Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 21
Monyca.C spune:
Gaia, Babytza
am niste emotiiiiiiiiiii parca nu am mai nascut asa ma port, sotul tropaie pe langa mine, Eva vine si ma mangaie pe burtica cand ma vede ca ma stramb si ma pupa pe burtica, maimai maimai...draguta de ea, de-ar sti ea ce-o sa-i aduca mama acasaaa...![]()
nici eu nu inteleg treaba cu regulatele dar, ce sa le fac, cica trebuie musai regulate..dar sunt unele la 30 altele la 20, 10 apoi iar la 30 min dar ma indoaieeeeeeee..si sunt convinsa ca mi-a crescut si dilatatia...poate nasc pe acasa :))))
38+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
laureta spune:
Vreau si io sa ma fac mumoasa
, n am timp nici sa bag peria. Da uite Ramo merge la electro 
Nu putem mere in grup tot cu cupii?![]()
lumi va pupam dulce, sper sa nu fie nevoie de operatie
monica hai ca vine bebelica
kllemi si unchiul sotului a facut aceasi operatie, a pus doua dilatatoare. Se simte bine. Multa sanatate 
babytza uof soricica e hotarat, Biancu da unde e moale ![]()
piolica pupam chocheta mica
babymom75 spune:
Hai, Monyca!!! Fii tare nu te lasa! Si fugi iute la spital ca la a 2-a totul decurge altfel! Eu m-am dilatat pana la 8 cm. fara nicio contractie!
Sunt alaturi de tine!!
piolica spune:
Monyca, iti tin pumnii sa fie totul bine! Nastere usoara! 
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
Moama, m-am emotionat toata! Monica, nastere usoara si bebe super sanatos si papacios! O sa va visey cand o sa mai pot adormi
. Mai scrie pana pleci la spital!
Alina, despre electro: In mare se vede daca faci la intensitate mare, cresti gradual la cat suporti in timpul fiecarei sedinte. Au mai multe tipuri de programe. In general, toate sunt bune ca iti cresc masa musculara - te contracti mult mai intens ca la sala.
Nu e musai sa faci regulat, poti face maxim de 3 ori pe saptamana ca sa lasi timp si organismului sa se odihneasca. Eu nu am gasit loc decat intr-o saptamaa de 3 ori si atunci a trebuit sa anulez o programare ca nu a avut cine sta cu fata. In cazul nostru, care alaptam, nu stiu ce regim ar fi indicat, poti incerca ceva disociat dar tine cont ca oricum arzi 850 de calorii pentru un litru de lapte produs sau cam pe-acolo.
Eu m-am masurat si am 76 in talie dupa ce am mancat, in conditiile in care dimineata pe stomacul gol aveam 79 si o burta cam bleaga. S-a subtiat mult si ce ma bucura e musculatura mult mai ferma. Mie mi se intampla sa ma trezesc cu burta relativ ferma si sa se depreseze ca sa zic asa pana seara, ca si cum ar fi fost prea mult pentru ea sa ma tina locului pe toata... Intr-un cuvant, merita, recomand din tot sufletul asa ceva.
A, dupa fiecare sedinta ma dau cu niste creme anticelulitice de-ale lor, foarte misto si cred ca s=au cunoscut si alea. In alaptare tratamentele locale nu trec in lapte deci mare risc nu am adaugat cu chestia asta. De asemenea, ketoza se pare ca nu implica riscuri pentru copil dar ar putea altera gustul laptelui. La mine nu s-a intamplat absolut nimic din punctul asta de vedere.
Incercasem niste abdomene - setul ala de 8 minute pentru un abdomen plat de pe trilulilu dar nu m-a tinut prea mult din pacate.
Acasa nu apuc decat eventual sa merg pe jos, sa mai fac un exercitiu sandura cand imia duc aminte si s-o car pe zuzulina in sling sau in brate. Deci mare lucru nu fac si nici nu tin regim. Pe bicicleta nu am sanse ca vrea si anda si se loveste de fiare... Overall am cam cumparat degeaba chestiunea in cauza
.
Monyca.C spune:
[b]Laureta, Andy.p, Piolica, multumes mult fetelor, am emotiii...am mai zis o data...

