... si acum surpriza zilei
Raspunsuri - Pagina 2
viviana spune:
Cica ar fi dintr-o rasa de porci cu parul cret numita Lincolnshire si a disparut din Marea Britanie acum 37 ani.
www.zooland.ro/Ineditporcul_cu_parul_cret-6021.html" target="_blank">http://www.zooland.ro/Ineditporcul_cu_parul_cret-6021.html
Habar nu aveam.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Se vorbea, pe vremuri, despre incrucisarea pepenilor cu puricii (ca sa sara simburii singuri) si a ariciului cu sarpele (in vederea obtinerii de sirma ghimpata). Eu am crezut ca-s bancuri. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
tu vb serios?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
elena_adina spune:
Hai ca va mai arat eu una ciudata AICI
Pozici Razvanel, POZE NOI
nunta noastra
AdinadeRazvan
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
roxy spune:
elena_adina asta din poza pusa de tine, este probabil rezultatul unei experiente din astea trasnite a unor nenea ce isi zic savanti si care vor sa vada ce iese daca combina pe unii cu altii.Dar e o bataie de joc la adresa animalelor.Saracu din poza, imi pare rau de el, daca e adevarat si nu e ceva realizat foto.
Cristina_C spune:
Si animalutul din imagine face ca oaia sau ca porcul? Bee, groh-groh sau e bilingv?
Celalalt ce este, ca n-am indraznit sa ma uit (nu vreau sa ma sochez)?
blue eyes spune:
Toate ca toate, sa nu "inventeze" lupul cu blana de oaie! Sa vezi atunci panica in ciobani...
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela42 mincam soriciul sau facem sosete |
si una si alta!
bobocel_07 spune:
E mai bine asa doi intr-unul, mancam si carnita de porc si din lana facem sosete cum spunea cineva mai jos
alexia_07