Testul de vineri
Raspunsuri - Pagina 4
Oana C spune:
Daca ma uit la corp, se invirte numai spre stinga. Daca ma uit la piciorul de jos, incepe sa se invirta si spre dreapta, dar in secunda in care am luat ochii de pe picior, se invirte iar spre stinga.
Sotul meu le vede din orice parte a corpului pe-amindoua; nu stiu cum, ca eu o vad numa' spre stinga (daca nu ma tintuiesc pe piciorul de jos)
Oana 37+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
EllaX spune:
Mi-am pierdut imaaaginaaatiaaa!...
Acum ceva vreme (luni? ani?... ca mi-am pierdut si memoria, se pare), cand am vazut balerina asta prima data, se invartea si la stanga, si la dreapta. Acum, numa' si numa' la stanga, se vede ca am schimbat domeniul de studiu (fac ceva master cu o multime de noutati, pt mine).
bobocel_07 spune:
Se invarte mai intai spre stanga si apoi spre dreapta, isi schimba pozitia la un moment dat.
alexia_07
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miflore Si cu mine! Eu o vad tot spre dreapta, tot spre dreapta, de cate ori deschid! Ia ziceti, e mai gratioasa spre stanga? Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
N-ai inteles ca trebuie sa privesti mai mult imaginea ca sa vezi cum isi schimba directia? Spre stanga incepe, insisti cu privitul si ai sa vezi ca schimba ....trebuie sa ai rabdare
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andruskandu spune:
Eu am vazut ca-si schimba des sensul... la un moment dat imi spuneam ca se joaca cu mintea mea, cand stg, cand dr.... ca mai vedeam si piciorul schimbat. Doua stg- doua dr...
XIO spune:
In ambele sensuri se invarte.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
MElise spune:
E o chestie involuntara... la mine. Initial se invartea spre stanga, apoi spre dreapta... E un fel de iluzie optica nu? :) oricum mi-a placut cum a reactionat fetita mea... care mi-a zis ca se invarte ca ceasujl si apoi a exclamat... "Uite, a luat-o invers!" :))
MElise