Babymom !!!!!! woooooowwwwwwwwwwww !!!!!!!! serios ??? fara contractii si dilatata ? dar banuiesc ca ti s- a rupt apa nu ? atunci cum ai stiut ???
am fost la spital, de dimineata si mi-au zis sa ma intorc atunci cand contractiile sunt regulate, la 10-15 min
, altfel nu ma opresc...ooofffffff..ce nebuni...
38+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
claudinna spune:

Monyca!!

mama, cred ca as sta la usa spitalului! sa ai nastere usoara si sa fiti sanatosi!! eu nu am simtit niciodata o contractie...asa ca nu stiu cum sta treaba cu regulatele si neregulatele
300, super treaba asta cu electrostimularea, parca si Paula facea
o sa caut si eu, dar nu cred ca astia in C au auzit de asa ceva...
Laura, sanatate multa! decat cu mucii va luptati? eu i-am pus lui R ieri si azi (azi asha, sa fiu sigura), o batista cu tuica pe frunte. era foarte mandru de baticul lui, dar combinat cu osccillo si Hapciu, a dat rezultate. si-l mai masam din cand in cand pe frunte si nasuc, in jos pe nas, asha. azi chiar nu a mai avut nimic
Paula, nu te mai chinui si tu. asta e, ati incercat si varianta asta, ai vazut ca nu e pregatit...dar poate ca s-a intamplat asha si pt ca e bolnavior. sanatate multa!
Lumi, _irina_, fara febra, da!
piolica, am ramas cu gura cascata la clanta aia...frate, noua nu ne da prin gand asa ceva! pai sa stam asha relaxati, sa nu avem si noi de ce ne stresa?!
frumoasa foc Elsa! de fiecare data e o placere sa ma uit la pozele voastre!
Ange, sa dea DD sa aveti fructe din plin!
noi avem o minilivada, plus cativa pomi aruncati asha prin curte...fiecare cu istoria lui...cand fac de strangi dupa ei toata vara si toata toamna, cand nu fac neam.
la nunta am avut mere numai din productie proprie si mere, nu jucarie!
anul trecut iar au fost la inaltime, am tinut si neamuri si prieteni toata iarna si ne-au ajuns pana acum vreo 2 sapt, cand am cumparat pt Razvan
anul trecut prin iarna (cand am inceput diversificarea...cu mar cumparat, ca acum 2 ani nu am avut din curte), lui R i-au aparut pe fata, in jurul guritei, bubite mici rosii...o nebunie! au trecut cand am fost la Busteni...atunci le-am asociat cu marul, pt ca el cam asta manca...erau putine alimente de suspectat
acum iar ii aparusera si mi-a picat fisa! nu i-am mai dat mar de vreo 4-5 zile si nu mai are nimic pe fata
acuma eu ce fac pana la toamna? nu mai dau mar la copil?? deh, se pare ca nu...ce-or baga in ele, mi-e greu sa ma gandesc
babytza si R are un talent sa se loveasca mereu in acelasi loc pe frunte...mereu e galben-vanata zona aia...cresc ei mari!
andreutac, eu am un semn pe frunte de cand aveam un an si ceva...nu mai zic povestea, dar m-am lovit de coltul de la tocul usii...imi amintesc si acum cum m-au luat si m-au dus in bucatarie unde aveam un pat cu cuvertura rosie si tzasnea sangele, iar eu urlam ca "mi s-a indoiat fruntea!!"
ce vreau sa spun este ca nu m-au dus la spital, au chemat o d-na dr. batrana si f buna...m-a curatat si pansat, deci nici macat nu m-au cusut...se vede cicatricea, dar n-am patit nimic
acuma, e normal sa-ti faci probleme si eu mi-as face, dar nah, iti spusai sa vezi ca s-a mai intamplat si altora si n-au patit nimic
kllemi, sanatate multa tatalui tau si sa dea DD sa rezolvati cat mai repede!
ma bucur ca ai scapat de stres cu bubita aia!!

11+
aburinda