
3)Voi urmari ovulatia luna aceasta, dar oare sa mai incerc cu tinctura, remediu homeopat sau regim alimentar? Recunosc ca nu am avut mare incredere in naturiste dar m-am gandit ca nu strica. Acum stau cu adevarat sa ma gandesc la faptul ca ceva influenta, clar a avut...
Multumesc,