Strumfi de iulie-august 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 13
ddanagh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.a si ne iubeste tare mult....zilnic aud "hai mami sa te iubesc un pic ca esti obosita" si imi ia fata in maini si ma pupa pe un obraz apoi ma suceste si pe celalalt si asta de cateva ori bune sa dau eu bine la boboci.... alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007) |
Alinutza draga mea, ce vrei tu sa zici cu asta?

Ai dus-o pe Eli la gradi?
De vorbit cu prieteni imaginari inca nu. Bineinteles ca vorbeste la cate o lingura sau mai stiu eu ce pe post de telefon, insa deocamdata numai cu persoane cunoscute.
Dar am citit pe undeva ca e normal sa-si imagineze prieteni, bine pana la un punct.
Pup micuta isteata.
Vroiam sa va intreb cum adica trotineta cu 4 roti? adica din aceea cu 2 roti mari plus doua mici ajutatoare pe spate? Daca asta e, mi se pare inca mai greu de mers cu asta, sau poate o subestimez eu iarasi pe fata, nici nu am incercat sa o urc pe o astfel de bibi cum zice Daria. Noi avem trotineta mica din plastic usoara cu care are o viteza mama, mama.
cat despre iubit ma ofticati cand povestiti cat de iubitori sunt strumfii vostri. Daria, fata de cum era cand era mai mica e si ea mai dragastoasa acum, insa nu vine sa ma ia de gat si sa ma pupe din proprie initiativa neam. doar dc ma duc eu la ea si-i zic da sa pupe si mami ma lasa dar imi precizeaza clar "unul mic mami"
E drept insa ca f empatica in momentul in care ii zic ca ma doare ceva, vine imediat si-mi da un pupic mic pe locul respectiv cu precizarea "pup eu si trece". E tare dragalasa. De-aia si pupa mereu burtica, ca eu ii tot zic, las-o pe mami ca ma doare burta, si ea hop vine si o pupa usor si rapid, si gata, vreau nu vreau - trece
Timi, Vio, Carla, Alina, Michi imi place tare mult cum/cand povestiti de perlutele strumfilor. Sunt niste scumpi

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
17 + cu un mare dolofan
Cygni spune:
Neata
dana nu, e vorba despre www.amazon.co.uk/My-First-Scooter-for-Boys/dp/B001IM7OXU/ref=sr_1_fkmr2_1?ie=UTF8&qid=1271833917&sr=8-1-fkmr2" target="_blank">asa ceva
revin...
mychydutza spune:
dana, cred ca alina a incurcat borcanele...de fapt cred ca a vrut sa zica ca da apa la soareci , nu ca da la boboci! o asteptam cu clarificari ![]()
![]()
.
cat despre iubit, lasa ca o sa te pupe feciorul....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
mychydutza spune:
| citat din mesajul lui karligutza BUNA DIMINEATA !!! ![]() |
hehehe

mychydutza spune:
www.youtube.com/watch?v=hl_l-HtRWcQ" target="_blank">job pe timp de criza-cu sunet!
ddanagh spune:
aaa Cygni trotineta nu tricicleta
Am incurcat rau borcanele.o mai lasam un pic fara trotineta sa ceara ea intai dupa ce va vedea prin parc. Nu as vrea sa venim noi asa saptamanal cu cate ceva "mai valoros". I-am luat tricicleta mare de impins ca pe cea veche ne-au furat-o, tricicleta asta mica, si alte joculete mai noi si nu as vrea sa creada ca i se aduce asa mereu totul pe tava.
Karli ce tare e ceasul ala.
Michi ce sa zic? Eu oricum dupa ce am vazut filmul ala Filantropia cu mafia din cersetorie nu prea am mai dat bani. Asta nu face decat sa-mi confirme ce stiam deja. Mai bine ajut pe cine cunosc si chiar are nevoie.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
17 + cu un mare dolofan
karligutza spune:
| citat din mesajul lui mychydutza www.youtube.com/watch?v=hl_l-HtRWcQ" target="_blank">job pe timp de criza-cu sunet! opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |

era sa zic "gand la gand" cu jobul, ca si eu ma gandesc la job pe timp de criza.... dar cand am vazut si mai ales auzit.... m-a pufnit rasul! asa NU! karligutza
sunt mamica Adelutei
Luna1 spune:
Salutare strumfarie.
Va citesc dar n-am nimic de zis.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
luna, ce-ti fac unghiile? acu ca sa fii mai cool decat esti, poti sa-ti asezi ochelarii pe nas cu degetul ala cu victoria pe jumatate. stii gestul? ca sa se puna in valoare si ochelarii si unghiile....ehehehe
lachione,??????????????

(20 iunie 2007)