Examen DALF C2
A sustinut cineva acest examen?
Imi poate da mai multe detalii despre dificultatea probelor?
Multumesc
Raspunsuri
Maria I spune:
http://www.ciep.fr/delfdalf/presentation-epreuves-dalf.php
http://www.ciep.fr/delfdalf/sujet.php
Succes!
blackgirl0 spune:
Eram in liceu cand am sustinut acest examen. Si mi s-a parut extrem de usor, cu toate emotiile mele. Insa eram in clasa bilingv franceza, facusem ceva cursuri pregatitoare la Alianta Franceza, fusesem de 2 ori in Franta, citeam romane in original. Eram indragostita pe atunci de aceasta limba. Acum, din pacate, m-am lasat pe tanjeala. Numai stiu decat ca am dat o parte din examene la Scoala Centrala si o parte la Institutul Francez. Multa bafta!
diana_jors spune:
Eu am luat C1 acum vreo 3 ani, am vrut sa ma inscriu la C2 dar domnisoara de la inscrieri mi-a zis sa incerc prima data C1, pentru ca C2 e destul de "academic". Ah, eu am facut un master in Franta, si examenul l-am dat cam la 1 an dupa ce m-am intors in tara, incepusem deja sa uit...
M-a speriat atunci si nu m-am mai inscris pentru C2, dar dupa C1 am ajuns la concluzia ca nu l-as fi luat , decat eventual daca l-as fi dat imediat dupa ce m-am intors.
Oricum, ai pe site exemple de subiecte, spor la invatat si bafta!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Cygni spune:
Am cautat in nestire subiectul care mi-a fost mutat fara sa fiu anuntata. Ma rog.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Diana, daca tu ai facut master in Franta si zici ca nu l-ai fi luat la doar 1 an dupa ce ai fost acolo, imi fac griji serioase . La partea de oral in special.
Glicina spune:
Cygni, uite si aici niste materiale f f bune:
http://www.editionsdidier.com/article/reussir-le-dalf-c1-c2-cahier-cd/
Incearca sa asculti un post de radio in franceza, uita-te la filme netitrate!
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Glicina Cygni, uite si aici niste materiale f f bune: http://www.editionsdidier.com/article/reussir-le-dalf-c1-c2-cahier-cd/ Incearca sa asculti un post de radio in franceza, uita-te la filme netitrate! |
multumesc, esti amabila.
mi-am luat carti + cd dar m-am trezit cam tarziu ca-l dau luna viitoare. ma gandesc ca oricum nu-l iau invat cat pot ca sa nu fiu dezamagita
diana_jors spune:
Cygni, bafta!
Da, un post francez de radio e cea mai buna idee
Ce sa zic despre oral, ai de ales la inscriere intre tehnic sau nu mai stiu cum, eu am ales tehnic in ideea in care am terminat matematica-informatica si nu aveam chef de analize literare, nestiind ce subiect poate veni. Si mi-a picat ceva despre ecologie, rolul GPS-ului in activitatile de ecologie si vanatoarea cu scopul de a implanta cip-uri pentru a vedea migratia animalelor si alte de-astea. Am bolmojit eu pana la urma ceva, dar oricum clar nu era tema mea favorita La scris m-am descurcat bine (s-a pus caseta audio si sala avea acustica foarte proasta, noroc ca am stat in jumatatea din fata a salii), dar la oral am luat mai putin decat ma asteptam...
Iti tin pumnii, bafta!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Cygni spune:
am ales varianta litere, ca nu le am cu tehnica
o sa dureze 3h juma scrisul si 1h juma oralul.
de oral mi-e si mie teama, tot ascult cd-uri, dar cel mai bine sa nu-mi fac vise prea mari
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Glicina Cygni, ce mai faci? Te-asteptam cu vesti bune :) Si despovarata de emotii :) |
examenul l-am dat, acum astept rezultatul dar tot nu trag sperante mari.
temele propuse pt scris si oral mi-au placut si am fost oarecum familiarizata cu respectivele lucruri din domeniul in care am lucrat anterior. la scris m-am descurcat f bine zic eu insa la oral am dubii fiindca uneori m-am balbait si nu-mi gaseam niste cuvinte mai ca o dadusem pe engleza