Aspirante optimiste > 20 ani (478)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu nu imi fac mari sperante.....cum o fi o fi...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

nici sa n-aud este sigur
si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac fetelee?

acu am ajuns si noi aksa. a fost ok. doar k bineinteles am dat peste o pers care vroia sa se dea interesant si a deschis subiecul credinta si sa se dea el mare si sa acuze preotii.
de dansat ff putin, de papat am bagat 3 feluri de mancare unu dupa altu k noi am ajuns la 7 seara si ei deja erau la ultimul fel. atmosfera asa si asa ca nu stiam mai pe nimeni.
bb a fost doar ff putin cand s-a taiat tortu si inainte sa plecam.
asa ca...nu prea mi-a placut

Yasmi ai incredere ca va fi bine. noi oricum suntem alaturi de tine si te sustinem si iti tinem pumnii sa fie

Cami ai fost dadacuta? lasa k e bine. inveti de pe acum ce sa faci la bb si iti va fi mai usor cand il vei avea pe al tau

Cami_antonia cum se simte printesa? si-a mai revenit?

Iony te asteptam si pe tine cu II joi

toate fetelee

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Uauuu, fetele eu tare greu tin ritmul cu voi dar NU ma las.
Deci vineri mi-am luat capsule de napraznic si m-am apucat de inghitit. cu drag si sper sa fie si cu spor.
Aseara au venit prietenii pe la noi, suntem o gasca de vreo 12 persoane, toti cu copii .....vai ce era in casa....singura zambareata eram eu. Mi se par atat de frumosi copii astia....imi doresc asa mult inca un bebe.....toata seara ma uitam la ei cum se joaca si ma gandeam la viitorul meu bebelus cu atata drag!!!!

Ieri dimineata cand ma imbracam a venit Eliza la mine si mi-a zis "mami , imi faci te log un bobo mic sa-l iau in bate,sa-i dau sa pape tzitzi" imi venea sa o mananc de drag. I-am spus sa vorbeasca cu Doamne Doamne sa-i trimita un bebelus.

Bebelu, nu mai intra in polemici cu subiect religie....fac mult rau si te instritezi degeaba......lasa pe fiecare cu credinta lui. Stiu cum e ca am avut si eu o perioada in care eram foarte inversunata impotriva celor care nu aveau aceleasi ganduri ca mine si nu ajungeam nicaieri decat la contraziceri.., pana m-am calmat si cand se deschide vreo discutie de genul asta imi gasesc de lucru.

Mai fetelor dragi, pe mine de vreo trei zile ma cam dor sanii. Nu am patit niciodata asa din senin. Ma dureau cam cu o saptamana inainte de CM, dar acum pana la sfarsitul lunii mai sunt doua saptamani.
Si inafara de asta am si o scurgere vaginala mai abundenta. Nu are miros dar mi se pare tare ciudat....pana acum nu am avut nimic...acum cand ma apuc si eu de o treaba serioasa apar chestii noi. OFFFFFF

Ceva liniute duble saptamana asta?????????!!!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

negativ :(

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

yasmi, ce zi esti?
Nu mai sunt totusi sanse?

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata
cat ati mai scris, abia am ajuns la zi, dar ...nu mai stiu ce-am citit asa ca nu mai comentez nimic
vas, bb_yasmi
bb_yasmi imi pare rau ca ti-a iesit negativ, presimt ca si mie tot asa imi va iesi, pt ca n-am nici un simptom de sarcina , nimic.
nu vine nimeni cu papica???ca mi-e fomica.

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

eu cu toate ca inca nu m-am apucat serios de , pt ca mai intai trebuie sa ajung la doctor(acum miercuri), am trisat putin....sa zic asa, si nu ne-am protejat in speranta ca poate vine asa mai repede, dar nu cred ca vine

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Roxi, asa fac si eu daca pot tot trisez putin.....

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

voi ce stiti? daca este sarcina este musai sa doara sanii, nu???
pe mine nu ma dor deloc, deci este clar...

Viitoare mamica de

Mergi la inceput